tiistai 11. elokuuta 2015

"Nefertiti" löydetty ?

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3193092/Has-Queen-Nefertiti-Scientist-claims-discovered-secret-door-burial-chamber-Tutankhamun-s-tomb.html

Wau !
Melko mahtavia uutisia, tai ainakin kiehtova teoria. Eli tuo akka saattaakin piillä ihan vain Tut-Ankh-Aattenin haudassa sisällä !
Kuin Maatuska Maatuskassa.
Johan on perkele.

Olisi luultavasti kieltämättä, aika vitun moinen löytö tuo nainen. Sanotaanhan tuossa, että se saattaisi peittää / himmentää Tutanhkaattenin ihan TÄYSIN !
SEN on oltava jo aika helvetinmoinen varasto aarteita ja kultaa, joka peittoaa Tutin.

Tietenkin on ensin päästävä tuosta vitun, Modernin Egyptin Vitsauksesta, eli Zahi Hawassista joko eroon tai läpi tai ohi tai jotain, mutta SITTEN ! Ehkä sitten, voisivat valkoiset taas kaivaa esiin jotain oikeasti kiinnostavaa tuolta hiekoilta, missä paikalliset on AINA lähinnä tappaneet toisiaan ja istuneet matolla ja pierreet ja rukoilleet pedofiilia ja murhaajaa.
Koska SE, on niiden "juttu".

Mutta toivotaan, toivotaa, että tuota päästään kaivelemaan esiin, ja että se todella ON noin ja löytyy.
SEN minä HALUAN ehdoitta, nähdä, elinaikanani.

Tutankhamen siis. Aatten oli sen aiempi nimi. HUOM !

P.s Mitä hevon HELVETTIÄ tuo älykääpiö Zahi, muuten, ylipäätään tekee TAAS tuolla, näiden asioiden parissa ?!
Eikö se nyt JUMALAUTA älyä edes LOPETTAA saatanan käpyaivo, hyvän sään aikana ? Ja eikö se nyt PERKELE !!!!! jo, helvetti sentään, ole kerran tai kaksikin(!!) kammettu pois vallasta ja "diskreditoitu" tjns, ja hätistetty arkeologian piireistä...tai eikö se jopa yhdessä vaiheessa kuollut tai jotain ?
Joten kysymys kuuluu; miten hevon perseessä se voi TAAS olla tuolla ? Keskellä kaikkea, kaiken polttopisteessä, tukkona kuin tulppa, estämässä kehitystä ja minkään (esim teorian) etenemistä ?
Eikö sitä saatanan äijää voisi vaikka ampua tykillä Niiliin ?
Se totisesti, kuin eräänsortin siellä paikallinen, versio, MoKuttajasta tai mistävain kusipää vasurista. AINA tiellä !! Yritit mitä vain, nin ei !
Kun AINA on oltava poikkiteloin ja haitattava oikeaa edistystä ja kehitystä. Joka siis VITUTTAA vasuria aivan suunnattomasti, mm siksi että se tekee Valtiosta ja Hallituksesta ja Poliisista yms paskasta, sitä mitä se on joka tapauksessa ja on AINA ollut eli täysin tarpeetonta ja mitä vielä, äääääärimmäisen HAITALLISTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti