tiistai 25. elokuuta 2015

Forssa: "Ei Murjaaneita" !!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082420234710_uu.shtml

Forssan kaupunki sanoi turvapaikanhakijoiden hätämajoitukselle ei

Mahtavaa "Vorssa" !! Mahtavaa.

Ällistyin ihan, ja mietin jo, että "näinkö oikein?" tuotn otsikon sattuessa silmiin. Mutta WAU joka tapauksessa. Mikä ihastuttava ja toivottavasti "ennakkotapauksena" toimiva päätös.

Mutta sitten heti kuului älähdys !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082520236219_uu.shtml

Tuo vitun tyhmä, typerä, perkeleen pullukka, tytöntyllerö, pallero, aukaisi sanaisen arkkunsa ja pelotteli ihmisiä tyhmyydellään. TAAS.

" Grahn-Laasosen mielestä "sydämettömyys on yhteiskunnalle paljon suurempi uhka kuin mikään ulkoa tuleva". Hän myös päivittelee sitä, mihin tämä maailma on menossa. "

TUO ^^ on POLIITIKKONA !! Jolla on jopa jotain nimellistä VALTAA !! TEIDÄN OIKEAN, TODELLISEN, DE FACTO ja DE JURE, ELÄMÄNNE YLI !!

Repikääpä siitä.

"Sydämmettömyys" ?!? Tuota sanaa on tottavie, heitelty tässä viimepäivinä ja jopa VUOSINA, ympäriinsä. Hyvin huolimattomasti ja ailahdellen, summa mutikassa, kuin jotain kusista rättiä.
Mutta asia on niinpäin, että: te Monirotuista Monokulttia seuraavat sekopäät, olette ihan ITSE täysin sans sydän. Täysin !

Hän osaa sentään päivitellä sitä että "mihin tämä maailma on menossa". SE on kyllä mitä "validein" havainto, se.
Se on menossa: päin helvettiä, se on tulossa sellaisen vitun kaaosksen keskelle, ettet lihapullasein aavistakkaan. Maailma on seonnut ja jollen ihan täysin erehdy, se tulee sekoamaan vielä vähän / paljon lisää, ennenkuin mitään tähdellistä HYVÄÄ voi alkaa tapahtua. Ja jonkin asteinen jäki palautua Valkoisten Idioottien kalloihin.


" Maahanmuuttovirasto on kuitenkin ilmoittanut kunnioittavansa äänestystulosta.

Ministeri huomauttaa päivityksessään, että jos inhimilliset syyt eivät ole "riittäviä", yksikkö olisi tuonut Forssaan 13 uutta työpaikkaa.


- Ilmeisesti huoli ei ole riittävän kova myöskään työllisyydestä, hän kirjoittaa. "


Taas kerrran: aatelkaa !! TUON ^^ lausuja ON  POLIITIKKO !! Siis teidän, vitun typerät muulit, Virallisesti "Valitsema" itsenne "edustaja"..... ei saa.ta...ei helvetti .. !!

TUO laussahdus, joka on yksi tyhmimmistä nyt vähään aikaan, on TÄYDELLINEN. Siis absoluuttisen: TÄYDELLINEN, esimerkki siitä, ettei nainen näe mitään PITKÄLLÄ TÄHTÄIMELLÄ. Vaan AINA, ainoastaa ja vain lyhyellä.
13 uutta työpaikkaa ??..... ensinkin; mitähän ne mahtaisi olla ? Ja toisekseen, saatanan tyhmä lehmä, ne on KEINOTEKOISESTI tekemällä tehtyjä näennäis / pseudo / humpuuki "työpaikkoja" jotka olisi olemassa vain ja ainoastaan ja eksklusiivisesti siksi, että maahan on tullut Asettujia.

Samaten kuin ne niiden omat tulkin työt yms Monikulttiin liittyvät "työt". Joita oli muuten niin uskomaton määrä ja litania, että en edelleenkään osaa sanoa voiko ne kaikki olla totta, voiko se lista pitää kutinsa vai ei ? Niitähän oli varmastikkin pari sivua, A4:sta - pienellä tulostettuna. Pelkästään Monikultturismin vanavedessä väkisin vängättyjä hevonpaskatöitä.
On mitä lie neekerinpaskan lapioijaa, on kulttuurinymmärtäjää ja tulkkia ja tulkin tulkkia, ja onpa vielä tulkin tulkin tulkkikin ! Ja on ammattiählämeitä ja nekruja, joiden "työ" on vain olla mahdollisimman ählämi ! tai nekru !
On ählämeille suunnattua kirjastontätiä ja omia jalkojenpesijöitä Muslimien kunnianarvoisille lättänöille apinanjaloille, ja sittenhän niille on vielä omia uimahallivuoroja ja ties mitä muuta.

Ja on ylipäänsä aika rohkeaa / röyhkeää, tuolta sakilta, haukkua muita siitä, ettei "töiden luonti kiinnosta".
Se on vähän kuin joku Saku olisi aikoinaan moittinut siitä, etten nyt viittis laahautua töihin johonkin vitun Datshauhun, uuneja operoimaan.
On näet "töitä" ja sitten töitä. On töitä ja asioita joita KANNATTAA ja EI KANNATA, tehdä.

On myös melko järkyttävää, ettei nämä "poliitikot" ihan todellakin oikeasti, näy enää ymmärtävän, ettei tämä ole mikään normaali asiantila. Ettei Monikultturismi ole mitään vitun "vääjäämätöntä" tai pakollista tai miksikä ikinä he sitä luulevat. Sen enempää kuin Natsismi tai Kommunismi tai Marxismi tai mikään muukaan "ismi".
Miksette te jo opi tätä ? Hei ? .. ..  kuinka monta VUOSISATAA pitää hukata näihin sekalaisiin, sekopäisiin "ismeihin" ennenkuin te voisitte harkita oppia joskus jotakin ? !
Tosin ........jos Tex Arcane on oikeassa, niin asiahan on täysin toivoton, ja kuten hän aina sanoo, "ei ihmiaani ole oppiva eläin".
Eli Sapiens-Sapiens. Se vain EI OPI, koskaan, mitään. Ikinä.

* * * * *

Maahanmuuttovirasto on kuitenkin ilmoittanut kunnioittavansa äänestystulosta

Tuosta kannattaisi ehkä jo lukea vähän rivien välistä. Tuon voisi......siis ihan vain "vooooisi" ! Tulkita niin, että jopa MAAHANMUUTTOVITUNVIRASTO on kyllästynyt, saanut tarpeekseen, ja yrittää edes JOTAIN tehdä, pysäyttääkseen tämän käynnissäolevan junaonnettomuuden. Ja yhä pahenevan katastrofin.

Mutta hienoa kuitenkin, Forssa, että edes jotain saitte ynistyksi ja sikäli; tehdyksi.
Älkääkä tuosta molkottavasta muijasta välittäkö, se on YKSI nuori naaras, joka ei nyt oikein TYKKÄÄ teistä, mutta ....mitä sitten ? viis siitä !
Pysykää kannassanne, pysykää LUJAA.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti