lauantai 22. elokuuta 2015

Sittenkin Anglot ?! (kaiken takana)

Kävin (jostain syystä) lukemassa uudestaan tuota Matruunan-läski-paskan kirjoitusta josta sen ylimielisyyttä tihkuvan sitaatinkin hain, ja siellä oli uusia kommentteja, joista ainakin 2 !!! oli jopa hyviä ja merkittäviä ja kiinnostavia ja toivat "keskusteluun" edes JOTAIN uutta ja jotain mikä saa OIKEASTI vähän ajattelemaan.

Eli:

*Sitaatin Alku*

Anonymous said...

''Kyllähän tämän kaiken järjen- ja moraalinvastaisen toiminnan takana on suuremmat voimat. Eurooppaan kahmitaan tietoisesti kaksin käsin erilaisia militantteja (ml. ISIS-terroristit), mielenterveysongelmaisia, vankilakundeja ym. laatuporukkaa. Tarkoituksena ei kai voi olla muu kuin tehdä kerralla kansallisvaltioista selvää ja pistää isompi putiikki pystyyn. Yhdysvallat orkestroi taustalla.''

Tuli mieleen yksi juttu. Olli Immonen kirjoitti Facebook-sivuillaan, kuinka eräs hänen kollegansa oli vieraillut Yhdysvaltojen Suomen suurlähetystössä ja amerikkalaiset olivat tehneet hyvin selväksi, etteivät he pidä Perussuomalaisten noususta, koska Perussuomalaiset suhtautuvat kriittisesti maahanmuuttoon, talousunioniin ja EU:n liittovaltiokehitykseen.

Coudenhave-Kalergi ei ole ainut, joka on unelmoinut Euroopan heikentämisestä massiivisella kehitysmaalaisten maahanmuutolla. Myös muut ovat esittäneet vastaavia tavoitteita.

Muuten, kirjailija Ilkka Remes teki taustatutkimusta EU:sta viimeistellessä kirjaansa Omertan liitto. Hän sai samassa selville, että EU oli itse asiassa USA:n pääomapiirien alulle laittama projekti, jota CIA vei eteenpäin.

http://www.kansanuutiset.fi/kulttuuri/kirjat/3069699/suurpankit-ovat-kuin-mafia-sanoo-ilkka-remes

https://en.wikipedia.org/wiki/American_Committee_on_United_Europe

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/1356047/Euro-federalists-financed-by-US-spy-chiefs.html

Kansallisvaltioista pyritään pääsemään eroon seuraavista syistä:

Globalisaatioon liittyy paljon huonoja puolia, joista ei koidu juurikaan haittaa rikkaille miljardööreille, mutta tavalliselle kansalle sitäkin enemmän. Rajattoman maailman luomiseen liittyy muun muassa maahanmuuton esteiden poistaminen (kuten myös kaupan ja pääomien liikkumisen esteiden poistaminen esim. TTIP) ja monet kansalaiset vastustavat tätä, koska se vähentää yhteiskunnallista koheesiota ja lisää turvattomuutta ja etnistä kilpailua.

Monikulttuuriset yhteiskunnat ovat heikkoja, epäyhtenäisiä ja turvattomia, koska samankaltaisuus esim. ulkonäössä on tärkeä tekijä luottamuksen syntymisen kannalta. Eri etniset ryhmät eroavat toisistaan suuresti ulkonäön, temperamentin, älykkyysosamäärän, luonteenpiirteiden (ekstroverttius. vs introverttius; vähäpuheisuus vs. puheliaisuus jne.), eleiden ja ilmeiden, historian, kielen yms. suhteen, mikä vaikeuttaa kommunikointia ja aikaansaa väärinymmärryksiä ja turhautumista. Kun kansat sekoitetaan keskenään ja ihmisten yhteenkuuluvuuden tunne vähenee, eivät ihmiset välitä enää muusta kuin aivan lähipiiristään ja eliitti voi ajaa läpi millaisia lakeja haluaa.

USA haluaa aikaansaaada TTIP-sopimuksen Euroopan Unionin kanssa. Se on esimerkki rajattoman maailman luomisesta, koska se poistaa kaupan esteitä maiden välillä (esim. elintarviketurvallisuussäädöksiä höllennetään ja GM-tuotteita ei tarvitse enää merkitä). Se velvoittaa Suomen veronmaksajat maksamaan vahingonkorvaukset amerikkalaiselle suuryritykselle, jos Suomen valtio häviää oikeustaistelun sen ja amerikkalaisen suuryrityksen välillä välimiesoikeudessa.


Kommentoija

August 20, 2015 at 11:25 AM

*Sitaatin Loppu

KAIKKI alleviivaukset olivat MINUN lisäämiäni, ja korjasin yhden kirjoitusvirheen. Sanasta ""joista" puuttui "a" - siinä luki "joist".

Eli: taustalla tuon näkemyksen mukaan hääriikin YHDYSVALLAT !!! Eikä kuten olettaa saattaisi; Saudi-Arabia tai Ryssä. Tai ihan vain perinteinen, vanha kunnon, tyhmyys.

Aika vitun järkkyä. Ja pisti kun sen eilen luin, veret kiertään. Saatanan Amerikka, jos näin on !! Perkele ! Sanoihan minä; haiskaa kaikki anglosaksonit vittu, saatanan ongelmalliset kusipäät !!
Suomalaiset pliiiiiiiiiiiiiis; uskokaa kun sanon, että HE EIVÄT OLE KUIN TE !!!! Ne EI vain OLE, mitään mitä TE L U U L E T T E niiden olevan.
Pliis biliiv mii.

Te olette toki, NYT, tottuneita elokuvien ja TV:n katsojia ja heidän musiikkinsa kuuntelijoita jne, mutta te ette edelleenkään OLE he. Tai heidän Sfääristään. Enkä usko, että AngloSfääri epäröisi montaakaan hetkeä käydä jopa suomenkin kimppuun jos se vain katsoisi siitä koituvan itselleen jotain pitkän-tähtäimen hyötyä. Eli he ovat sikäli kuin Ryssän vastanapa.

Anglot on "pelureita". Anglot on AGGRESSIIVISIA ja hyvin, hyvin, HYVIN (!!) todella, vitun "pro-aktiivisia" olentoja. Eli suomalaisten vastanapa. Angloilla on lähes ylimääräistäkin energiaa, jostain käsittämättömästä syystä. Ja toisin kuin meitä tai edes Ryssiä, Angloja on maailma mustanaan, ja jollette ole sattunna huomaamaan, niin : Anglo-Saxonit ovat VALLANNEET käyttöönsä melko mittavan ja kattavan määrän maata ja "elintilaa" ja sikäli myös sekalaisia resursseja ja hyötyelukoita ja hyötymaita ja mantuja, ja vedenlähteitä ja ....ihan vain tilaa.Anglo-Saxons in a nutshell. FUCK YOU. Btw.

Anglot on nähdäkseni jopa vähän kuin neekerit: kiittämättömiä eläimiä jotka, kuten Jutkutkin, vievät hävyttä toisten omaisuuksia ja maita ja elintapoja ja tiloja, ja siltikin KEHTAAVAT saatanan käpyaivoiset vitun simpanssit (miltä näyttävät ! ) syytellä niitä muita ja räyhätä niille ja olla aggressiivisia niitä kohtaan ja torua niitä ja mitä vielä. Kusta on päässään ja muuten LUJAA !

Käsittääkseni AngloSfääriläiset katsovat ITSE olevansa jonkinlaisia Moderneja Roomalaisia tai mitä lie vitun Moderneja Pyhimyksiä ja virheettömiä muiden kuninkaiksi syntyneitä Ylimyksiä, eli TÄSMÄLLEEN sama paska kuin "juutalaiset" eli Kasaari Ryssät.
Vaikkei Anglot osaa saatana edes PUHUA perkele !! Saati sitten kirjoittaa oikein. Vitun ääliöt.
Ja KAAAAIKKI !!! Joka-vitun-asia niiden täytyy AINA tehdä erilailla kuin kenenkään muun, ihan vain ... koska ! Ehkä piruuttaan. Täytyy käyttää jotain umpioutoa hevonpaska mittajärjestelmää "jalat, punnat, paunat, kivet, jaardit" jne - sen sijaan, että käyttäisi kuten IHMISET, metrijärjestelmää. Ja olisi vähän niinkuin "asioissa mukana". Mutta ei ! Sfäärin täytyy "kulkea omia polkujaan" ....jaaa siinä samalla koettaa vähän tyrkätä toisia pois omiltaan tai junailla ne mukaan (alamaisiksi) Anglojen omalle polulle. Missä Suomi on yrittänyt kyllä kunnostautua, täytyy myöntää.

Anglot on vain ISO kasa tyhmiä koviksia. Ei muuta.
Avaruuteen ja ilmeisesti aina, jumalauta, KUUHUN asti ! ei lentäneet ANGLOT ja omillaan, vaan nimeomaan Saxit eli Saksalaiset eli lähinnä YKSI Saku eli lähinnä Wernhern Von Braunn.
Ei Amerikkalaiset !!! HUOM !! Vaan Hra Braunn.
YKSIN. Yksin Hra Braunn.
Niin paaaaaaljon älykkäämpiä ja kyvykkäämpiä näistä kahdesta on Saksit.
Paljon.

( Tex Arcanehan inttää kivenkovaan, että Von Raun olisi Amud Neanderthaali. Itse en osaa sanoa.... ehkä. Ehkä ei. Mutta kuten joka kommentoi Texille ja se jopa päästi ne kommentit oikein läpi ! wau, nice, niin nin joku sanoi sille piiiitkän litanian kaikkea JÄRKEVÄÄ päin naamaa ja mm että Tex ei sen kummemmin osaa ikinä varsinaisesti ja lopullisesti ja määrittelevästi KUVATA sitä legendaarista "amud neanderthaaliaan" vaan nappailee vain rusinat pullasta ja sanoo että "toi on thaali" ja "toi on thaali" jos ja kun näkee jonkun tarpeeksi menestyneen ja älykkään ja hyvännäköisen. Pitäkää TÄMÄKIN mielessänne näissä asioissa. Ja juurihan Tex blosiggaan KEHUI sillä, että on viimeiset 20(!!) vuotta muistaakseni, nappaillut 1000Mg aspiriinia päivässä ! Hahah ahahaaaa.)

Mutta kuitenkin; anglot on AHNEITA. Ahneita ja aggressiivisia ja usein ÄLLISTYTTÄVÄN LÄSKEJÄ(!!) pikkupaskoja. Jotkin niistä on todella ABSURDIN ja GROTESKIN läskejä. Niin lihavia, ettei sitä voisi uskoa, jos ei näkisi.
Omituista vitun sakkia, kerta kaikkiaan.

Ja teidän tulisi Suomlantilaiset, lakata aina luottamasta ja uskomasta niihin niin absoluuttisesti. Ne on parhaassakin tapauksessa, joka tapauksessa, lopunkaiken, vain jonkinlaisia "ihmisiä" !!!!!!! Ei mitään yliluonnollisia pyhimyksiä, minä te niitä kai pidätte.

* * * * * * * * * *

Mutta takaisin itse asiaan; jos tämä ON näin.... ja nyt kun tuon luin.. pelkään, että ON. Tarkoittaa tämä sitä, että : me OLEMME SODASSA. Ja kuten tuolla myös sanottiin jossain kommentissa, Tanskalaiset ovat jo uskaltaneet sanoa ihan Virallisesti / kysyä, että "onko Ruotsissa jo, de facto, sisällis-sota käynnissä" ?!?
Hahahahaa loistavaa Tanska !!

Kun tuon muotoilee NOIN, niin ....on perin vaikeaa ajatella asiaa enää mitenkään muutenkaan. On sanoisin minä. Onhan se perkele niin.... siellä todellakin, uskomatonta kyllä, ON JO, sisällis-sota !

Tällaista se ihmiseapinat ON. Historian synty, sen syntyhetkellä: kukaan ei välttämättä edes TAJUA / käsitä / ymmärrä mitä on tekeillä tai pysty hyväksymään sitä.
Hätkähdyttävää, eikö vain ? Olla tämän kaiken KESKELLÄ, eikä lukea sitä tai siitä, turvallisesti sitten jälkeen päin, vaikkapa illalla sängyssään. TÄSSÄ SE NYT TAAAAAAS ON !!
Nokkanne edessä ja alla, ja te käyttäydytte kuten te olette AINIAAN käyttäytyneet. Paskotte omat ja minunkin, housut ja syytätte MINUA tai toisianne ..vaikkapa "Rasistiksi", kun ette muutakaan keksi, ettekä muuhunkaan vitun henkiset vätykset pysty. Sensijaan, että syyttäisitte SITÄ ITSE SYYLLISTÄ - SUORAAN PÄIN NAAMAA ja muuten AGGRESSIIVISESTI !! Sensijaan, että oikein kävisitte samatien tien(!!) kurkkuun kiinni ja "päälle kuin yleinen syyttäjä" ! Mikä on se OIKEA tapa toimia ja se mikä TOIMII ja se mitä APINAT "KUNNIOITTAA". Koska ne on VAIN apinoita eikä YMMÄRRÄ tai kunnioita, mitään muutakaan. Sellaista on olla VAIN eläin.
Vain lihasvoimalla ja "väkivallan potentiaalilla" on niille väliä. Tai en edes tiedä varsinaisista ELÄIMISTÄ, onko asiat NIILLE näin, mutta ihmis-eläimille näin ON.

Taas kerran... tämä alkaa jo kyllästyttää minua itseänikin, mutta kuitenkin; taas kerran huomaan haikailevani Japanilaisten perään. Huoh.... että minä sitten kertakaikkiaan KADEHDIN niiden JÄRKKYMÄTÖNTÄ yhteistyötä ja KYKYÄ siihen ylipäätään, ja sitä ABSOLUUTTISTA uskoa ja vakaumusta ja TOTAALISTA omistautumista, VAIN ja AINOASTAAN omalle "jutulleen", Taolle, metodeilleen ja "Maalleen" ja "Kansalleen" ja niin edes päin. Vittu sentään !!

Minulla ei ole kuin kasa keskenään riiteleviä lapsia ympärilläni. Itsekeskeisiä idiootteja ja pilallehemmoteltuja typeriä mamareita. MINUN päälleni ne kyllä uskaltaa käydä, koska olen hyväntahtoinen ja kiltti (alunperin) mutta annas olla jos pitäisi sanoa "EI!" jollekkin jonka olisi KAIKKI MAAILMAN SYY kuulla se !! HAHahahaaaaaaaaaaaa.... ei ... ei vittu ei tasan ! Ei tasan käy eikä tule tapahtumaan.
SELLAISIA te olette. Ei teissä mitään vitun "sisua" ole sen paskan vertaa.
Te olette ihan samaa mitätöntä paskaa kuin kaikki muutkin Slaavit, Ryssät ja PohjoisKorealaiset ja minä VIHAAN teitä sydänjuuriani myöden. Pitäkää saatana tunkkinne, pitäkää vittu Jantelakinne ja ELÄKÄÄ PERKELE siinä mihin juuri ja juuri psyttytte, ja HIRTTÄKÄÄ perkele, minun puolestani, kuten Bulgaarit, kaikki "liian älykkäät" niin ettei maailma vahingossakaan muuttuisi... paremmaksi. Mutta samalla kuitenkin; älkää unohtako kuitenkaan tukea kiusaajia ja kiipijöitä ja Vääriä Profeettoja, jotta voisitte kuitenkin sentään edes TAANTUA ! Mikä on se teidän "juttunne". SITÄ älkää herran tähden unohtako. Pakittaminen on aina kaiketi turvallista.

...vittu että minä olen kyllästynyt teihin.

Ja jos jonkun ultra-rikkaan kusipään paskakasan psykopaatin on tarkoitus de-moralisoida jengiä ja viedä uskoa ja toivo ja rakkaus, pois, niin ..toimii. Toimii ihan täysin. Kaikki se ON jo poissa !
Mutta muistakaa: teidän henkenne on halpa.
Vaikka ohittaisit minut tässä elämässä ja tuolla kadulla Ferrarilla, olet silti vain pelkkä alhainen elukka minuun nähden, enkä minä kunnioita sinun hamstraamiasi rahoja paskan vertaa. Minä ampuisin SINUT ihan ENSIMMÄISENÄ ja ihan jo PERIAATTEESTA ja kunniani tähden.
Ja jotta "paha saisi palkkansa".

Joten jos tätä kaikkea "orkestroi" jokin megarikas mulkku; suosittelen totta vie, pysymään piilossa. Oikein hyvässä jemmassa. Turvassa.
Porsastele siellä piilossa, demoniporsaani. Ja voi hyvin ja voi leveästi ja nauti muiden selkänahasta repimistäsi voitonmerkeistä ja päänahoista.Cos god knows ! You´ve earned it !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti