perjantai 21. elokuuta 2015

"Suomi" Sileex
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082020208418_uu.shtml" Suomeen ehkä 10 000 turvapaikanhakijaa arvioitua enemmän  
Suomi valmistautuu 15 000 turvapaikanhakijan vastaanottoon tänä vuonna, arvioidaan sisäministeriöstä. "EEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

Ei vittu TASAN muuten KÄY !!


Voi jumalauta; koettakaa nyt PERKELEEEEEN rehvelit SAAAAAAAAAAAAAATANA saada sanotuksi EU:n KOMMUNISTEILLE, vittu NE ON KOMMUNISTEJA saatanan käpyaivot!! - ei !!!!
Koettakaa saada ynistyä sanat "Ei Käy" SUORAAN päin lättyä niille. Kuten Nigel Farage on enemmän tai vähemmän tehnyt. Ja onko hänet esim salamurhattu? tai kivitetty kenties ? tai edes poltettu ?! ....no, not really. Ei o.

* * * * * * * * * *

Tajuatteko te ihan oikeasti LAINKAAN, yhtään, MITÄÄN (ylipäänsä tässä elämässä) mitä olette sekä tekemässä, että aikaansaamassa ?!
Haloo ?. .. . olisiko NYT hyvä aika pärähtää HEREILLE siitä vitun hourailevan hullusta Ruususen Unesta, Kommarihorkasta, jossa te saatanan läskipäät näytätte leijailevan.

JUMALAUTA jos suomeen tulee YKSIKIN VITUN  NEKRU lisää, kamelin selkä tulee katkeamaan. Ja tässä on yksi tärkeimmistä "pointeista" (sikäli kun teitä ylipäänsä KIINNOSTAA); vaikka jokin ei vaikuta TEIHIN itseenne niin hirveästi ja suorasti tai edes välillisesti, se VAIKUTTAA kyllä esim minuun ja moneen moneen muuhun. Ja nämä abstraktit "muut" on myös niitä kuuluisia "äänestäjiä".
Ja suomalaisia.
Toisin kuin neekerit tai mitkään ulkomaalaiset.

TE voitte runnoa tätä läskipäälinjaanne NIIIIIN PALJON läpi, niiiiiiiiiiiiiiiiin härkäpäisesti kuin IIIIKINÄ voitte ja KEHTAATTE(!!) mutta teette turhaa ja "kounterproduktiivista" myyräntyötä.
Me emme ensinnäkään ikinä taivu, ja toisekseen; kaiken teidän tuhonne ja tihutyönne, me JOUDUMME (kiitti vitusti) tulevaisuudessa korjaamaan. Eli me joudumme siivoilemaan sekä TEIDÄN, petturi valkoisten, ETTÄ tietenkin; neekerien, jälkiä.

En tiedä sitten.... HALUATTEKO te siis ihan TAHALLAAN, NIMEN-vitun-OMAAN, ajaa meidät jotenkin epätoivon partaalle ja köysiin ?! Hei ? kuulitteko kusipäät siellä Vapaamuuraritemppelissä, pikkulapsia nussimassa, hei !? Läskipää ? kuulitko ?! Huuuhuuu !?!? kuuluuko sinne paksuun ja rasvaiseen kalloosi ?
Hei ?!...huhuuu !?? Anyone ?!
Niin nin; teettekö te tällaista IHAN TAHALLAAN ?! Jos näin on, miksi !?

Kaikkein helpointa olisi vain ITSE muuttaa maaSTA, ei junailla maailman koko väkilukua maaHAN.

Onko tämä jokin KOSTO ??!... mistä ? Lapsuudestanne ? huhuuu !? Halooo !? HEI ?!? haaalooooooo ??! HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ??!?!

Jos tänne ängetään näitä mitä se "Ykä" muistaakseni, hienosti kuvasi "MaahanASETTUJIKSI" hahahaa, hieno termi, niin nin; jos tänne istutetaan ja asutetaan niitä noin 15 000 VUODESSA !!!! ei voi vittu oll... luikohan minä nyt väärin? vai oikein ?.. vai ?.... !....vai siis täh ?!
Nin ...tämä on NIIDEN MAA hyvin äkkiä. Ja palaa kivikauteen tai jura, missä nekrut nyt teidän mielestänne TARKALLEENOTTAEN on ja elää. Onko se nyt sitten paleoliitti, kivikausi, myöhäis tai varhais, tai liitukausi tai kenties kupari tai rauta ?... samapa tuo, se on jokatapauksessa kehityksessä valkoista MILJOONIA vuosia jäljessä, ja se vetää kyllä kuoleman varmuudella, KAAAAIKEN ympärillään ALAS. Aivan kuopan pohjalle saakka, ja sitten jos voi, se siirtyy tekemään saman jollekkin muulle.

"Menestys kylvää itse oman tuhonsa siemenet".


Jos maahan, jossa on muutenkin hyvin vähän paikallisia asukkaita, kippaa laivalastin laivalastin perään Kolmannenmaailman älykääpiöitä, paholaisia, nekruja, ali-apinoita, niin miten on? mitä nyt UUMOILISITTE ja LUULISITTE SIITÄ seuraavan ? Ensinnäkin: niitä on HYVIN PIAN kokonainen KAUPUNGILLINEN, suht isokin sellainen. Sitten: ne saa enemmän uskallusta ruveta "antamaan takaisin!" kuten eittämättä mielisairaat ja verta nenästään kerjäävät vasemmiston kusipäärakit asian haluaisivat ilmaista. Ja totta vie, kukapa neekerien kärsimyksiin syyllisempi voisi olla kuin SUOMALAINEN !!?!? Herran tähden ! MEHÄN ne ollaan nuijittu ihan totaaliseen orjuuteen ja nöyryytykseen ja köyhyyteen ! Me. Mehän ne on sinne syösty. Ja taikauskon ja primitiivisyyden ja murhaamisen ja muun, päättymättömiin orgioihin. Me.
Ei suinkaan niiden oma olemus ja omat geenit ja "kulttuurit" vaan me. Jotka NYT vasta "pääsee" tutustumaan näin läheltä koko vitun rotuun.

Ja kyllähän "Suomi-Poika" mikä vittu ikinä onkin, taipuu ja pyllistää, koska on suuren maailman valkoisiin nähden naiiviakin naiivimpi idiootti. Landepaukku suurkaupungissa.
Stadilaisille erikseen tiedoksi, että tarkoitan nyt ihan OIKEAA SUURKAUPUNKIA ! Esim Nyy Jook tai Tokio tai miksei vaikka Shanghai tai Hong Kong tjns. Ei se vitun tuppukylä siinä Turun ja Kotkan välissä.

Kukaan muu EI HALUA kyseistä rotua, mutta koska täällä ei ymmärretä mistään tuollaisesta mitään, täällä levitetään vaan kädet leväälleen ja otetaan joka saatanan käpyaivo paskakasa ja kurja vitun loisrotta, avosylin vastaan.
EDELLEEN jossain vitun 90-luvun Maailman Kansalainen kiimassa. Joka on jo niiiiiiiiiiiin passé ...ettei sitä voisi edes keksiä !

Tulevaisuuden piti olla MINUN !! Ei T O D E L L A K A A N minkään vitun arvottoman, hyödyttömän, tautisen, primitiivisen, psykoottisen, yli-tyhmän, taikauskoisen vitun ihmis-syöjä villin, neekerin kollektivistiperkeleen. Tai minkään vitun päänkatkojan jostain saatanan Persian hiekoilta.

Edelleenkin Orvot ja Stupit ja muut; jos teillä todella ON niin hirveä ja aito ja ei-millään-tavalla-näytelty, hinku olla ja elää ja väristä näiden Asettujien parissa, niin on kertakaikkiaan hämmentävän helppoa ja naurettavan mutkatonta ja vertaansavaillaolevan yksinkertaista ostaa yhdensuunnan lentolippu valitsemaansa maahan.
Tervemenoa vaan. En käy poikkiteloin.

* * * * *

Täytyy myös mainita, että: vaikka tiedänkin suurinpiirtein suomalaisten olemuksen ja itsekuristakin jotain, niin en saata olla ihmettelemättä sitä ilmeisesti Kuolemattomuuden uskoa, mikä teissä VITUN kusipää-Läskipää "poliitikoissa" TÄYTYY elää, kun teette tällaisia päätöksiä.
En välillä ole uskoa "munaanne" ja pokkaanne todeksi ! Minäkin epäilisin jo olevani hengeltäni uhattuna jos tekisin noin liukuhihnalta, NOIN räikeästi KAIKKIA MUITA ärsyttäviä "päätöksiä". Ja siis KAIKKIEN näiden MUIDEN puolesta !
Koska: sellaista on "politiikka" ja elämä "Valtion" itse ITSELLEEN anastamassa / ottamassa, maatilkussa.
Kurjaa, todella todella kurjaa ja kaikkea muuta kuin ELÄMISTÄ.

Emmekö voisi jo TUHOTA koko vitun käsitteenkin "Valtio" ?!?! Ja sitten SEN itsensä ? Eli ....lähinnä kai Siat. Ja ehkä jonkin muun(kin) Viraston. Sillä lähinnä ne ON "Valtio".
Ne muut Byrokraatit, ne aseistamattomat, niistä ei tule olemaan MIIIINKÄÄNLAISTA ongelmaa, ei pienintäkään, ei vähintäkään, ei mitään. ... päästä eroon tai saada ne KUUNTELEMAAN !!!!!
Probleemana on AINA, AINOSTAAN ja VAIN ! eksklusiivisesti Siat.
Ne EI OLE IHMISIÄ, ne EI OLE älykkäitä, niillä EI OLE mitään merkittäviä tunteita, niillä ON aseet, ja helvetin pieni mieli. Niillä EI OLE mielikuvitusta, eikä USKOA mihinkään, muuta kuin omaan erikoisuuteensa ja ylivertaisuuteensa ja "oikeuteensa" puuttua vittu TÄYSIN VIERAIDEN olentojen elämään.
Sellaista se on kun syntyy paskasta verenperimästä ja mielisairaaksi ja hourailevan hulluksi ja pahantekijäksi. Ei siitä vain pääse eroon kuin kuolemalla. . ..


Minä en ole KOSKAAN, en ikinä, käsittänyt - mihin te keskinkertaiset vitun MUULIT ja Ryssät oikein kuvittelette ja LUULETTE, ja se ON VAIN LUULO, Valtiota TARVITTAVAN ?!?!
MIHI ?!?!? Mihin ihmeeseen ? mihin herran tähden !? Sanokaa nyt joku perkele jotain !?!? MIIIIHIN ?!?!? Mihin TE henk.koht TARVITSETTE sitä !? Mihin !??!?!
W H A T  ?!?!!?!?!

Kohta täällä(kin) keikkuu taas luultavasti joku vitun "Faarao". Ja aurinkoa palvotaan TAAS jonain vitun jumaluutena ja apinoita uhrataan sille jossain pyramiidin huipulla, ja poikia ympärileikataan, koska..... no niin... no koska... no koska ...hei ...niin nin .. önnön nönnön nöö, no koska niin nyt vaa ..nin... pitää olla ja tehä, hei. Nii.

Haistakaa Kaikki Vittu !!   HKV.

Tuollainen vitun PASKASAKKI ei ANSAITSEKAAN alunalkaenkaan, omaa "Maata". Ja totisesti; mitäpä vittua KOLLEKTIVISTI maalla tekisikään? muuta kuin luovuttaisi sen kuset ja paskat housussa HETI kättelyssä sille "mikänytvaantäytyyolla" instanssille, eli "Valtiolle". Kun, ei siis "jos" vaan KUN, se ARMEIJOINEEN (eli Kyttineen) vääjäämättä tulee / saapuu paikalle, havaittuaan jossain liikaa vapautta, ja jonkun johon kiinnittyä loiseksi.
Ja sitten KAIKKI tämä, tähänastinen, "Valtion" keksimisestä asti siis, alkaa.

Jos tästä aivan vitun totaalisesti demoralisoivasta Uutisesta JOTAIN "hyvää" haluaa etsiä, niin ehkä se että se tietää sioille paitsi paaaaaaljon lisää "työtä" niin mikä parempaa; hengenvaaraa !! HAHAH ahAHAHAHAaaaaaaaaaa ihaananananananananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Niissä mutiaisissa on sentään SE hyvä puoli, ettei niillä ole MITÄÄN ILLUUSIOITA sikojen pyhyydestä eikä mitään muitakaan typeriä taikauskoisia hevonpaska maailmankuvia sen suhteen mitä NE on, ja jotkut murjaanit saattavat jopa käsittää jollain alkeellisella tavallaan Valtionkin todellisen olemuksen. Eli syöpä / loinen / tappava tauti / naisten sortomekanismi miehiä vastaan / rutto / varas / sinua vastaan sotiva, täysin vieraista "ihmisistä" koostuva sakki pelkkää kiusaajanpaskaa.
Pelkurimaisia, lahjattomia öykkäreitä ja provosoivia päänaukojia, KAAAAIKKI tyynni. Eli pähkinänkuorissa: Vasemmisto.

(Eikä sillä, että poliittinne "oikeisto" olisi paljon parempi. Eikä niillä juurikaan OLE MITÄÄN eroa muutenkaan.)

Eikö sovikkin melko hyvin Valtioon, se vanha sanonta, että "lyöttäytyessään yhteen, saavat alhaiset reppanat, yhden yhteisen selkärangan"  !?? Tuo ei ole ihan sanatarkka BTW, en muistanut tähänhätään sitä ihan sanasta sanaan.

* * * * *

No, minä julistan (taas) "Fatwan" mutta tälläkertaa IHAN KAIKKIEN "poliitikkojemme" ylle. En vain jonkun yksittäisen kehäraakin läskipään kiusaajan ja typerän ylimielisen vitun hölmistelijän.
Vittu te olette meinaan ALHAISTA sakkia !! Saatana.
Mutta turha se kai on lopunkaiken raivota, kuten naisellekkin, kun ei vain OLE!! nin ei vain OLE !
On kuin robottia nuhtelisi. Vaikka se käsittäisi asian abstraktisti, ihan asiatasolla, ei se IKINÄ OIKEASTI ymmärrä miksi sitä torutaan ja MIKSI se on VÄÄRIN mitä se on TEHNYT, tullakseen torutuksi in the first place.

Käärme ei ymmärrä puhuttuja nuhteluja eikä välitä suuristakaan saarnoista, sitä "kiinnostaa" / pelottaa, lähinnä vain ja ainoastaan TEOT.

P.s Minä totean / sanon vielä jotain mikä OLISI SYYTÄ ottaa kuuleviin ? korviinsa: kaikki se mitä OLETTE JO TEHNEET ja mitä näytte edelleen tulevan jatkamaan.... sillä on SEURAUKSIA joille TE ETTE ENÄÄ VOI MITÄÄN, ja te olette jo vetäneet todella todella syvän kuilun ja haavan Meidän ja Itsenne Joukkoinenne, väliin. Ja SE ei mene pois. Ei sukupolvessa eikä kahdessa eikä kuudessa eikä kymmenessä.
Minähän SAATANA SANOIN !!! I fucking told YA !! -mitä tästä kaikesta TULEE SEURAAMAAN.
Mutta kuunneltiinko sitä älykästä ja oikeassaolevaa ja viisasta ja lähes "selvänäköistä" taaskaan ?! .... ei tod.

Miten te nukutte yönne? KEHTAATTE saatana ! KEHTAATTE, liikkua suomalaisten parissa? Entäpä jos hengissä selviätte, ja jos luoja suo ETTE, mitenkä on "poliittisen loisen URANNE" (hahahaa "ura" politiikassa !! ?LOL) jälkeen ?! MIHIN aiotte tarkalleenottaen asettua ITSE vai pitäisikö sanoa PIILOUTUA ?! M I H I N ?! Kuka toivottaa tuollaisen saastan tervetulleeksi ?
Missä olette turvassa ? Missä olette edes kaaaaukaisten "ystävien" lähellä? Missä teistä oikein TYKÄTÄÄN ? Missä on tämä MikäMikäMaa ?! Where is it !?

No... mutta; te ette paljon näy pientä päätänne vaivaavan TÄLLAISILLA mitättömillä yksityiskohdilla. Maailma on teidän !
Menkää ja tehkää ja olkaa katumatta ! Ei siitä mitään seuraa.
Hiljaisista ...kävelkää yli vaan !
Älykkäistä ? sekä yli, ETTÄ ohi ja raivosta puuskuttaen kuin kunnon läskipää !
Viisaista ?  . ..niistäkin viis ! Ovat vain houreiden tiellä ! perkeleet.
Totuus ? entä Totuus sitten !?.... sehän on vain joitain vitun mänttejä varten ja nynnyjä ja joitain muita vastaavia, eikä siitä tarvi VÄLITTÄÄ mitään. SE on MASKULIINISTA !

Jos on varaa, uskokaa minua Hoi Polloi, uskokaa; ostakaa ase. Tuliase. Mistä ikinä vain sen käsiinne saatte. Ja aseenmyyjät; jos ette myy aseita muille kuin Valtion Valtuuttamille ja Hyväksymille, haistakaa vittu ja kuolkaa. Siinä on TEIDÄN prioriteettinne ja PUOLENNE sitten, samantien, selvää kuin pläkki.

Loppusanoiksi; toivon, toivon niin TODELLA, että nämä Gladiaattori leffasta tutut sanat (joita pidin ehkä vähän mäntteinä aluksi) olisivat sitten kanssa TOTTA. Oikein todella TOTTA..

"Mitä teemme elämässä, kaikuu ikuisuudessa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti