maanantai 24. elokuuta 2015

4400 Apinaa kellui Eurooppaan (taas)

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015082320226408_ul.shtml

Tahti on ollut jo pyörryttävä, mutta kiihtyy vain. Oikeaa tappotahtia.

Uskomatonta. Kerrassaan.

Lasti lastin, jolla jollan, perään. Ääriään myöden täynnä neekeriä ja hiekkaneekeriä. Ja joillakin teistä suomalaisista on vielä illuusioita siitä mihin tämä OIKEASTI johtaa ?
Ja te ihan TOSISSANNE luulette, että tämä käy ja minäkin maksan tämän kaiken jne ?! Voihan veljet !... Tämä ei pääty mihinkään hyvään.

Jos te kaipaatte jonkin instanssin alamaisiksi ja neekerien pariin jne, muuttakaa sinne AngloSfääriin tai Afrikkaan tai vaikka Venäjälle.
Älkääkä tuoko koko vitun maailmaa tänne ja pilatko KAIKKEA sitä mitä täällä oli, on, ja voisi olla.


Teillä on mm sellainen ongelma, tekoymmärtäjät, että; paitsi että te ETTE ymmärrä MITÄÄN, teiltä puuttuu täysin VISIO. Teillä EI OLE MITÄÄN VITUN VISIOITA MISTÄÄN.
Ja SIKSI teille kelpaa jumalauta vaikka NEEKERI !! ahahahaa, Afrikasta, istumasta siinä maassa, hien ja paskan peittämänä, joksikin vitun "tiennäyttäjäksi" tjns. Amerikassa tekivät sellaisesta ihan Pressankin.
Hädissään. Elukka parat.
Ne on katsoneet liikaa / tarpeeksi, Tarantiinon leffoja.

Vitun paskanaama, idiootti. Mainitsen ylpeänä, että: en ole edelleenkään nähnyt / katsonut "Djangoa" enkä aioi nähdäkkään !!!

Nytkin sen olisi saanut Anttilasta Bluureinä 4:llä €urolla, mutta EI !!! Jätin ihan tietoisesti siihen hyllyyn pölyttymään.
Jos joku muu haluaa katsella jonkin saatanan Khoisanineekerin RUOSKIVAN valkoista miestä niin bii mai gest. Mutta minä en. Minä en sitä luunaamaista tyhmää, läskiä, hullua, neekeriäleikkivää kakaraa tue !! Pitäkööt tunkkinsa.
Tiensä on valittu.

Ja se sen uusi Heitful Eit, näyttää ällistyttävän tylsältä. Samat saatanan naamat ...samat kaikki. Menisi jo pois koko saatanan köntys.

Mutta, vielä pikaisesti takaisin asiaan: muistattehan, että se joku Ähläm-Kaheli ... oli sitten ...mikä niistä... no joku niitä hulluja se oli, kun sanoi, että "voitamme pelkästään naistemme kohduilla". Eli he eivät tarvitse edes aseita Eurooppaa vallatessaan ja vaan pelkkä tuhoisa lisääntymistahti RIITTÄÄ !!!
Ja KATSOKAA NYT !!! K A T S O K A A   !!!!!!!

Laivalasti toisensa jälkeen, kipataan surutta ja huoletta, Eurooppalaisten niskaan ja sitten PAIKALLISET käpyaivoiset, itsekkäät, ylimieliset vitun vittupäät kusiaivot paskaperseet, KEHTAAVAT saatana tulla torumaan MEITÄ PAIKALLISIA !!! jos me emme ole saatana suurinpiirtein kynnysmattona odottamassa näitä VITUN nekruja ja toivottamassa niitä avosylin, tervetulleeksi.

Vittu te olette pelkureita kaikki, ja seonneet !!
SEONNEET i tell ya.

Mutta kuten sanotaan; hullu ei tajua olevansa hullu, koska hänen mielestään hän tulee jatkuvasti vain selväjärkisemmäksi ja selväjärkisemmäksi, ei suinkaan kahelimmaksi. Kaikki vain "paranee" ei suinkaan PAHENE !!

Sitten yksi päivä, yht´äkkiä. Hänen oma HARHAINEN päänsä odottaa giljotiinin alaosassaa, että "se perhanan terä nyt jo laskeutuisi..." tai että se karvainen ja kiljuva mielisairas aliapina ähläminpaskareikä "huitaisisi JO, tämän perkeleen pään irti !...äkkiä nyt.."

Bussissa kiljuvat neekeriapinalaumat ON JO ARKIPÄIVÄÄ joten SIITÄ lienee turha enää varoitella. Ryöstelyt ja raiskailut ja muut niinikään, joten ei NIISTÄKÄÄN tarvitse kai erikseen varoitella enää. Ja mitäs muuta meiltä täältä löytyykään......heeetkineen.... sitten on näitä noitaoikeudenkäyntejä mm Jussia vastaan ja Totuuden minkä jokainen voi SELKEÄSTI ja JOKAPÄIVÄN JOKAINEN SEKUNTI havaita omin aistein, jyrkkää kieltämistä. On asuntopulaa ja ongelmia neekerien mölyämisen ja paikkojenrikkomisen yms kanssa. On se itsestäänselvyys, että loiset imevät SUUNNATTOMAN määrä rahaa, jolle ei edes tässä talouskurimuksessa olisi tietenkään mitään sen parempaakaan käyttöä...?... Koska; onhan nyt jonkun tuiki tuntemattoman, ventovieraan, planeetan toisellapuolen asuvan nekrun yksi äpärälapsi 20:stä, tärkeämpi kuin meidän rahat, meidän maassa, ja meidän oma elämä.

Bono on nääx tärkeempi kun sä tai mä ja mikän muu. Hippiunelmineen neekerinkyrvästä ja alistuksesta.

Minulla esim, oli muitaKIN unelmia ja visioita ja haluja, elämän suhteen, kuin saada neekerinkyvästä tai jopa vitusta, jokin AIDS tai keltatauti tai denguekuume tai jokin muu vitun neekerien "eksoottinen" tauti.
Ja minä itseasiassa ihan tykkäsin siitä vallitsevasta hiljaisuudesta mikä ennenvanhaan oli busseissa. Vaikka niillä melko harvoin olen matkustanut, mutta kuitenkin. En osannut ikinä erikseen KAIVATA sinne mitään somali / neekeri -heimoa, mölyämään ja räyhäämään ja rähinöimään. Ja kiljumaan.

( Tähän tapaanhttp://www.liveleak.com/view?i=4fa_1440200185  Säästelin tuota tulevaan "Suureen Neekerinumeroon" mutten malta olla vetämättä tuotakin ässää jo nyt, hihastani.)

Summa Summaarum : Teillä ei "Monikultturistit" ole tunteita eikä kunnollisuutta. Rehellisyyttä tai rohkeutta, saati sitten totuudenrakkautta (kuten naisillakaan) tai kuten niinikään naarailla, mitään kiinnostusta FAKTOIHIN ja siihen miten asiat OIKEASTI OVAT.
Te, aikamme Natsit, olette kasa mölyäviä kiusaajia ja ylimielisiä öykkäreitä ja jokapaikanhöyliä ja itsekkäitä kiipijöitä ja moraalittomia "pelureita".
Suunkautta hengittäviä, huohottavia hulluja ja typeriä kehareita, kuten duudson Jukka. Joiden oikeampi paikka (kuin "Hallituksessa" esim) olisi tarkkisluokka.
Josta ETTE pääsisi läpi !! Takaan SEN.

Sielläkin vaaditaan luultavasti.... ainakin .... lähes SAMMAKON !! äly. ( Eli neekereille se olisi jo "Rasistinen" Yli-Opisto ! )
"Hit the road Jack!" or the open water in this case.

2 kommenttia:

  1. Minusta näyttää siltä, että Venäjä selviää tästä pelistä voittajana. Me hukumme kunniakansalaisiin. Venäjää ne eivät kiinnosta ja pitävät ne pois alueeltaan. Venäjä voittaa tämän ottelun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ....vaikea tuota on kieltämättä kieltääkään. Ryssällä on ällistyttävän LAAJA alue ensinnäkin, TYJÄÄ TILAA, suurin osa koko planeettaa, ja ehkä pari kolme murjaania koko alueella. Joten ainakin siinä mielessä on Venakoilla hyvät oltavat.

      Poista