keskiviikko 26. elokuuta 2015

Lindströmille (asian) "pihvi"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082620246662_uu.shtml

Minä voin antaa yhden PAINAVAN ja MERKITTÄVÄN ilmaisen neuvon kaikkeen tuohon "työllistämis"vouhkaamiseen.

Se kuuluu näin yksinkertaisesti: niinsanotun Yhteiskunnan, on oltava oikeasti MOTIVOIVA ja jotain mihin nuoriMIESkin HALUAISI edes jollaintavalla kuulua ja olla osa Virallista Elämää.

Ja jos KAIKKI vitun paikat on päällystetty Vasureilla ja muilla itserakkailla mielisairailla Kollektivistisilla ilkeilijöillä ja kiusaajilla ja muilla ali-ihmisillä, kuten NAISILLA ja myös ulkomaalaisilla nykyään, ei nuortamiestä tai miestä sinänsä, KIIIIIINNOSTA alunperinkään "osallistua" koko vitun paskaan.
Miksi helvetissä AUTTAA VIHOLLISTA ?!?!?!?!!?

Eli jos ämmiä OIKEASTI kiinnostaisi parantaa asiantilaa ja olosuhteita ja auttaa nuoria uroksia pääsemään työn-orjaksi (joka siis on elämän päämäärä...) niin siihen on niin helvetin yksinkertainen ratkaisu, että: luovutte itse omastanne !! Työstä siis, ja tyydytte siihen mikä naiselle ilmeisesti on muutenkin sitä oikeasti mieluisaa ja tyydyttävää puuhaa eli kaikki kodinhengettären kepeä hömppä. Kukkienkastelu, kakun leipominen, siivous ja ruuanlaitto yms puuhastelu kotona.
Ja mieluusti myös miehen seksuaalinen palveleminen.

Ei siinä mitään käsienlevittelyä vaadita tai tarvita eikä mitään vitun KOMITEA tai työryhmä tai neuvosto, tuhinaa ja pohdiskelua ja mietintää ja jankutusta.
SE on naisten tapa "tehdä" asioita, eli olla TEKEMÄTTÄ mitään. YHTÄÄN MITÄÄN.
Loputon PUHE ja "keskustelu" on se niiden "juttu".
Siksi ne aina sanoo, että tästä ja tästä "täytyy keskustella". Koska ne TYKKÄÄ, älytkää nyt tämä jo herran perkele sentään (!!), siitä.

Naaras on viivyttelijä par exellance. Toki minäkin olen omalla tavallani, minähän OLEN toden totta, melko laiska jos vain voin.
Kaikki viisaat yleensä ON paljon typerää laiskempia, ja se ON fakta.

"Tyhmä työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä".

Suurin osa ihmis-apinoista valitettavasti ON aivan USKOMATTOMAN aivottomia typeryksiä ja mm siksi, sekoavat jolleivät käy / ole, töissä. Mutta MINÄ taas, en välitä tippaakaan siitä jos joku kone vie jonkun työn mitä ennen teki ihminen. Ja en voi kuin ällistellä niitä jotka siitä suuttuvat tai sekoavat. Mutta ymmärrän sen kyllä, asiana. Ja eihän heillä ole minun moninaisia lahjojani joten heille se TYÖ on kai kaikki kaikessa.

Ja toinen yksinkertainen neuvo, palatakseni asiaan, on tietenkin; lakatkaa nyt jo perkele kärräämästä tänne niitä kolmannen ja neljännen maailman vitun villejä ameeboja ja silkkiapinoita. Tsiisus vitun ...vittu.
Minä en enää osaa sanoa, teettekö tätä tahallanne vai ettekö oikeasti enää käsitä mitä on tekeillä.

Minä en usko teidän ymmärtävän LAINKAAN näiden "maailmaaparantavien" tekojenne TODELLISIA ja PITKÄAIKAISIA seurauksia. Se on yksi osa lapsuutta; ymmärtämättömyys tekojen seurauksista ja mahdollisten uhrien kärsimyksestä viis veisaaminen.

JOS tämä on todella jotain Ryssän tai Amerikan masinoimaa, ovelaa juonittelua ja strategia meitä vastaan niin täytyy kyllä miltei nostaa hattua ! Ja naurahtaa sekapäisenä.... sekä kaiken tämän kaheliudelle, että silkasta nyrjähtäneestä ilosta ja kurjuudesta, siitä ettei tiedä nauraakko vai itkeä.

Täytyy sanoa, että: te saitte meidät !! Juu faking gat mii !! Tai as.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti