perjantai 14. elokuuta 2015

Pitkä poru Sorsasta

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015081320171870_uu.shtml

No ni ! NYT.
Nyt saavutettiin ehkä se lopullinen pohjakosketus.

Eli: joku on ampunut paria SORSAA !! (ei siis edes merkittävää "liike-naista" [joka olisi vähintäänkin YHTÄ suositeltavaa kuin sorsien tulitus!] tai mitään erikois-eläintä kuten liito-oravaa tai jotain puhuvaa kengurua tjns) -nuolella.

Sorsia on ammuttu. Nuolella on ammuttu sorsia.
Ok ?

Siinä kaikki.
Siinä itse "keissi".

Ja sitten...
"Onko oma elämäsi arvokkaampaa, kuin eläimen?! .....Jokainen luotokappale on vähintään yhtä arvokas tässä maailmankaikkeudessa, kuin sinä! .....olet VAIN ´IHMINEN´, joten en oleta sinun ymmärtävän mielipidettäni. ....."
Aijaijaijai..... aaaass...h....


..aijaijaijaijaijaijaijai... tuo oli niin vitun tyhmää ja järjetöntä, että sain päänsäryn.... aijaijaijai..


*tukahdutettu, tuskainen, särkyinen, huokaus* ........huuuuooooh......voivoivoivoi.....


" Mitä VITTUA ?!?!? ....W  in The F !?!? "


Ensinnäkin: kyllä. Totta hevon helvetissä IHMISEN "oma elämä" ON järjettömän paljon arvokkaampaa kuin jonkin helvetin, vitun SORSAN !! Vittu LINNUN !!
Tsiisus fak leidi ! mitä mömmöjä oikein vedät ?

Toisekseen: ei TIETENKÄÄN jokainen luontokappale ole "yhtä arvokas tässä maailmankaikkeudessa". Tuo on täysin pehmäpäistä, mielipuolen, puhetta.
Ja kuullostaa jonkun halvan, hevonpaska kulttijohtajan "hipiltä ja chikiltä ja khuulilta"/ mukaviisaalta teknosaarnalta.

Kolmannekseen: just ! Koska kyse on VAIN ihmisestä, ei se voi ymmärtää TYTÖN / NAISEN kirjoittamaa älykääpiömäistä ja mielisairasta, oksennusta.
Mutta jos kyse olisi sen (ihmi...SEN ! hahahaaaa) sijaan vaikka esimerkiksi jostain linnusta, miksei nyt esim sorsasta, niin SE (!!) kyllä ymmärtäisi. Eikä TÄTÄ ny tartte kelleen selitellä ! Tssh !


Ei jumalauuuta.... ei VOI olla enää TOTTA !!!

Lueskelin juuri joitain tunteja sitten tuosta "The Manipulated Man"ista useitakin kappaleita joissa Eshter tuo esiin sen, että nainen on ihan USKOMATTOMAN typerä ja vähä-älyinen ja koska ON tuota, ei se osaa myöskään hävetä. Esim silloin, ja se on USEIN, kun hän tekee itsestään täys-idiootin.
En tiä miksi juuri NYYYT...sattui tuo mieleeni tulemaan, mutta mainitaan nyt kumminkin..
Esteri korosti sitä eritoten kun kyseessä on politiikka tai jokin julkinen hömppä. Mihin esim opiskelijatytöt änkee aina tasaisin väliajoin mukaan. Tekemään itsestään täys aasin, ja TÄYSIN häpeättä.

Eshter periaatteessa sanoo, että jo 2 !! jumalauta, vittu, 2 !!!!!!!!! vuotias lapsi, alkaa OHITTAA naisen / tytön, järjenjuoksussa ja ymmärryksessä ja käsityskyvyssä ja tietoisuudessa ja älykkyydessä jne.
KAKSI VUOTIAS !! K A K S I !!Vittu KAAAAAAAAAAAAAAAAAAKSI !!!!

Eikä nuo täysin puuaivoiset kommentit ainakaan PARANNA naisten mainetta tässä suhteessa.
Voi hyvä luoja sentään.

* * * * *

Ei sillä, ettäkö arvostaisin jotain vitun kiilusilmäistä hihittävää kilipäätä joka käy ammuskelemassa jollain lammella, sorsia, jollain netistä-tilaamallaan hevonpaska / humpuuki nuolipyssyllä, mutta silti ihan lopunkaiken; ne nyt ON vain lintuja !
Niitä on suomessakin noin 100 kpl per neliömetri.
Eli.... miettisittekö edes HETKEN ennenkuin kommentoitte ?!

Kaikkea sitä..... ensin leijona, nyt sorsa.... pelkään jo tulevaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti