perjantai 14. elokuuta 2015

86-miljardia ? kyllähän se passaa !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015081320174339_uu.shtml

Vipataan niille viä vaikka...ummm... joku tommonen.. emmä tiä? oisko jokuuuu...no suurin piirtein niin....ni joku tollanen vaikka kaheksankytkuus miljardia ? Eli 86-tuhatta miljoonaa.
Toisten Ihmisten Rahoja.

"Hallitus päätti"
"Hallitus on valmis antamaan.."
"Hallitus sitä, Hallitus tätä.."

Näettekö tuossa toistuvan erään kuvion ?!

Missään vaiheessa siinä ei mainita SINUA !! Eikä MINUA !! Eikä KETÄÄN niin erityistä, muuta kuin tuo rikollisia mielipuolia ja naisia ja sekalaisia epätoivoisia heteromiehiä ja kaikenlaisia huithapeleita hyödyttävä "Valtio".

Eli siis: HALLITUS ON PÄÄTTÄNYT ? antaa suomalaisten yhteen yhteiseen pottiin keräämiä omia rahoja, toisille ihmisille, toisessa maassa. Muutaman tuhannen kilometrin päähän. Koska sellainen on järkevää ja kannattaa.... ?
Suomalaisilta ihmisiltä ei nyt niiiiin hirveesti kysytty asiassa mitään, mutta kyyyl ne kai on siinä mukana. Onhan se ihan moraalista ja oikeamielistä ja laupeaa ja mitä kaikkea.
Pyhää miltei !

Saa Kreikkalaiset Kotohotopopohopopoulokset nauraa ja kieriä seteleissä, ja kusta oman paikallisen Valtionsa silmille. Mielin määrin.

Ihan oikeesti hei, lukekaa se "Manipulated Man" !! Se selvensi taas minunkin päätäni, pitkästä aikaa.
Olen taas uudestaan valaistunut !! Se PITÄÄ lukea, aika-ajoin, pysyäkseen realistisena.
Tulette ehkä itkemään, mutta myös nauramaan. Toivottavasti.
Ja lähinnä itsellenne.

Siellä ne miehet taas, hyppii palavien renkaiden läpi, ja hoosiannan säestämänä kippaa rahaa sinne mihin luulevat NAISTEN haluavan heidän sitä kippaavan. 

P.s Naiset haluaa, että sitä kipataan HEIDÄN PÄÄLLENSÄ ! Eikä MIHINKÄÄN muualle. He osaavat mielestään kyllä sitten sitä "distributoida" ja käyttää ja tuhlata ja soveltaa jne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti