sunnuntai 30. elokuuta 2015

Oikein hyvä UFO-video

Tässä on pitkään aikaan paras UFO video.

http://www.openminds.tv/leaked-ufo-video-captured-by-homeland-security-analyzed/34616
Ei toki sillä, että olisin aktiivisesti niitä etsinyt tai katsellut, mutta kun nyt tuon löysin niin löysin.

Varmasti 100% aitoa tavaraa ja "Virallista".

Lämpökameralla / Infrapunalla kuvattua.
Kuvaajana : Department of Homeland Security (DHS)
Kuvattu rajavalvonnan lentokoneesta, tyyppiä : A U.S. Customs and Border Protection Bombardier DHC-8Q200

Eli, kuten näette ja voitte lukea, kyseinen valomöykky tai mikä lie pallo onkaan kyseessä, viiletti halki taivaan, todella matalalla siis kuitenkin, Puerto Ricossa - vuonna 2013.
Pallo lensi keskiverroin noin 65-200 Kmh nopeudella. Mutta keskimääräinen ja ympäripyöreästi koko ajan lentämänsä nopeus oli noin 130Kmh.

Ja kuten näette ja luette, pulahti se tuossa yhdessä vaiheessa myös valtamereen ja sieltä takaisin, menettämättä lainkaan vauhtiaan !
Jos mitään, se vain LISÄSI vauhtiaan ollessaan hetken vedenalla, jossa se kuitenkin ehti matkata ainakin miltei kilometrin verran. Ja noustuaan sieltä ylös, se jakaantui kahdeksi palloksi.

Sen nopeus vedenalla oli ilmeisesti noin 152Kmh !! Ei paha.

Tuleeko jollekkin jokin IHMIS-apinoiden laite mieleen, joka pystyy kaikkeen tuohon ?! Ja joka NÄYTTÄÄ tuolta ?!
JA JOKA ON MYÖS (ilmeisesti) NÄKYMÄTÖN paljaalle silmälle ?!

Ei... nyt juuri tule itselle mitään niin tiettyä mieleen...

MINÄ sanon, että kyseessä on niiden mulkosilmien "luotain". Tai jonkinlainen miniatyyrinen ( 90cm - 1m 50cm ) partio / kuvaus alus.

Luultavasti juuri näillä, tämäntyyppisillä vehkeillä, ne on pitäneet meitä silmällä viimeiset ainakin 3-6000 vuotta.

Ja mainittakoon muuten, että se yksi äijähän... saattoi olla joku Jose Aranho...aranjo ..jotain sinnepäin, jokin "Hosee" se oli, niin sehän keksi sellaisen laitteen / ratkaisun, että: jos otat yhden videokameran joka kuvaa normaalia kuvausta ja pistät sen toisen kameran kanssa johonkin telineeseen TÄSMÄLLEEN siis tietenkin, kuvaamaan SAMAA kohtaa taivaasta, joka kuvaa YÖKUVAUKSELLA (muistaakseni) - niin näin saa NE näkyväksi !

Eli Niiden näkymättömyys hevonpaskan saa ilmeisesti kumottua tällä yksinkertaisella metodilla !!

Jos on varaa ja uskallusta, kokeilkaa ihmeessä. Mutta minä varoitan, koska MINÄ TIEDÄN (paino sanalla "TIEDÄN"), että älkää edes kokeilko jollette ole ihan-tasan-"aikuisten oikeesti" valmiita kohtaamaan Totuutta joka näyttää saavan ihmiset suurimmaksi osaksi vain sekaisin, hämmentyneeksi tai jonkinlaiseen paniikkiin.
(Ja kieltämättä ; Niitä EI ole KOSKAAN  KIVA  nähdä. Se ottaa aina mahasta. Muodossa missä hyvänsä. SITÄ voi jo kutsua "hyytäväksi" !! trust me )

Mutta joka tapauksessa, tsiigatkaa. Tuo ON hyvä video, ja sen jaksaa jopa ihan katsoa. Ei mikään ällistyttävä, mutta melko moitteeton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti