keskiviikko 26. elokuuta 2015

Putkosen Lista & Vasemmiston Parahdus

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082620245807_uu.shtml

Vesilasissa myrskyää. Taas.

En suoraansanottuna edes TIEDÄ mistä tässä nyt taas on oikein kyse, mutta oletan, että SYYLLISET ovat vetäneet herneen nenäänsä siitä, että Putkonen on perkele USKALTANU pistää jotain nimiään paperille ja haluaa KYSYÄ näiltä vitun taliaivoilta jotakin. SIITÄ on kai kyse ?

Ja tällä on nyt "pelottava kaiku" ja tämä ei nyt "kuulu Demokratiaan" kuten mikään muukaan mistä Kollektivistit kiusaajan kusipäät eli "Vasemmistolaiset" eivät tykkää.

Vasurit heittäytyy kai lattialle rääkymään jos näkevät edes kaupanlapun. Niin vitun hermoheikkoja, vainoharhaisia vitun hörhöjä he ovat.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082620244061_uu.shtml

Rinne haluaa nyt haastaa Soinin "asialliseen" keskusteluun "Rasismista™". Jota ei tosin tulla sen kummemmin MÄÄRITTELEMÄÄN, että MITÄ se oikein lopunkaiken ON.
Koska siitä ollaan Näiden Tyyppien mielestä, KAIKKI, yhtä mieltä.
Mutta sillävälin todellisuudessa; näin EI ole. Ei missään nimessä, eikä vähimmässäkään määrin.

"Rasismi" = sekopäinen (joskin ajatuksena ymmärrettävä) muunnelma jokaisen olennon jokapäiväisestä PerusKäyttäytymisestä, joka yritetään lavastaa mielisairaaksi tai pahaksi tai iljettäväksi ja jotenkin yllättäväksi ja hämmentävän ällistyttäväksi, eli kaikeksi sellaiseksi mitä "Vasemmistolaisuus" ON. De  Facto.

Ja haluan vain sanoa / tuoda esiin, että : tuo vitun ...tuo tuollainen olento, tuo vitun "Vennamo".... *puistatus* ...hyi helvetin VITTU se on kamalan näköinen !!!....? .....Ei hyvä luoja... mi.k.. .. .mikä se on ? Se on kuin se Star Warssin Pahuuden Keisari, mutta vain vielä rumempi ja ilkeämmän näköinen. Jos TUO, EI SYÖ, lapsia - raiskattuaan ne ensin, niin ...mikä sitten !!!?

Mutta takaisin pää-asiaan.
Mitä Vasemmiston luihut, on sitä määrittelemään mikä kuuluu tai ei kuulu, "Demokratiaan" ?!
Ja Lii Läskip....?! .. .eiiiikä kun..eiheheheiii ! hHAHahaa ahahaa taas !! TAAS minä muistin väärin !! Luulen aina, että sen sukunimi on "Läskipää" !!! HAhahaa lololololol, mutta nääx   ei !!!!!
Se olikin vain häntä koskeva "määre" !! Mutta siis Lii ANDERSSON !!! Sehän se oli, niin nin se; ei siinä ole mitään epätodellista. Usko pois vain. Siinä on lista, ja melko hyväkin. Ja NIILTÄ, aiotaan AINAKIN ......äääääääääääääääääääääääääk..... KYSYÄ jotain !!!!
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucccckkkkkkk !!!  "Ruuuuuuun toooo theeee hiiiillllss !!"

Ja jottei nyt ihan ulapalle ajauduttaisi, TAAS, Vasemmiston juonittelemana ja manipuloimana ja pökerryttämänä, niin muistuttaisin teitä hyvä pölvästit, että Ruotsisssa, eli siellä mistä TE otatte KAAAAIKKI vitun "neuvot" ja sanelut ja esimerkit ja mesierkit ja kaikki, on VASEMMISTOLAISET tai jos haluatte tituleerata heitä "Ääri-Vasemmisto"ksi niin seKIN käy, niin nin NE ottivat sekä nimiä, että naamoja ylös, mutta MYÖS OSOITTEITA !! JA KÄVIVÄT SAATANAN KÄPYAIVOT KUSIPÄÄT PIKKURIKOLLISET LOISPASKAT ihmisten vittu KOTIOVILLA uhkailemassa ja pahoinpitelemässä ja aukomassa päätään ja kivittivät ikkunoita yms PerusVasemmistolaisuutta.
Vittu TE OLETTE ELUKOITA !!!!!

Ettekä joko oikeasti näe, tai sitten vain HALUA nähdä, syytä itsessä ja omaa rumuutta ja oksettavuutta ja alhaista Demonikoiran luonnettanne.
Teillä on piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä ja kivinen tie edessänne Vasurit. Se Henkinen Kasvu tulee olemaan teille sekä yllätys, että paljon vaikeampaa kuin luulette. Joten onkin oikein soveliasta ja paikallaan, että olette aina niin kiinnostuneita kaikesta "henkisestä kasvusta" ja muusta hippipaskasta. Toki minäkin olen, mutta en HIPPIpaskasta. Vaan ihan muunlaisesta paskasta, ja ei-paskasta.

TAAS KERRAN: Vasemmisto syyttää mielisairaana ja vainoharhaisena ja hysteerisenä ja suu vaahdoten (lähinnä VIHAsta) kaikkia muita ympärillään, juuri TÄSMÄLLEEN siitä mitä ITSE ovat. Aivan napakymppiin.
Sellaista on olla Rikollinen ja Paha. Äärinarsisti ja typerämpi kuin vasemman jalan saapas.

Tässä blogissa: http://dissectleft.blogspot.fi/  oli taas kerran oikein hyvä sitaatti Vasureista, kirjoituksessa Will American Fascism ever be defeated ? "

" They are nihilists whose only motive is destruction.  And laws can be very destructive. "

( He ovat Nihilistejä, joiden ainoa motiivi on TUHO. Ja Lait voivat olla HYVIN tuhoisia.)" Hei Li..... "


" No vad..blgrlblbrglbrgrlbrlbgrlgbrlrkhl... "


P.s Sana "asiallinen" tarkoittaa sitä, että MINÄ määrään sen mikä on ja ei ole, asiallista. Se tarkoittaa, että keskustelu käydään VAIN ja eksklusiivisesti MINUN ehdoillani ! Ni !! Ja sinä korkeintaan vain yniset !! Nöyristellessäsi ja pyydellessäsi anteeksi, että edes ilmestyit syytettäväksi / tulit paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti