lauantai 15. elokuuta 2015

Tilanneraportti

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 01.35 15.08.2015

Raportoin pikaisesti, väliaikaisen tilanteeni.

Kaikki on suhteellisen hyvin ja meillä on pitänyt kiirettä. Minä olen mm tuijottanut ulos ikkunasta, ja Troi on liehitellyt Raikkeria joka puolestaan on liehitellyt kaikkia muita. Se ...Worb? tai Mörph? ..nin SE on ...en tiedä itseasiassa mitä se tekee. Se luullakseni joko meditoi hiljaa hytissään tai sitten hän huitoo siellä Bat-Letillaan. (Olemme saaneet hänen jälkiään siivota kerran jos toisenkin).

Data on ....androidi. Joten Datalla on AINA kaikki hyvin. Data vain istuu ja hoitaa tehtäviään ja käy välillä muiden kanssa näennäisesti kaljalla ja jutustelee.

Mitäs muuta ...maininnan arvoista... olisi...niin..no, ai niin... .....niin niin....... no... myönnettäköön, että eräs tapaus ON kyllä sattunut, mutta se on vähän ...kiusallista myöntää..
Mutta kaiken rehellisyyden nimissä myönnettäköön, ja samalla muuten(!!) setvittäköön eräs huhu ! Eli; huhut siirtymisestäni Borgien leiriin ovat paitsi räikeästi liioiteltuja, niin...no, eivät lainkaan totta !

Sillä... se mitä OIKEASTI on kyllä käynyt, on että .....minä korjailin vanhaa "vintage" / vuosikerta, kirjoituskonettani ja....nooo.... joo..no, se paskan rakkine räjähti silmille !!
Ja SIKSI !!..vain siksi ! olin tilapäisesti tämän..kieltämättä ehkä vähän Borginkin, näköinen...." Damn ! "


Sain muutamia sekalaisia osia kirjoituskoneesta naamalleni, kuten näette, arvon kolleegat, ja pari tuubia ..kin, siinä kieltämättä lenteli ympäriinsä... jopa osuen päähäni... ja siis sikäli myös osittain sinne upoten.. Ja ehkäpä pahinta ja takuulla kiusallisinta; sain myös sen helvetin koneen musteet päin pläsiä, joten olen viettänyt nyt musteen tahrimana jo useita päiviä. Joka onkin 1 syy miksi olen lähinnä hoitanut sekalaisia "byrokraattisia" velvollisuuksiani ja katsellut maisemia, täällä valmiushytissäni. Ja SIKSI en ole ollut teihinkään yhteydessä. VAIN siksi, kollegani.

Jaa.... on myös myönnettävä, samaan henkeen, että kyllä ! Tilani on EDELLEEN... *huoh*..melko sama. Sama ja kiusallinen.
En voi poistua hytistäni, eikä muut lapset leiki kanssani... jolla siis tarkoitan, että... etttä..että että...niin, että en voi oikein jalkautua miehistöni pariinkaan. Enkä voi hoitaa "ulkopoliittisia" asioita esim päänäytön kautta.
Ja yksin jo tämän takia, on valmistelemani hyökkäys Ferraaria vastaan ...viivästynyt. Mutta silti valmisteltu mitä parhaiten.
Ja jollei tämä "suojaväri" kohta katoa... käytän sitä hyväkseni !! Menen itse mukaan loittoryhmän hyökkäykseen, maan alle ja miksei päällekkin, ja italiassahan ollaan vähän tummahkoja joten uskon tämän olevan melko hyvä naamio jos siihen on tilanne johtava.
Ja tohtori Murskaaja-Crusher on luvannut poistaa tämän kaiken ylimääräisen krääsän naamaltani "mitä pikimmin" ! Tosin..hän sanoi sen jo useita päiviä sitten... en tiedä mistä se(kin) ämmä oikein vihoittelee... mutta kuka tietää !?

Joten... tässä toistaiseksi kaikki.
Jääkää odottamaan, ja saatte kuulla hyökkäyksen tuloksista - mahdollisimman pian !

Adios.~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti