torstai 27. elokuuta 2015

-VAROITUS!!!- ÄLKÄÄ asentako Windows kymppiä !!

Onneksi EN ole mennyt TUOHON vitun AAAAAALHAISEEN saatanan lankaan !!
Ja oooonneksi käväisin taas sen "neanderthaali kahelin" blogissa. Joka muuten, iroonista kyllä, kaiken ylivertaisen älynsäkkin saattelemana, OLI taasen mennyt kyseiseen pommiin astumaan !! HAHAh ahaha HAHAaaaaaaaaaaaaaaa lol.


Hain tämän linkin Texin blogista.
http://www.hakspek.com/security/updates-make-windows-7-and-8-spy-on-you-like-windows-10/

Minä itse olinkin TAAS kerran oikeassa, kuten tapaan lähes poikkeuksetta olla, ja hemmetin tarkkasilmäinen ja valveutunut kuin Jeesus, huomatessani tuossa taannoin sellaisen pienen ja ohikiitävän tekstin kuin "consent.exe" eli "suostumus.exe" (exe tarkoittaa "executable" eli suomeksi "toteutettavissaoleva" tai "käytettävä" tjns - eli tiedosto jonka tietokone voi todellakin saada TEKEMÄÄN jotakin).

Huomasin tuon painettuani legendaarista yhdistelmää ctrl+alt+del ja kun se pieni tehtävävalikko siihen aukesi, siinä kun rullaa niitä parhaillaan käynnissäolevia sovelluksia yms, siinä VILAHTI!! hyvin äkkiä ja pikaisesti tuollainen exe-tiedosto, joka sitten yhtä nopeasti katosikin kuin siihen ilmestyikin ja minä hyvän intuitioni kanssa hoksasin nanosekunnissa mistä on kyse ja suutuin samantien, mutta jätin asian sikseen.

PERKELEEN mikrosoftin läskipäät !! SAATANA. Hävytöntä vitun sakkia, kertakaikkiaan !!
Myönnettäköön, että TÄSSÄ asiassa Ryssät ON OIKEASSA !! Kun juuri totesivat Guuklen yms olevan "vakava uhka".

Muistkaa lukiessanne moista, että TE ette ole maiden johdossa tai osa jotain vitun "vakoojien" ym luihujen verkostoa ja maailmaa, joten TE ETTE TIEDÄ   K A I K K E A !! Mitä mihinkäkin asiaan liittyy. Joten vaikka jokin VAIKUTTAA ihan vitun typerältä, siellä TAKANA voi olla jokin OIKEASTI melko vitun HYVÄ SYY sanoa tai tehdä niin.

Mutta eniwei: mikrosoft on siis kaikessa hiljaisuudessa ujuttanut ovelana perkeleenä KAIKKIEN joilla Windows on, koneelle jonkun vitun urkinta ja kyttäys ja vakoilu -ohjelman, joka kerää luoja ties mitä "telemetriaa" ja "dataa" eli kuten noissa Teksin linkeissä sanotaan, voi sinunkin kaikki kuvasi ja muut, olla JO periaatteessa Microsoftin hallussa, siellä Ameriikassa - Redmondissa Washingtonissa.

Ja tottavie !! Kuten sanovat, olisi NYT tuhannen miljardin taalan paikka jollekkin muulle... ehkäpä Linux ? tulla ja tönätä kumoon vihdoin jo tuo koko vitun kävelevä fossiili nimeltään Microsoft. Kuka vittu HALUAA Windowssin !?!?!!?http://www.hakspek.com/security/windows-script-to-remove-all-windows-10-telemetry-updates/

^ Tuossa on edes vähän ohjeita miten tehdä tuo tekemättömäksi. Miten poistaa kyseinen päivitys ja estää konettasi itse imemästä sitä vain samantien taas takaisin. Mutten ole vielä itse kokeillut, koska en nyt vain näe sitä itse asian YDINTÄ tuossa. Eli missä se komentorivi tai se SE teksti oikein on ?!? En mielellään lähde kirjoittelemaan mitään vitun "makroja" koneen aivoihin jollen tiedä edes haapeasti mitä teen, koska se ON melko helppo tapa solmia umpisolmuun koko vitun paska. Ja SILTI Mikki saa sieltä takaa "omansa" eli MINUN !! pois - kunhan vain virta on päällä.

http://investmentwatchblog.com/do-not-install-windows-10-turns-on-microphone-to-record-your-conversations-collects-all-data/


Siinä on vielä yksi linkki jotain jankutusta. Jota en itse jaksa katsoa, olen ihan tarpeeksi tietoinen ongelmasta ja tarpeeksi ärsyyntynyt jo tällaisena, tänk juu veri matz.

Eli Microsoft leikkii nyt saaneensa mm minulta SUOSTUMUKSEN vaikkei ole halaistua sanaakaan tietenkään maininnut siitä...esim .. MINULLE !! Siitä että haluavat imeä koneeni KOKO SISÄLLÖN TTÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄYYYSIN  moraalitta ja luultavasti jopa itseään *kumarrus* "Laki"a vastaan !! Ja KAIKKEA itsestäänselvää oikeamielisyyttä ja hyveellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta yms. Minkä APINATKIN ymmärtää. Muttei mikrosoft.

Jos teillä on varaa, kannattaa KAIKKI vähänkään jonkin arvoinen tai minkä haluat pitää ITSELLÄSI ja SALASSA,  pitää erillisellä koneella tai ulkoisella kovalevyllä. Jollainen minullakin kyllä ON, mutta ...sillä ei voi paljoa muuta tehdä kuin tuijottaa sitä tuossa fyysisesti.. ?!

* * * * * * * * * *

Nyt on hyvä aika valveutua taas vainoharhaiseksi salaliittoteoreetikoksi neanderthaalisksi, bunkkerissaan kyyhöttäen. NYT perhana.

Vitun Mikrosoft !! Kehtaattekin saatanan keharit.
"Kun ette osta niitä meijän puhelimia ni me vakoillaan teitä ja viedään teiltä tuhkatkin pesästä !! nii ! "


Heil Gates !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti