lauantai 15. elokuuta 2015

Edge+ ja mustanaama

https://www.youtube.com/watch?v=_Q-p-zkydLQ

Mukavan LYHYT nimi tuollakin laitteella. Koska hei ! jos ei nimeen voi pituutta lisätä niin mitä sitä sitten VOI tehdä !

Mutta syy miksi tuohon tartuin, on lähinnä SE, että tuotaKIN vitun laitetta pitää perkele mainostaa jollain vitun neekerillä !! Ja parilla muulla idiootilla, joiden elämä näyttää sekä tapahtuvan pääosin kadulla (yllättäin), mutta koostuvan myös lähinnä itsensä vääntelystä outoihin asentoihin.. ja niinikää: kadulla.

Mutta sillävälin todellisuudessa; ainoa tapa nekrulle tässä elämässä, päästä LÄHELLEKKÄÄN tuollaista laitetta tai ylipäätään MITÄÄN teknologiaa, mitään lehmän persettä merkittävämpää innovaatiota, on yksinkertaisesti varastaa se!
Ja sellaisella tyypillä MAINOSTETAAN tuollaista, aika vitun huippua laitetta !!?
Ei hyvää päivää. (Inhoan tuota sanontaa, mutta nyt se tuntui sopivalta.)

MIKSI joka helvetin hilavitkutinta pitää nykyään mainostaa sekä neekereillä, että jollain vitun typerillä bimboilla ämmillä? jollain opiskelijatytöillä, tatuointeineen, lävistyksineen, bi/lepako kavereineen, päivineen ?!

Ällistelen tätä yhä enemmän siksi, että juuri luin loppuun aiemmin tänään, tuon The Manipulated Man (Eshter Vilar) kirjan.
Ja se avasi silmäni taas "uudelle" näkökulmalle kaikkeen. Olin jo unohtanut siitä enemmän kuin luulin.

Ja KAIKKI tuo tuollainen neekerin pedestalisointi yms, vaikuttaa NYT, minusta yhä enemmän ja enemmän, taas vain yhdeltä, uudelta, keinolta naisille - orjuuttaa VALKOISTA miestä eli maailman PARASTA ORJAA.
Ja NYT kun miehet on entistä katuviisaampia naaraan perinteistä manipulaatiota ja uhriutumista kohtaan, on NAINEN (ei ehkä sittenkään mikään "illuminati"..?) hoksannut ns "heittää neekerin bussin alle" eli valkoisen MIEHEN tielle. Ja NÄIN, tällä kertaa, hidastaa sekä miehen OMAN ELÄMÄN esiinmarssia, eli MIESTEN "EMANSIPAATIOTA", että itse kehitystä ja kaikensorttista edistystä. Mitä he Eshterin mukaan tykkäävät jarruttaa, ja minä voin vahvistaa 100%.
"Komppaan".

Tosin Aasialaisten kuten Samsungin, tapauksessa kyse on vain länsimaisten / valkoisten kopioinnista ja matkimisesta ja apinoimisesta ja kuuliaisesta seuraamisesta jne.

Mutta oli miten oli, minä INHOAN tuota mainos-alan idioottien taipumusta, paitsi toimia säestävänä lampaana milloin millekkin typerälle "zaitgaistille", että noita niiden typeriä mainoksia täynnä iloisia apinoita ja neekereitä ja muita kädellisiä.

Vittu KUKA helvetti voi vielä olla ILOINEN ?!?! Oletko SINÄ iloinen ? ...vittu haistakoon saatana VITUN koko sakki !! Fuck ´em.

Jos MINULTA kysytään; on elämä aivan vitun, suunnattoman, kurjaa !! Kurjaa.
Via dolo rosa.

Ja miksette vain pistä tätä, mainoksiinne ?...


" Hawo ? ..khywwä, hässä nääkl. "

Ja mitä vittua mikään neekerirotu ylipäätään LIITTYY johonkin helvetin puhelimeen? saati sitten älypuhelimeen / kännykkään ?! ...tsiisus vittu sentään, mikään ei voisi KAUEMPANA olla niistä KUIN juurikin neekeri !

Neekeri on luultavasti tuonkin "teknologian" mitä sillä on huulessaan tuossa kuvassa, varastanut joltain muinaiselta valkoiselta (luultavasti mielisairaalta).


Kyllä jämpti on sitten niin, että: NYT NAISET SITTEN RIITTI se neekerten yms käyttö MEITÄ VASTAAN, ja meidän mailla ja meidän rahoilla ja meidän koko vitun ELÄMÄMME !! tuho ja anastus !!
Saatanan kusipäät, hävyttömät ja ilkeät pikku vitut.
Tuollainen sakki pitäisi polttaa !! Ei edes sulkea linnaan vaan samantien polttaa.

Luulenkin, ja olen siis ihan tasan tosissani, että jos ns "ihmiskunta" eli muutamat älykkäät valkoiset YKSILÖT (miehet) haluaa ikinä oikeasti EDETÄ tässä kosmoksessa johonkin, tästä tilanteesta, ja kehittyä eteenpäin tästä varastelevan ja tappavan apinan tasolta, niin miehen on alettava vakavasti harkita samaa lisääntymiskeinoa kuin ne avaruuden mulkosilmät, jotka ilmeisesti lisääntyy kasvattamalla jotain jälkeläisiä koeputkissa ja suurissa kloonaus-sammioissa ja laboratorioissa. Toki ihmisiltä varastamillaan lisääntymismateriaaleilla aikamoiseen extenttiin.
Mutta kuitenkin; on alettava tutkia mahdollisuutta VIHDOIN vapautua tuosta ylimääräisestä silmukasta, tuosta vitun... VITUN(!!) riippakivestä, naisesta.Bros´ before hoes´  !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti