sunnuntai 23. elokuuta 2015

Yhteiskuntasopimus(??) Valtio & Mielenosoitus

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082220222691_uu.shtml

No nii. Tästä se lähtee.

Tämäkin asia vielä kaiken muun sekaan ja lisäksi.
Aivan vitun kaoottista ja melko vitun järkkyä.

Nyt Hallitus / Valtio, aikoo näyttää TAAS todellisen karvansa ja olemuksensa, käymällä kaikkein köyhimpien ja vähäpätöisimpien kimppuun, joka siis olisi ..suurinpiirtein kaikki meistä tässä lähiaikoina.

Saatanan kusipäät. Perkele.

Porissa kehdattiin saatana vielä NOSTAA kaupungin "päättäjien" palkkoja peräti TONNILLA (!!!) kuussa !!!?... ei vittu voi olla TOTTA !!!!?
Ja sama paska Valden käytävillä. Kyllä ITSELLE ja omille konnakaiffareille riittää hynää, mutta hoi polloi nääntyköön vaikka nälkään tai jäätyköön kuoliaaksi talven tultua. Rahaa siis riittää kyllä, poliitikkojen ja muiden hyödyttömien Valtion byrokraattiloisten palkkoihin ja muihin joutavuuksiin, neekerien ja muiden murjaanien tänne haalimiseen ja täällä elättämiseen, Gukken kaltaisiin hankkeisiin (jota KUKAAN ei halua!), Kreikkalaisille vitun APINOILLE antamiseen ANTAMISEEN (!!) ei edes lainaukseen, miksikä sitä Virallisesti kyllä kutsutaan, mutta ANTAMISESTA ON KYSE.
Rahaa saattaa riittää myös erilaisiin hevonpaska konsertteihin joissa vain Rikkaat ja Stadilaiset ja tietyn maailmankuvan omaavat käyvät.
Rahaa riittää omien miinojen räjäyttämiseen ja osallistumiseen erilaisiin Virallisiin Kissanristiäisiin ympäri maailman, ja muuhun hömppään.
Mutta sillä välin kotimaassa; rahaa EI RIITÄ köyhille, vanhoille, nuorille, sairaille, luultavasti lapsille... oikein kenellekkään joka ei kuulu nykyiseen juppiluokkaan. Tyyliin "Myyntimies Jethro".
Siinä on nykysuomen uudet Viralliset Kasvot kaiketi, läskit ja ähisevät kasvot. Jotka tikahtuvat hetkenä-minä-hyvänsä johonkin halvaukseen.

Rahaa riittää muuten myös, kuten joku NAINEN(!!) sai todettua tuolla jonkin uutisen kommenteissa (sitä SAI ihan kommentoida !), niin ..noihin Sikoihin !! Ja muihin Byrokraatteihin, aseistamattomiin versioihin siis. Eli palkkasivat 50 sikaa ja jotain, en muista enkä välitä mitä muuta, -muita uusia apinoita ilmeisesti sinne Kirkkonummen "uuteen vastaanottokeskukseen".

* * * * *

Minä toivon, vaikka TIEDÄN oikein hyvin, että olette KAIKKI joutuneet (kuten minäkin toki) kasvamaan Valtion varjossa ja Totalitäriän vallitessa ja byrokratian ja Valtion yms paskan olessa olemassa ja itsestäänselvyys, että te voisitte NYT vihdoin jo käsittää ja hyväksyä sen mikä on "Valtio". Ja ymmärtää, ettei ongelmia voi, niitä EI   VOI  !! ratkaista, niin kauan kuin Valtio on olemassa. NYT jos koskaan olisi taas yksi Kreivin Aika, tuhota Valtio. Lopettaa Valtio. Lakkauttaa koko roska. Ja kehittää jotain iiiiiiiiiiiiiiiihaaan muuta tilalle.
Valtio ja byrokratia on olemassa vain loisina ja muita kiusaavina alistajina, jotka uuttavat oman toimeentulonsa tuottavampien yksilöiden ja ryhmien selkänahasta. He ovat sanalla sanoen: loisia.
Ja sikäli: täysin turhia ja ylenpalttisia ja ylimääräisiä jne.

Nytkin, taas, on Valtio apinoineen, turvaamassa ensi-sijassa ja lähinnä VAIN, omaa nahkaansa ja toimeentuloaan. Valde ja sen rottalauma, vartijoi tiukasti omaa rahakirstuaan ja NOSTAA saatana, kehtaakin perkele, omaa palkkaansa ja silti samaan aikaan, edelleenkin -kehtaavatkin saatana!- köyhdyttävät Kansaa.
Ja mikä röyhkeintä; ottavat vain LISÄÄ maahanasettujia ja syytävät vielä näillekkin! rahaa ja mitä lie etuja, ja nappailevat mieluummin paikallisilta Perus Toimeentulonkin pois ja saatana KEEEEHTAAAAVAT perkeleen läskipäiset, tunteettomat, itsekkäät kiusaajat, syyllistää isäntäkansaa !!??.... mitä vittua !?!? MISSÄ HELVETIN ULOTTUVUUDESSA TE OIKEIN LUULETTE ELÄVÄNNE ?!?

W in the actual F  !?!?! 


Johtuuko tämä enää vain tyhmyydestä ja kyvyttömyydestä yms vai järjestikö joku / jokin taho, tämän kaoottisen tilanteen ihan tietoisesti ja tahallaan ? Joku vitun "illuminati" tai cia tai fsb tai jokin.

Valtio kiukuttelee nyt kun sen "Yhteiskuntasopimus" MIKÄ VITTU SEKIN SITTEN IKINÄ ONKIN!!!? kaatui. Kun se nyt sitten kaatui, kostaa Valtio tietenkin, kenelle muullekkaan, "Kansalle".
Se on kuin jos itse yrittäisi maalata taloaan, ja siinä(kin), kyvytön kun on, epäonnistuttuaan käykin naapurin talon kimppuun, polttaen koko paskan maan tasalle.
Onko SE "REILUA"  !?!?! ....ei mielestäni vaan hyvin alhaista. Sellaista mihin viidakon apinat kyllä voisivat pimeimpinä hetkinään sortua, mutta että itse Sapienssi ?! ...fak.

* * * * *

Jos nyt hetkeksi koetetaan palautua Maanpinnalle, ja edes leikkiä, että joku olisi vielä kaukaisestikkaan järjissään, niin: näettekö nyt jo itsekkin mihin vitun kaaokseen tilanne on sekä ajautuNUT, että ajautuMASSA ?!?
Katsokaa nyt jo perkeleen idiootit mitä tässä ympärillä ON JO tekeillä !! Herätkää nyt jo VITTU SENTÄÄN !

Ja edelleenkin: MILLE VITUN YLEISÖLLE te oikein LUULETTE performoivanne tätä elämää ? KENELLE herran TÄÄÄÄHDEN !!?? te luulette esiintyvänne ? Missä se taho on (taivaassako?) jolle te AINA näyttelette jotain näennäisen sivistynyttä ja kilttiä ja kuuliaista ja mitä lie mulkkua !?
MISSÄ se herran tähden ON ??!?! Missä on YKSIKIN sellainen valkoinen joka OIKEASTI välittää vittuakaan, tuon taivaallista, jos uuuuuuu! joku toinen valkoinen jossain sanoo "neekeri" tai "nekru" tai "nigger" tai jotain !? ?!? ?! ?!? Missä ? Häh ? huh ? hah ?
Mille, hei .. niin nin, mille yleisölle te niin nin ninku esiinnytte ?... hei ?... niin ..mille ?

* * * * *

Olette te kylmäävän kylmiä mulkkuja !! Ei voi muuta sanoa. Kuten useat asioita kommentoivat, häiriintyneet Samojeditkin, tuolla pitkin kommenttiketjuja. Se on yksi SUURI syy, muuten, miksi minä inhoan ja vihaan teitä, ja miksi kaikki Oikeat Valkoiset tuolta suuresta maailmasta, ei juurikaan diggaa teistä; koska kuten Ryssilläkään, teillä ei ole ihmisen tunne-elämää. Vaan te olette aivan ällistyttävän kovapäistä sakkia. Us-ko-mattomaan extenttiin kovettunutta paskaa, joka LUULEE        HYVIN     VAHVASTI     tekevänsä OIKEIN, sortaessaan itseään inhimillisempiä ja jyrätessään "heikot" tieltään yms.

On pieni ihme, että tuollaisilla negatiivisilla, takakiereillä, kostonjanoisilla, pikku nahjuksilla, on ylipäätään edes SÄHKÖT saatana !! Saati sitten mitään sitä enempää.
Mutta toisaalta, ehkäpä ei ole enää kauaa. Jos tämä meno jaaaaaaaaatkuuuuuu, ja miksei jatkuisi?!?!?! -on suomen tilanne se mihin Vasemmisto on koko ajan pyrinytkin eli paluu Somalian ja Sumatran viidakon yms tasolle. Niin, että kaikki olisivat tasapaksun alhaisia eikä kukaan olisi toista parempi ja ylempi ja kykeneväisempi ja taitavampi ja menestyneempi. Ei kansakuntana eikä edes yksilönä.

* * * * *

Sanon sellaisen kyllä vielä, että tuossa mielenosoittelussa, jota tuen tälläkertaa ihan täysillä ja 100%sesti, on mm se hyvä puoli, että siellä näkyi olevan hämmästyttävän paljon NAISIA !!! HAaHaHhAaa, ja kuten tiedämme, etenee "Hetero-Yhteiskunnassa" yleensä ainoastaan ja vain ja erityisesti, sellaiset hankkeet joita naaraat kannattavat ja kaikki mistä nainen tykkää. Joten ehkä tässä ON pieni toivonkipinä ?!

Sanon lopuksi vielä jotain jota lavennan jos saan aikaan, myöhemmin.

KAIKKI tämä johtuu ALUNPERIN: Kristinuskosta.

Pyöritelkääpä TUOTA päissänne jos osaatte. Saatatte itsekkin hoksata siitä joitain osia, jos oikein lujaa mietitte !

Ja sitten vielä ihan loppuun tämä tällainen kuva, joka on iltalehdestä. Otin sen talteen, paitsi ehkä myöhempää manipulointia varten, niin siksi että tässä mielestäni alkaa jo näkyä näiden herrasmiesrottien naamasta se, että kyllä! ne ON tajunneet jo asian tilan. Ainakin johonkin mittaan.
Nämä ilmeet puhuu jo edes jotain.


" ...älkää ny vittu hei.. enä.ä...hei ? ihan oikeesti .... ei saat... ....emmä jaksa.. ."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti