torstai 27. elokuuta 2015

Kassinpieksijä Lätkätär (Femakko Älykääpiö-Sekopää)

http://www.iltalehti.fi/pinnalla/2015082420191861_iq.shtml

Ei kauheen tyhmä ämmä ? ..... hui helvetti ja tsiisus vittu. Ihan puistatti tuo typeryys !!
Joskus, jopa NYKYÄÄN(!!!!), sitä saa lukea jotain niin järisyttävän imbesilliäkin alempaa muotoa typeryydestä, että se ihan kauhistuttaa ja lähes pelottaa. Pelottaa siinä mielessä, että minä TIEDÄN esn SILTI tekevän halutunlaisen vaikutuksen johonkin vitun kaaliaivoon idioottiin joka on liian tyhmä tajutakseen edes miten pierrä tai avata suunsa.

Siis... ?... mistä tuossa tapauksessa edes alkaa ? Mitä helvetin helvettiä ? Ja miksi helvetissä !!
Miksi ihmeessä urheilussa ylipäänsä pitäisi olla sitä helvetin vitun Juutalaisten ja Marxistien masinoimaa "Tasa-Arvoa" ?!? Vitun aivoton luihu !

Siis...?... meinaako tuo vitun kahjo, että naaraat ja uroot, pelaisivat lätkää... ninq SAMASSA ?!? Samaan aikaan? Samalla kentällä? Eli niinkuin...siis yhdistettäisiin miesten ja valittajien versiot yhdeksi harmaaksi möykyksi ? Se muistuttaisi jo suomalaista Poliitikkoa se.

Vittu... mmläääh ! ...emmä jaksa saatana... emmä... emmääemmää...viitti. Ei vittu..sentään... tyhmät voittavat tässä elämässä usein vain ja juuri siksi, että NE jaksaa kyllä. Nou problem. Ad nauseam !! Ja infiniittum.

Tytöntylleröt ja naiset ja muut typerät pylleröt, ei vain kertakaikkiaan VÄSY, aukomaan sitä aivotonta, tyhjää, typerää pientä kaoottista päätään. Eikä ne lakkaa tekemästä täys aasia itsestään kuten Ester Vilar selkeästi sanoi, ja totisesti; he EIVÄT osaa edes HÄVETÄ sitä !!! Saatanan apinat.
Minä en usko, että "ihmis"naaras ylipäätään edes KYKENEE TUNTEMAAN HÄPEÄÄ. En usko, että nainen ihan-tasan-oikeasti edes TUNTEE sitä, sen enempää kuin koirakaan tai kissa tai käärme.

Ja myöskin tylsistyminen on yksi syy. AINA.
Kun ei ole muutakaan tekemistä, niin miksei alkaa ärsyttää KAIKKIA muita ihmisiä & "ihmisiä" maailmassa, ihan vain siksi että voi !?

Kun kerran tämä on EDELLEEN muodissa ja zaitgaistia, tämä "feminismi" ja muu Marxistinen sonta, niin naaraan tippaleipäaivoissa se kai tarkoittaa, että "miksi..EI olla siinä EDELLEEN mukana !?!?"
Koska siitä voi saada jotain VÄLITÖNTÄ HYÖTYÄ ITSELLE. Joka on se AINOA asia mikä "ihmis"naarasta kiinnostaa tässä elämässä ja olemassaolossa. NIIIIIIN vitun TYPERÄ olento se ON.
Haistakaa vittu !

* * * * *

Miten ihmeessä voi ihmismies ja tuo olento nimeltä "nainen", tehdä yhdessä jälkeläisiä !!!!? En saata käsittää.
Se on luonnotonta, kahden niin suunnattoman erilaisen ja tasoisen elämänmuodon lisääntyminen. On kuin saattaisi käärmeen tai kengurun raskaaksi.
Kai siitä JOTAIN tulee, mutta MITÄ !? Mikä helvetti se on.

HELVETTI se ON !


Pitäisitte vain jo sen typerän turpanne kiinni helvetin vitun ämmät !!
Jopa "ensimmäisen maailman ongelmiksi" nuo ovat hourailevan typeriä ja turhanpäiväisiä ja keksittyjä ja kaheleita ja väkisinvängättyjä ja tuulestatemmattuja ja yhdentekeviä ja mielisairaita ja tarpeettomia valituksenaiheita ja tiedätte tämän kai itsekkin.Anna estrogeenin-VIHAN huokua sinusta ja virrata lävitsesi !! Ja LYÖ niitä kasseja !

Siinä on SE laji ^^  mitä naaraat luullakseni tavoittelevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti