sunnuntai 30. elokuuta 2015

"Ollaanxme Rasistei?"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082920262434_uu.shtml

Kysely tehtiin, kaiketi, jossain Stadilaisessa Humanismin Yliopistossa. Vai .... mikä muu muka, selittäisi nuo tulokset ?! Paitsi vanha kunnon, ihan suoranainen tilastojen vääristely ja väärentely ja muu sekalainen valehtelu.

Kenen ihmeen mukaan, meidän tulisi ottaa SUUREMPI "VASTUU" ?!?!?!?! pakolaisista ?!
Sinut / teidät, tulisi ruoskia.

Mikä helvetin VASTUU ??? Ei OLE mitään vitun VASTUUTA. ON vain MAHDOLLISUUS joko antaa jollekkin jotain ilmaiseksi tai ei. Ei se ole mikään vitun VASTUU vitun tyhmät muulit.

Mutta toisaalta, mitä tässä jaaritella, näin jo lapsena, että suurin osa ihmisistä on niin vitun vähä-älyisiä ja tyhmiä ja idioottimaisia ja laiskoja ja veteliä (myös "henkisesti") ja niin keskinkertaisia ja lahjattomia ja panikoivia jne yms, ettei niiden kanssa kannata eikä VOI olla missään erityisissä tekemisissä.
Ja kuten tiedetään ja sanotaan, tietyn pisteen jälkeen, kun älykkyyden ero kasvaa liian suureksi, on vuorovaikutus jo ihan oikeasti, de facto, mahdotonta.

On kuin yrittäisi keskustella whippetin kanssa kirjallisuudesta tai kysellä akvaarion kaloilta niiden lempileffoista ja parasta elokuvasitaattia jne.
Ei siitä tule tietenkään MITÄÄN. Mutta edellämainitut eliöt on sentään ihan sööttejä, whippetti ainakin, ja kalat on usein kauniita ja tyylikkäitä jne. Toisin kuin monet ihmiaanit.

....huoh... saatanan Saudit !! perkele !!....

Meidän on luultavasti alettava ihan oikeasti jo katsella jotain paikkaa mihin siirtyä tästä, perustamaan Uusi Maa. Johon ei sallita yhtäkään kollektivistivasuria eikä yhtään naarasta tai ainakaan yhtään YLIMÄÄRÄISTÄ naarasta eikä tietenkään muita kuin valkoisia. Ja niistäkin vain harvoja ja valittuja.

Suomi aiotaan TODELLA PÄÄTTÄVÄISESTI ajaa suohon ja muuttaa neekerien ja murjaanien kaatopaikaksi ja kolmannen maailman persläveksi ja kuoleman kentäksi. Kaaosta ja kuolemaa ja typeryyttä vailla vertaa ja vertailukohtaa, taikauskoa ja rituaalimurhia ja julkisia teloituksia ja noitavainoja muuta "kivaa" on tuleva.
Naurahtakaa imbesillit NYT niin saatte MYÖHEMMIN itkeä.

Ihan sama kuinka päin sen nyt tekee sitten, kunhan tekee.

Piru vie; MELKEIN päästiin saatana täyteen SATAAN vuoteen !! Almost !

( Joka on melko säälittävä ja vähän, kun vertaa vaikka Muinaiseen Egyptiin joka sinnitteli TUHANSIA saatanan, vitun, vuosia !! TUHANSIA !! "Kelatkaapa" SITÄ !! )

Sanon vain vielä, että: jollette ole jo itse tajunneet, niin tämä itsestäänselvästi, kaikki tämä Maahanasettuminen ja ne jotka maihin asettuvat ja KAIKKI mitä ne mukanaan tuovat (mm tietty MIELENTILA ja TUNNETILA ja ASENNE, siis ne mitä MaMut synnyttävät KANTAVÄESTÖSSÄ) jne - haittaa tietenkin kaikkein eniten juuri poikkeavan lahjakkaita ja yksilöllisiä ja herkkiä ja älykkäitä YKSILÖITÄ !!
Ei TIETENKÄÄN Hoi Polloin typeränä vellovaa gnuu-laumaa, mutta MINUA !! VITTU MINUA SE SAATANA RISOO !!!

Elämä näyttäisi palvelevan lähinnä VAIN typeriä ja ilkeitä ja julmia ja itsekkäitä ja PAHOJA ja älyllisiä kääpiöitä.
NIITÄ "luoja" rakastaa, mutta minua se VIHAA !! Muttei se mitään; minä vihaan sitä takaisin !!
Haista saatana VITTU !!!

Go Fuck Yourself !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti