keskiviikko 12. elokuuta 2015

Lisää "The Manipulated Man"ista

Lisää siteerausta Manipuloidusta Miehestä.

" ...ja koska naisilla EI OLE kunnioitusta exaktia (tarkkaa) dataa (raakatietoa) kohtaan, ja ovat kiinnostuneita VAIN siitä mikä on HEILLE VÄLITTÖMÄSTI HYÖDYLLISTÄ, he sanovat mitä vain mikä on sillä hetkellä hyödyllistä tai kannattavaa. "

Kappaleesta "The Female Libido".

Ja Youtuubikin sattui tavallaan avustamaan, antamalla suositukseksi tällaisen videon...

https://www.youtube.com/watch?v=-h29qPIVtQU

Siinä niitä on !! Pari naista pähkinänkuoressa. Siis NAINEN - pähkinänkuoressa.
TÄÄÄÄYSIN tunteeton ja absoluuttisen HÄIKÄILEMÄTÖN, vitun APINA !!!! KORKEINTAAN !! joka muina "miehinä" murhaa pari tyyppiä ja leikkii loppuikänsä tyhmää.

Kyse on siis videosta jossa on 5-ällistyttävää kuolinvuode tunnustusta (murhista).

Miksi meitä on niin "rangaistu", että olemme saaneet lajimme naaraiksi näin totaalisen pilaantunutta tavaraa ?! Mistä NÄIN kurja kohtalo VOI johtua ?! Ja miksette te yksinkertaisemmat ja heterommat Tosi Miehet voi, vittu, IKINÄ TEHDÄ !! tällekkään asialle yhtään mitään ?! Ja JOS JOKU tekee tai edes yrittää, vapauttaa teidät orjuudestanne, niin TE itse!! saatanan idiootit käpyaivot paskakasat, käytte joukolla SEN kimppuun ?!?!?

Ei edes naurata. Vituttaa, enemmän kuin voitte ikinä kuvitellakkaan.
"Typeryksiä on vaikea vapauttaa kahelistaan, joita he kunnioittavat".

Suurin osa teistä EI nähdäkseni ole mitään muuta kuin naisen kropan ulkopuolinen jatke... ...naisen kropalle !
Säälittävää ! Ja ABSOLUUTTISEN raivostuttavaa. Eritoten meille jotka EMME ole sellaisia, vaan ihan omia, erillisiä, ja älykkäämpiä, olentoja. Joilla ON !! räikeän paljon kehittyneemmät aivot ja moraali ja kaikki mitä voisi kutsua "ihmiseksi". Erotuksena siis kategoriasta "eläimet".

Taas kerran totean, että; Japanilaisilla näyttäisi tämäKIN asia olevan paremmin hallussa kuin teillä "ylivertaisilla valkoisilla" !!

Te olette totisesti, kohta yhtä tyhmiä kuin neekerit ! HAhahaaaa..se jo vähän naurattaa ! mutta se iskee kyllä minuunkin joten... .ehkä ei sittenkään.

Mutta sanon nyt vielä lohduksi kaikille miehille, että: vaikka teidän KAIKKI, joka-ikinen, "Virallinen" uskon ja luottamuksen ja vision ja palvonnan -kohteenne on täyttä fuulaa ja käyttää teitä vain hyväksi, NAURAEN samalla ! niin minä TIEDÄN LUVATA, että me emme ole yksin universumissa. Ja NE muut, ON(!!) ihan-tasan-de-vitun-facto, ihmistä parempia ja räikeästi älykkäämpiä.

Niinkuin ne siinä peltoon länttäämässään viestissään sanoivat (tämä on vain katkelma siitä) "uskokaa, että tuolla ulkona (avaruudessa) on hyvää..."
Eli: hyvyyttä on ! Sitä mitä ihmis-mies etsii ja haluaa ja kaipaa ja tarvitsee. SITÄ - EI  - LÖYDY naaraasta. Mutta sitä LÖYTYY kyllä... kosmoksesta itsestään. Ja parhaassa tapauksessa (kuten MINUSSA esim) sinusta itsestäsi.

Jos et tätä tajua / käsitä / hyväksy: olet lopullisesti hukassa, ja elät orjana ja sinua ei voi auttaa. Ja siinä - ihan KAIKKI !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti