keskiviikko 19. elokuuta 2015

Isku Päin Stupidóa


HAh Hah Haa.

Siitäs sait saatanan ketale. PERKELE !!

Vitun kusipää, kiusaaja, kyykyttäjä, viisasteleva kusipää, paska-aivo, narsisti, sekopää, pullistelija, anastaja, valtaahimoava mulkku ja väärintekijä.

On se nyt vittu kamalaa jos ja kun, jonkun vitun käärmeen, jonkin Valtion mulkun, ikkunoita on rikottu !! Vittu kun vertaatte siihen mitä tuokin saatanan paskiainen on tehnyt kokonaiselle vitun MAALLE !! ja Kansalle ja sen kulttuurille ja kulttuuriperinnölle ja siihen, että SEN myyräntyön jäljet tulevat haittaamaan ja luomaan ongelmia vielä piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkääääääääääään. On pari ikkunaa ihan yhdentekevä lehmän henkäys.

Ja silti SIITÄ vittu KEHDATAAN !!! Perkeleen luopiot, nostaa tuollainen vitun apokalyptinen äläkkä !! Haistakaa saatanan hävyttömät vitun ketkut pitkä vittu !!

SEKIN olisi vielä alimitoitettua jos tuo kusiainen olisi vaikka AMMUTTU !! Mutta ei ! Sensijaan on nähty paremmaksi vain rikkoa pari lasia. Ja mikään ei tule SEN seurauksena muuttumaan, sillä tuollaiset demonit kunnioittavat kuten kaikki eläimet VAIN ja AINOASTAAN stiä mitä niiden ON PAKKO kunnioittaa. Eli sitä mikä tulee ja vain tyynesti JYRÄÄ nuo syrjään. SITÄ ne sitten yht´äkkiä "kunnioittaakin" oikein maireina.
Samaten kytät ja muut rikolliset. Kiusaajat, öykkärit, miksikä niitä kukin kutsuukin. Sama paska, eri säkki.

"Turvallisuus Viranomaiset ...hyvin tilanteen tasalla...blääblääblää.." lol. Johan nyt on vittu oikea KAUSTI taas. Tsiisus vittu sentään !!
Saatanan kusipäiset perkeleen läskipäät !! HELVETTI, että joku vitun käärmeenkyrpä edes KEHTAA !!! vittu jos "Kansalaisia" ja muita yhdentekeviä hoi polloin tykinruokia vaikka tapetaan tai raiskataan tai ryöstetään ja heidän elämänsä tuhotaan (yleensä kytän ja syyttäjän yms yhteistyönä) tai heidän elämisen edellytyksen sinänsä, ylipäänsä, tuhotaan tai jopa KAIKKI em yhdessä. Niin.... ei mitään !!
Korkeintaan ja parhaimmassakin tapauksessa, siitä saattaa joku vitun latvalaho politiikkahoro vähän huokaista mediassa ja leikkiä kuin välittäisi vittuakaan, mutta annas olla jos jotain vitun Valden kusikyrpää kohdellaan edes MIKROSKOOPPISESTI kuten he kohtelevat KOKO AJAN KAIKKIA !! Niin... SIITÄ !! Siitä se poru sitten irtoaa.

* * *

Ja siellä se taas on ! Hahahaaa, kuin Sveitsiläinen rannekello ! Hahaha, tuo Sipilä. Älähtämässä jotain Totalitääri-Ämmämäistä kuten "tätä ei pidä / voida, hyväksyä" tai "emme HYVÄKSY tätä" tai "tällainen ei ole hyväksyttävissä" jne jne ad nauseam.
Haista vittu ja häpeä. Ja hyväksy tai ole hyväksymättä saatanan kaaliaivo.

ME !! Me lähes KAIKKI MUUT (!!) olemme mielestäni sekä sanoneet, että huutaneet, että kirjoittaneet, että tehneet melko monella muullakin tavalla suuuuht selväksi SEN, että ME EMME halua mitään vitun loppumatonta virtaa jotain VITUN SAATANAN perkeleen, HELVETIN NEEKEREITÄ tänne !! Tai Muslimeita tai mitään muitakaan vitun paskanvärisiä, paska-aivoisia, typeriä paleoliittisiä alkeellisia likaisia villejä !!! Ja mitä TE teette ?
a) lotkautatte korvianne ?
b) otatte idean ainakin harkintaanne ?
c) haistatatte Kansalle (joka teidät aina "valitsee" tyhmiä kun ovat, ja maksaa vielä palkkannekin ! hahhaa lol) pitkän paskan ja tuotte vain LISÄÄÄ nekruja ja mulatteja ja murjaaneita ja muslimeita ja ählämeitä ja apinoita ja marakatteja ja kädellisiä ja muita tuhojyriä, keskuuteemme, pilaamaan sen mikä OLI kerran OMA / koti, lopullisesti.

Vaihtoehto C on tietenkin se mitä TEETTE, mutta se EI ole OIKEIN.

"Poliitikot TYRMISTYIVÄT" ??!.... "Järkyttävä isku" ?!?.... hahaha...täh?..eheheeii... en osaa valita revetäkkö nauruun vai itkuun... ?!... kuinka saatanan TYHMIÄ / typeriä te oikein VOITTE OLLA ?!?!?
W T F  !?!?!?!? ?!?!? ? ?  ?!?!

Jos TUO "tyrmistyttää" teitä.. niin ..... luulen ja TOIVON, että tulevaisuudessa saattekin tyrmistyä vielä PALJON paljon enemmän !! Ja jos TUO "järkyttää" ....saatatte olla jopa nynnympiä kuin luulin. Mikä, tiedoksi "kansalle", on todella HYVÄ asia. Se tarkoittaa, että nuo KAIKKI on helposti LYÖTÄVISSÄ missä tahansa todellisessa konfliktissa ja varsinkin jos SINÄ pidät puolesi tulisesti ja PÄÄTTÄVÄISESTI, etkä anna senttiäkään periksi ja TAHDOT voittoa oikeasti. Nuo rotanpaskat perääntyy kyllä.

Siat ei, koska ne HIMOAA ja HALUAA konfliktia ja tappelua ja muiden alistamista ja kiusaamista ja pahoinpitelyä. Siat on mielipuolia ja sadisteja ja IHAN YHTÄ TYPERIÄ kuin maineensa, mutta ehkä vielä paljon pahempia kuin ihmiset ehkä käsittää. Siis Pahoja, asteikolla Hyvä --- Paha.
Tosin Siat kuten kaikki muutkin rikolliset ja paholaiset ja muiden elämään puuttuvat itsekkään demoninperkeleet, haluaa AINA mahdollisimman HELPPOJA ja puolustuskyvyttömiä uhreja. ...tai siis vihollisia tarkoitin. Joten uskoisin, että jos vain TARPEEKSI höykytetään niin kyllä Siatkin alkaa taipua ja nähdä vähän valoa. Mutta koska typeryys ja pahuus on geneettistä, ne takautuu tyhmiksi ja ilkeiksi ja pahoiksi, sillä sekunnilla kun se jokin heitä merkittävämpi painostava voima kaikkoaa.

Mutta joka tapauksessa; en voi kuin olla lähes yllättynyt tuosta poliitikkojen änkytyksestä. Miten... miten joku VOI sanoa tuollaisen olevan "tyrmistyttävää" tai "järkyttävää" ? hölmistellä kuin jokin vitun lobotomisoitu kehari, kuin kissa peilikuvaansa, ihan aidosti ÄLLISTYNEENÄ siitä, että omista ylimielisistä ja pahoista teoista, jotka on tehty ihan Oikeita Eläviä Olentoja vastaan / kohtaan, koituu edes joskus, edes jotain, seurauksia !!?

MITÄ HELVETIN  V I T T U A *suoraa huuuuutoaaaa !!!!!* TE OIKEIN KUVITTELETTE MEIDÄN SAATANA TUNTEVAN JOKA-HELVETIN-VITUN-IKINEN LOPUTON PERKELEEN VITUN PÄIVÄ tässä HELVETIN PASKAMAASSA !?!?!?
SAATANAN LANTA-AIVOT KOMMUNISTIT ...vitun Ryssäläiset Kollektivistit !!? Saatana mitä VITUN käpyaivoja !!

Ei HELVETTI sentään.... haistakaa vittu.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Minä ihan kiitän teitä tekijät. Toivon, että pysytte ikuisesti karussa, ja Sioille mysteerinä. Olisitte vain samantien kivittäneet sen itse kiusaajanpaskan !
Ei Jumala TEITÄ SIITÄ tuomitse.  Stuppi se on jos kuka ja jokainen häntä puolustava, joka saa todenteolla alkaa keksiä ilmiömäisen päteviä ja hyviä sönkötyksiä ja koottuja selityksiä, siellä hautausmaalla / tuonpuoleisessa.
Ette te.

Tosin tekijäthän oli ilmeisesti rikkoneet Stubin kamoja vain ohimennen ja osana muuta ilkivaltaa ja tihutöitä, eli ei mitään varsinaisia Sankareita tai Pyhimyksiä, mutta tälläkertaa kohde osui niin oikeaksi, vaikka vain vahingossa, etten voi kuin olla tyytyväinen.

Mutta jos Universumi HALUAA "meidät" pelastaa ja jotenkin auttaa meitä tässä sotkussa mikä on niskaamme langetettu, uumoilisin sen lähettävän jonkun neekerin / MaMun tappamaan poliitikkojamme. Eli joku niistä tai useatkin, ehkä, ennenpitkää saavat ITSE maistaa jotain käyräsapelia tai puukkoa, tikaria tai luotia tjns.

Ja se ON ansaittu. Vaikka maailma ei YLEENSÄ VÄLITÄ VITTUAKAAN(!!) siitä mikä ON ansaittu ja mikä epäreilua, mutta aina joskus ! Aina joskus ja pieninä annoksina, paha saa palkkansa.

* * * * *

P.s Jos poliitikot VIELÄKIN kehtaavat edes ESITTÄÄ tyhmää ja naiivia ja leikkiä ymmärtämätöntä.... no, se siitä sitten. Se järjissäänolemisesta, tunne-elämästä ja koko vitun ELÄMÄSTÄ itsessään.
Minä en usko, että he käsittävät nyt LAINKAAN, alkuunkaan, aikaansaamaansa RÄJÄHTÄVÄÄ RAIVOA ja KATKERAA vihaa !!! Minä en nyt usko heidän olevan OLLENKAAN, alkuunkaan, samalla sivulla koko vitun muun Maan kanssa !!
EI - ALKUUNKAAN.

Vittu mikä pettymys tämä elämä oli !! Mitä psykoottisia, ehdollistettuja, aivottomia, vähäpätöisiä ja ilkeitä, julmia vitun idiootteja TE suurin osa "ihmisistä" olette !! Vittu mikä sairas paskasakki. Helvettiin tuollainen lössi joutaa. Ja te TIEDÄTTE sen !!
Te TIEDÄTTE tämän kyllä. Vitun hyvin !

P.s 2 Te tuhositte suomen ! Oman elinaikanne sisään ! ja he-le-posti ! Heeeeelposti !! Vaikuttavahkoa. Olkaa ylpeitä. Be proud ! Be all you can be !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti