sunnuntai 30. elokuuta 2015

NykyTEINIkulttuuri

Sitten jotain ihan muuta.

Tässä on aika hyvin pähkinänkuoressa se, mikä on nykykulttuurissa sekä niin ärsyttävää, että VIKANA.

Se tehdään lähes yksinomaan, yksinoikeudella, poikkeuksetta ja enenevissä määrin, VAIN TEINEILLE.


Siinä on Youtubesta suomen, tällähetkellä, suosimat kappaleet.
Ja mitä lapsellista, moukkamaista, Morlokkien paskaa se onkaan  !

Ei YHTÄKÄÄN oikeaa biisiä.
Koska; ei ole enää aikuisia artisteja. On vain teinejä ja iso lapsia. On nappulanvääntelijöitä ja räppäreitä.
Tai sitten jotain popmetallia ja "dub-steppiä" ...hyi kamala mitä PASKAA seKIN ON !!! YÄÄÄÄäääkkKkkk.
Ihme vitun sirkutusta ja jumputusta ja särinää ja tykytystä.
Se taitaa kuvastaa SEONNUTTA mieltä ? Järjiltään luiskahtanutta, kajahtanutta, psyykettä. Tai "psyykeä" - mutta tuo on outo tapa kirjoittaa se.

Tämä on myös SE syy, miksi Haliwuud on niin naurettava ja alhainen ja lahjaton ja typerä ja paska, ja niin täysin häpeättä. Kaikki sieltä suolletaan juurikin NUORISOLLE ja TEINIXEILLE, ei ihmisille.

Ja niihinhän uppoaa nimenomaan mitä tyhmempikin sonta. Mitä tyhmempi sen suositumpi. Ja koska teineillä ei vielä ole mitään maininnanarvoista MAKUA, kelpaa niille mikä vain paskarehu kulttuurin-nälkään. Ja koska ne EI todennäköisesti ole nähneet niitä alkuperäisiä mitään, kelpaa niille kai kaikki ne loputtomat ja naurettavat ja aivan ällistykseen asti tyyperryttävät Jatko-Osat.
Ne on jo niiiiiiiiiiiiiin kaukana parodiankin tuollapuolen, ettei voi kuin vain tuijottaa katatoonisena eteensä ja olla hyvin hyvin hiljaa.

Teit mitä vain, lopunkaiken nämä keskinkertaiset vitun MUULIT ja kollektivistit, tulee ja pilaa sen. Ja elokuvat ne on JO pilanneet.
Ainoa toivo on, että niihin kyllästytään ja ne jäisi siten jonkun sellaisen jutuksi joka niistä oikeasti TYKKÄÄ ja joka RAKASTAA TEHDÄ niitä ja joka PURSUAA alkuperäisyyttä ja kekseliäisyyttä ja "munaa" jne.
Mutta SE tyyppi ei asu Haliwuudissa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti