torstai 27. elokuuta 2015

Trump jatkaa "ounaamista"

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015082720251966_ul.shtml

Bravo Trump again !!!

Donald hyökyy päälle kuin maalaisjärkinen tsunami !! Ja vasemmiston aliravitut vittupäiset Marksistit eivät keksi muuta kuin sen tavanomaisen haukkumisensa ja kauhistelunsa lisäksi ..... tai no oikeastaan siinä se olikin sitten jo, koko paketti.

Se on kauhee !! Hyi ! Vihatkaa sitä, koska mekin vihataan ! Siinä KAIKKI pähkinänkuoressa.

VIHA on se mistä Vasemmistossa on kyse. Kuten olen sanonut ja kuten se dissectleft-blogaaja on sanonut.Taitaa Neekeripäällikköä, Jihadisti-Marksisti-Mustapantteria, Toveri NiggaBamaa, nyt harmittaa kun Trump käy SUORAAN PÄIN paitsi "pläsiä" niin myös Baaman suunnitelmaa paijata "laittomia" eli lähinnä VÄKISIN ja OMALLA LUVALLAAN toisten maahan änkeneitä Meksikolaisia raiskaajia ja murhaajia ja jengiläisiä.

11 Miljoonaa !! HAhhaaaa.... aijaijaijai... ai karamba.

Trump on, kuten kommentoin eräälle Anglolle joka äityi tyhmäksi kun kehuin Trumppia (netissä), liian hyvää ollakseen totta !! Ja oikeastaan Amerikka nykymuodossaan, eli Totalitäärisessä Kommunismissa ja Mielisairaassa Kyttien Sodassa Kaikkea Vastaan, ei edes ANSAITSE ketään noinkaan järkevää ja hyödyllistä kuin Trump.

SITTEN eletään ihan OIKEASTI "mielenkiintoisia aikoja" jos ja KUN hän voittaa itselleen AAmeriikan Pomon pestin. HAHahahaa SITÄ shouta en malta enää edes odottaa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti