perjantai 28. elokuuta 2015

40 000 !!! Maahanasettujaksi pyrkivää

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082820259535_uu.shtml

No niin no...juu. . .. . ei ny nin kauheen apokalyptista.

HAHaaahaa...aaaah... alan jo miltei TYKÄTÄ tästä sakista !! Ei tuollaista jengiä voisi edes keksiä. Mitä ihastuttavinta kieroutuneisuutta ja hulluutta yms. Ja mitä mahtavin juttu, jos joudumme VÄHEMMISTÖKSI täällä synnyinseuduillamme ja saamme maksaa ehkä ihan ihka-aitoa "Dhimmiveroa" tai parhaassakin tapauksessa, pestä jonkun imaamin-keharin kierot ja likaiset, ruskeat, sormelliset jalat.
Saamme tuollaisilla luvuilla ainakin hyvin äkkiä ihan ihkauuden kaupungin !! Mutta ennenkuin juhlit niin muista, että: "niin.. paitsi, että se koostuisi TÄYSIN - VAIN MaMuista !"

Nelkyt-Tuhatta   ?!?!?!?!

Herran.tä..herra jumala sentään. Ei voi olla todellista ?!

Nyt se on siis sitten ihan oikeasti alkanut; kansainvaellus pois kuumasta päiväntasaajan sijainnista, kohti suurimmaksi osaksi tyhjää Pohjoista.
Abominaatio. Absoluuttisen kammottavaa ja Valkoisen ja Sivistyneen maailman loppu. Jota nainen ja vasuri ja muut vesipäät ei VIELÄ ymmärrä, mutta "kyllä routa porsaan kotiin ajaa".

" Useita uusia keskuksia on jo on suunnitteilla, mutta mikäli jyrkän kasvun skenaario toteutuu, keskuksia tarvitaan vielä rutkasti lisää. Se tietää Maahanmuuttovirastolle tuntuvia lisäkuluja muun muassa uusien työntekijöiden kouluttamiseen ja kasvavien hakemuspinojen käsittelyyn. "

Niin tai ...ei.

Se mitä TARVITAAN, on teille rohkeutta ja selkärankaa sanoa vain heti rajalla, että ei !! Sori, mutta täällä on täyttä.

"Fuck off, we´re full "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti