maanantai 10. elokuuta 2015

Tuomio LieväxJoo.

Juu, toi on ihan hyvä.... tuo kuullostaa ihan jeessiltä. Ihan hyvältä. Eli....että... hetkin...siis... "aiemmat rikokset LIEVENSIVÄT tuomiota ....."...... tä ?

Khuul.

Ja mitä tuon tekijän sönkötyksiin tulee, niin kuullostaa kyllä melko epäilyttävähköltä. En toki voi sanoa varmaksi kun en ollut paikalla tai tiedä asiasta mitään, mutta jooootenkin sitä nyt herää epäilys hemmon aitoudesta ja luonteen kunnollisuudesta. Ja jos ei siis muistakaan syistä niin noista aiemmista tuomioista !!

Mm pahoinpitelystä ja raa´asta väkivallasta yms. Mutta summa summaarum; taitaa TAAS olla niin, että kyse on kahden vitun sekopään ja pohjasakan rotan, välisestä välienselvittelystä eli taistelusta kuolemaan asti.
Joilla muuten ! heheeeii ! mainittakoon, on / oli molemmilla LAPSIA ! Eli jälkeläisiä ! Eli ovat lisääntyneet ! Eli geeninsä ovat jäljellä ja kulkevat muassamme !! Eli: tämä tulee tulevaisuudessa toistumaan, kaikkien heidän muiden rikostensa ohella !
Koska hei ! eihän asioille VOI eikä SAA tehdä ennakkoon mitään, koska NAISET ja TYHMÄT miehet on sitä VASTAAN !! Niin hei ! Ja mitä se Ruukinmatruunakin aattelis !?
Paitsi sitä miten mahtava ja ihana ja erehtymätön ja vaikuttava hän omasta mielestään on, ja miten Matrushkan epäilemättä parfyymiltä tuoksuva pierukin on älykkäämpi ja viisaampi ja yleistietoisempi ja jalompi ja lukutaitoisempi ja purjehduskelpoisempi kuin ...uu... no..ninku KUKAAN !! hei ! yleensä !
Ja se mikä ei sovi Matruunalle, ei sovi kellekkään ! Ni ! Eikä sen tule sopia, tai sitten pikku ruukkilainen lupaa katsoa muualle kun "tekovälineet tuomitaan Valtiolle menetettäväksi" ja millekkä muulle, kun kommari on kyseessä ?

Mutta sanoin jo kauan sitten "summa summaarum" ^^ tuossa muutamaa riviä ylempänä joten NYT, tämä päättyy...TÄHÄN !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti