lauantai 22. elokuuta 2015

Leppilampi lattiaan
Mikko Leppilampi on siis kuollut.

Hän yritti laskeutua Kampin lattiaan kuin Tomppa MI:ssä C.I.A:n holviin, mutta romahtikin sensijaan suoraapäätä ja täydellä vauhdilla, Kampin lattiaan.

Johon hänestä jäi merkittävän suuri, märkä, verinen läntti.

Mikko on nyt siis enää märkä läntti, verta, Kampin lattiassa.

"Nyt Mikolla ei ole enää niitäkään vähiä hampaita mitä hänellä vielä aiemmin oli... oi voih..." huokaili hänen kaukainen ystävänsä  Nils Ipmalippel.

Vielä ei tiedetä mikä meni pieleen, paitsi kaikki, mutta Ruotsin Poliisi on paikalla auttamassa ja hölmöilemässä - par´aikaa joten eiköhän tämä selviä melko pian. Ainakin seuraavan 3000 vuoden kuluessa.

Eikä vielä osata sanoa sitäkään, mikä sai Mikon ylipäätään ryhtymään näin tyhmään .. yllytyshulluun (?) hankkeeseen. Ehkä hän joi jotain mikä sekoitti päänsä, olihan mies ennen tempaustaan terassilla, siellä korkealla, jossain "kympissä" mikä se nyt olikaan. Ehkä Mikko joi jotain hullaannuttavaa ja sekosi ja päätti siksi hypätä Kampin lattiaan. Mutta oli miten oli, tapaus on melko hirvittävä, ja paikallaolijat ..joita oli joidenkin Virallisten arvioiden, mukaan ainakin ehkä 2 tai 3 !! oli "pamahdus hirvittävä ja käsinkosketeltava". Kuten eräs nuori neekerineitonen tilannetta kuvaili, tosin niin paljon huonommalla Soomella, että täytyi toimituksen se setviä ymmärrettävän muotoon.

Tapaus ehti kuitenkin jo innoittaa sarjan muita typeryksiä ... innoittaa muitakin Ykkösrivin Julkkiksia, ja mm Jope Ruonansuu ja Mikko Kivinen ovat jo ilmoittautuneet hyppääjiksi. He ilmeisesti aikovat kokeilla pätevyyttään Spaidermäninä kiipeämällä vailla köysiä ja naruja, toinen jossain korkeassa kellotapulissa ja toinen hotelli tornissa tai jos kantti kestää niin juurikin Kampin aulassa.
Anu Saagim niminen Virolainen vittupää-horo, aiotaan myöskin ampua tykillä ..johonkin "merelle päin" tai "merelle". Mutta se ei liity tähän.

Ja muita hyppääviä julkkuja on mahdollisesti myös Nykäsen Masa joka hypännee jostain mäkihyppytornista siihen sivuun, alas, pystysuoraan ja ilman mitään vaijereita, ja on uumoiltu myös että itse Timo Soini(!!) saattaisi innostua tempaukseen ja hypätä paitsi suosiotilostoissa alaspäin, niin myös Näsinneulan ravintolan ikkunasta, pelkkä Maija Poppasen innoittama sateenvarjolaskeutuja turvanaan.

*

Juontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi vietti torstain ja perjantain välisen yön varsin erikoisella tavalla.
Nyt näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi, viettää La-Su yönsä ... kuolleena. Ja luultavasti vielä monet monet muut yöt senkin jälkeen.
No .. onnea kuitenkin, Mikolle, sinne Limboon tai Henkimaailmaan ja pahoittelumme tästä valitettavasta episodista.

Rip män !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti