tiistai 18. elokuuta 2015

Trumpin MaMulinja


Mahtavaa !!

Aivan totaalisen upeaa, loistavaa ja mahtavaa. Ja ihan vain; tervettä maalaisjärkeä ja itsestäänselvää niille jotka eivät ole kiljuvia hulluja.


Eli Trumppi haluaisi tehdä jotain niiiiinkin järkyttävän hirveää kuin..... lähettää "laittomasti" eli tässätapauksessa lähinnä "luvatta ja väkisin änkien" maahantulleet lähinnä Maksikolais-apinat takaisin himaan.
Mikä järkky äijä !

Ja tietenkin tuon jutun kommenteissa tuli taas esiin koko kööri suomalaisia idiootteja, kiljumaan mikä "pelle" Trumppi on ja miten kamalaa ja miten sitä ja miten tätä ja miten byhyhywyyyäääää.
Ikäänkuin NE MUUT poliitikot Amerikassa olisi jotain / mitään, muuta KUIN de facto "pellejä" - kaikki tyynni !!

Jos mitään, on Trump Amerikan "politiikassa" (mitä ikinä se onkaan ! [tiedättekö, ettei sille edes OLE !! mitään tähdellistä, Virallista MÄÄRITELMÄÄ! "politiikalle" !!? ...hahahhaaa..] ) lähestulkoon poikkeavan ÄLYKÄS ja KYVYKÄS ja HYÖDYLLINEN ja jopa miltei kunnollinen.
Ei missään nimessä mikään nero tai pyhimys, mutta ehkäpä se "vähiten huono".

Ja siinä on muuten, kuten lempibloggailijani huomautti, melko vitun SUUNNATON ERO, että Trump on tehnyt ennen tätä "poliittista uraansa" ihan "oikeita töitä" kai koko elämänsä ja hän on ihan ITSE (!!) LUONUT kaiken tuon vaurautensa !!
Eli kyse on aika helvetin eritasoisesta äijästä kuin ne muut, jotka on KAIKKI Marxisteja, jotka ei ole IKINÄ olleet edes lehdenjakajana tai Mäkin kassalla tai mitään.

Ja NE on teidän mielestänne KYKENEVÄISIÄ ja KYKENEVÄISEMPIÄ kuin Trump, johtamaan Amerikkaa ?!... no luojan kiitos TEILLÄ ei ole sananvaltaa tai äänioik.... o_0 .... ?......ei vitt.... hetk..

* * * * *

Jos muuten, asiasta tavallaan toiseen, joku JAPANILAINEN ministeri tai Keisariehdokas tai mitä ikinä sielläpäin onkaan tapana tehdä, sanoisi, ettei halua Japaniin "Laittomia Siirtolaisia" tai muuta vastaavaa roinaa, niin ... mitenkäs SIT suu pantais ?? Täällä.
Nousisiko siitäKIN pitkä poru ?! Vai kohauttaisitteko "älykkäät ja ymmärtäväiset ja kohteliaat, suvaitsevaiset (paitsi poikkeavia mielipiteitä ja mitään mikä poikkeaa itsestä [eli BIGOTIT])" vain olkianne ja aattelisitte, että "omapahan on asiansa"  ?!?!

No joka tapauksessa, toivotaan, että Trumppi saisi edes jotain aikaiseksi ja edes muutaman (miljoonaa) laitonta ja luvatonta ja itsekästä, ahnetta, mehikolais-sikaa työnnettyä takaisin siihen persläpeen mistä ovat Amerikkaankin "pärähtäneet".
Ja niin, ja hei !! Lisäys !
Kuin tilauksesta, törmäsin tähän videoon !! HAHahahaaaa, loistavaa ! Ihan tyyppiesimerkki !
Näitä ! TÄSSÄ on niitä laittomia murjaaneita ! Ja NÄITÄ te vitun ÄÄÄÄÄÄÄLIÖÖÖÖÖT puollustatte !!?!?

http://www.liveleak.com/view?i=f86_1439744147

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti