lauantai 22. elokuuta 2015

Muureja Muureja, Ihania Muureja

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015082120213069_ul.shtmlMikä ihastuttava, mahtava Uutinen.

LISÄÄ MUUREJA !! VIIIIHDOIIIIIIN !!
Vittu, että minä olenkin jo odottanut tätä.
Aivan mahtavaa.


Ainakin tuo Unkarin persläpi (?) tekee oman miniatyyrisen osuutensa pysäyttääkseen VALTAVAN apinalauman siirrot Kehittymättömistä maista, kehittymättömine rotuineen, tänne kehittyneisiin maihin. Rakentamalla muurin !
Kysymys kuuluu; mitä SINÄ / TE -teet ja teette !?!?

Vastaus on tietenkin ilmiselvä: "noo.....mm...niin...no... *punastelevaa, häpeilevää naurahtelua*..eeeemmä..ny...siis no joo no niin nin n..nin..me ..meee nyt vaan tuodaan lisää tänne, noita kaikkia ninku tyyliin nekruja ja näitä ählämeitä ja tappaja tsetseenejä ja murhailevia marokkolaisia ammattiraiskaajia ja mustaloisia ja romanian köyhimpiä ja kurjimpia vitun varkaita... ja näin. Ja tän lisäx me nuijitaan ihan itse itsemme maanrakoon ja syljetään päällemme ja ESTÄMME keinolla millä hyvänsä, KAIKKI ´ääriainekset´eli ne jotka sanoo ninku ´ei´tälle kaikelle... ja me myös sensuroidaan ja estellään ja kiellellään ja näin.. Omia siis ! Ei neekereitä yms. Kiitos mielenkiinnostanne. Ja nyt: turpa kiinni ! jos olet vaalea, mutta jos olet hyödytön ja käsittämättömän typerä, alhainen, nekru, niin tervetuloa ottamaan minulta KAIKKI. Koko elämä. Vie pois vain ja haistata pitkä paska ! Ja pyydä toki KAAAAIKKI 96 miljoonaa ´serkkuasi´kin mukaan tänne, ja tulkaa ryöstelee vaikka, tai jotain, tänne. See you. "


Minä olen, kuten olen sanonut, pitkää unelmoinut muurista itärajalle. Niin, että se kartta OLISI se maasto. Mutta ei !
Kun ei, nin ei.


Nin ei nin ei.  (Se vaatisi realistista, pro-aktiivista, ärhäkkäämpää väkeä. Sellaisen rodun joka elää TÄSSÄ MAAILMASSA ja TÄTÄ ELÄMÄÄ, eikä vietä päiviään kuvitellen jotain "suomea" jossain siellä ja sitten.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti