maanantai 31. elokuuta 2015

Magneettimedian Jutkulinkkejä

Ja sitten !!

Valmistautukaa SUUTTUMAAN niin vitun paljon kuin kukaan voi koskaan suuttua. Eli jos olet jonkun muun lähellä, et siis yksin, ja jos lähelläsi on jotain helposti särkyvää niin tee vaadittavat valmistautumistoimenpiteet ENNENKUIN luet mitään seuraavista linkeistä.

Usko Pois !!

Tästä lähtee....


http://magneettimedia.com/antirasismin-ruskea-mannekiini-onkin-juutalainen/

Vain Jutkut voisi olla NOIN^^ hävytön ja mielisairas ja kuvottavan ylimielinen ja äklöttävän hullu ja itsekäs paskarotta vailla MITÄÄN, alkeellisintakaan, häpyä tai kunnollisuutta. VAIN Jutku voi IKINÄ olla NOIN sekopäinen ja ilkeä ja tunteettoman PAHA ja suoraan Beelzebuubin PERSEESTÄ !!!
VITTU MIKÄ TÄYSNUIJA !!! Tsiisus vitun PERKELE !!
Eikö Jeesus jo hyvin SELVÄSTI (mutta mitäpä te vitun käpyaivot ikinä ymmärtäisitte tai KUUNTELISITTE !!! jopa senkin JÄLKEEN kun on jo LIIAN MYÖHÄ) sanonut, että "Juutalaiset ovat alusta asti olleet MURHAAJIA kuten isänsä, ja siksi heitä tulee kutsua Saatanan Synagogaksi" ? ?!?!
Tais muuten sanoa. Näin ON.

Mutta koska jutkut on YHDESSÄ asiassa oikeassa (osittain), eli siinä että suurin osa valkoisistaKIN on täys idiootteja, ei tällekään asialle varsinaisesti ikinä TEHDÄ mitään. Siitä ehkä on mutistu JOTAIN halki vuosituhansien, mutta siinä ne on ! edelleen !! Elossa ja läsnä ja sotkemassa asioita ja aivan USKOMATTOMASSA mittakaavassa, Jutkut." Yle Puheen iltapäivä haastatteli Hubaraa torstaina. Hubara rehvasteli, että juuri hän ja hänen ystäväpiirinsä olivat tiistain rasisminvastaisen tapahtuman takana. Ainut asia, mikä hänelle jäi tapahtumasta hampaankoloon oli se, että jopa siihen osallistuneet suomalaiset olivat aivan liian rasistisia.
Myös Alexander Stubbin twiitti ”monikulttuurisuus on rikkaus” oli Hubaran mielestä äärimmäisen loukkaava, koska Stubb ei ollut tarpeeksi militantti. Hubara kertoo olleensa mukana buuaamassa Homma-foorumin perustaja Matias Turkkilalle, kun tämä yritti pitää puhetta (tämä on varmasti ollut hieno hetki maahanmuuttokriittisen liikkeen sionistiselle siivelle!). "

Kyse on siis siitä "Me Olemme Aivottomia Imbesillejä Idiootteja Käpyaivoja" mielenilmaus-ilmaiskonsertissa mikä järkättiin Stadiin kun kiukuteltiin taas Jutkujen piuhoissa riehuen.
Aatelkaa !! kiukuttelivat saatana siitä, että HE ITSE !! hahahhaahahaaaaaaaa ...ei vittu sentään...aaaaaaaaaaah... siitä, että HE ITSE ovat Maailman Pahuus Pähkinänkuorissa ja että HEIDÄT ITSE !!!! TULISI TUHOTA !!!
HAHAhaaa, ja muistatteko ?! minähän siteerasin silloin sitä yhtä VITUN JUTKUA eli Otto Weiningeriä kun hän aikanaan totesi, että "Pohjoiset Kansat ovat aina MASOKISTISIA ja Eteläiset SADISTISIA !" !!!!!!!
Painaisitteko kiiiiiiitos, nyt jo tuon siihen vitun umpiluiseen "katajaiseen" kissanpäänkokoiseen kalloonne ?!?!!? Oisko ees MITÄÄN ?!?

Kuten ainakin kissaa fiksummat Valkoiset tietävät, ei kiitollisuus ole juutalainen piirre ! HAHaha.. ei totta vitun vie. Asia on juuri ja TÄSMÄLLEEN kuten lempiblogailijanikin sanoi, eli että: juutalaiset, vaikka KUUUINKA heitä AUTTAISIT ja EDISTÄISIT mitä vain heidän pölkkypäistä asiaansa, ei ikinä kiitä vaan päinvastoin !! He VAATIVAT LISÄÄ !! He sanovat, ettet tehnyt TARPEEKSI !!
VITTU !!!!!

Kuinka niin hävytön ja julkea ja ilkeä ja itseääntäynnäoleva ja kuvottava ja ÄRSYTTÄVÄN provosoiva rotu, ja ne ON ROTU(!!!), kuin "Juutalaiset" voi edes olla olemassa ?!?! MITEN ?!?! MITÄ ?!?! Tä Vittua !!?!?Valkoiset ovat suurin ongelma

Pahinta Hubaran mielestä maailmassa on kansainvälinen rakenne – jonkinlainen globaali etninen salaliitto, jossa valkoinen on ”arvokkaampi kuin muut”. Juuri valkoiset ihmiset ja kulttuurit vaikuttavat olevan juutalaisbloggaajalle merkittävin yksittäinen ongelma. "

Itseasiassa vitun typerä juutalaislehmä kusiaivo, kyse EI OLE mistään vitun "salaliitosta! vaan vain siitä YKSINKERTAISESTA ja hyvin suoraviivaisesta FAKTASTA, että VALKOINEN ON PARAS.
Ja vaikka olet vähä-älyisempi kuin lobotomisoitu kehari, niin ainakin OLETAN, että jopa SINÄ kyllä varsin hyvin TIEDÄT tämän !!! Saatanan häikäilemätön, hampaaton, typerä peto.

Ja itseasiassa, kysyn samalla tässä ohimennen, että: mitä VITTUA sinä edes ylipäätään teet / olet, MINUN MAASSANI !?!?!? Häh ? vitun Khasaari Ryssän paskarotta !?!? MITÄ !?!?


" Hubaran mukaan valkoinen kansainvälinen salaliitto murskataan panostamalla nuorten asennekasvatukseen. Suomalaislapsille on aikaisessa vaiheessa alettava opettaa, että yhteiskunnan vitsauksista pahin eli rasismi syntyi kolonialismin ja orjakaupan perintönä. Rasismi on siis puhtaasti valkoista eurooppalaista alkuperää. "

Nuoret SUOMALAISET hoi !! Ottakaakin sitten perkele oppia ja aika vitun äkkiä !! TUO !!!! TUO on syytä syövyttää mieleensä ja todella, todella hyvin. Jotta tiedätte sitten VAROA ja olla oppimatta, "koulussa". Kommarien Aivopesulassa.

Mutta; te selviätte kyllä. Minäkin selvisin. Vaikka minä tosin olenkin "Goyimien Paras" ja nero ja lähes selvänäkijä ja Aito Profeetta, vaikkei VALKOISET minua IKIPÄIVÄNÄ sellaiseksi laskisikaan, tai myönnä. Päinvastoin, nämä vitun nerot INHOAVAT minua kuten minä INHOAN epävapautta ja Kyttiä ja Valtiota ja Ryssiä ja Slaaveja ja Byrokratiaa ja Lakeja ja Juutalaisia ja Islamia ja Kiinalaisia yms paskaa.


" Sen lisäksi, että valkoiset suomalaiset nuoret on opetettava häpeämään juuriaan ja kulttuuriaan, vaatii Hubara ´ryhtiliikettä´ myös mediamaailmaan.
Hänen mukaansa tiedotusvälineiden on alettava käsitellä ”rasismia” ja kansallismielisiä mielipiteitä uudella strategialla. Maahanmuuton vastustaminen ei olekaan ”yhdenvertainen mielipide”. Se ei itse asiassa ole mielipide lainkaan vaan jonkinlaista sanoiksi puettua pahuutta, jota ei tule noteerata julkisessa keskustelussa. Hubaran mukaan maahanmuuttokeskustelussa ei ole kyse dialogista, vaan siirtolaisvirtojen vastustajat on yksinkertaisesti hiljennettävä. "Kuka vittu sinä olet VAATIMAAN YHTÄÄN MITÄÄN saatanan hävytön, hyödytön, typerä vitun hiekkaählämi-KhasaariRyssä ketku ?! Painu vittuun ja kuole.


Ja ...no, lukekaa itse loput ja koko artikkeli. En nyt jaksa siteerata joka-vitun-riviä, mutta ihan yhtä ylimielisen hulluna ja suustaanvaahtoavan PAHANA ja kahelina ja järkyttävän Satanistisena se vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Eli ihan Perus Juutalaisuutta.


http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

Erityisesti TUO ^ sai minut kuplimaan Pyhästä Vitun Vihasta !!
SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAAANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! Varokaa paskapäät nahkaanne !!
Kuten olen aiemminkin sanonut, sanon TAAS KERRAN, että : ennenkuin tämä vuosisata on ohi, on JUUTALAINEN VITUN ROTAN-NAAMAINEN PASKAANSASYÖVÄ KÄPYAIVO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS UUNISSA tai KAASUSUIHKUSSA !!!!
Jos se todentotta on sellaiseen ikinä oikeasti alunperinkään joutunut !

Varokaa Jutkut !! Varokaa PALJON !!! Te leikitte tulella jota te harhaisessa alivertaisessa epämuodostuneessa kallossanne LUULETTE ymmärtävänne ja mikä vielä typerämpää, "kontrolloivanne" !!  ahahahaa, mutta se tulee räjähtämään teidän Ultra-Ylimielisille demonijyrsijän silmillenne. Minä voin taata, ei minun tarvi uskotella sen kummemmin. Kun minä TIEDÄN. Minä vain sanon.

Kaikki tuo menee jo piiiiiitkälle röyhkeän ja pöyhkeän ja pöyristyttävän ja vertanenästäänkerjäävän ärsyttävän tuolle puolen. Pitkälle. Niin pitkälle, että sitä on vaikeaa edes lukea saati sitten käsittää TODEKSI !! JumaLAUTA miten kipeä ROTU !!!! Ei saatana voi olla edes TOTTA !!!!!!
Ja nyt ne käy MYÖS MEIDÄN kimppuumme !!
Joten NYT Samojedini !! NYT !!! Tarkkana kuin porkkana. Joka asiassa.

Kun noita artikkeleita lukee ja sitten siinä vieressä Virallisia Uutisia, on tunne HYYTÄVÄ !! Lukiessani tunsin niin syvää VIHAA ja räjähtävää inhoa, että se tuntui kihelmöinniltä sekä alaSELÄSSÄ, että vähän joka paikassa. Minä kirjaimellisesti värisin RAIVOSTA !!!
Ja VAIN jo Jutkujen SANOISTA !! ja Puheesta !! ....ahhahaahaa.a..a...jos se EI jo kerro, että he ovat itseasiassa itse PIRUSTA niin mik.. MIKÄ HELVETTI SITTEN !!?!?!!?!? M  I   K   Ä   ?? !?!?! ?

Ja jos jotain oikeasti TEHTÄISIIN asioille tai TAPAHTUISI niin ARVATKAAPA KERRAN !! yhden ainoan kerran, KENEN PUOLELLA SIAT olisivat.
KETÄ VASTAAN he TAISTELISIVAT ?!

Ja siinä leidiis än gentlemen, on Sika, pähkinänkuoressa. Vihollisen Sotilas, omalla maaperällä.
Joka usein on tyhmempi kuin säkki paskaa, ja TÄYSIN sans moraali syntynyt sadistinen kiusaaja ja kusipää. Ja yltiö aggressiivinen mielipuoli. Sellainen mitä yleensä elokuvissa näkee alkoholisti-isäpuolena joka pitää uusperhettään pelossa, seotessaan ilta illan perään yhä pahemmin ja pahemmin kunnes poikapuolen täytyy, TÄYTYY, TEHDÄ jotakin ja TAPPAA se Saatanan paska.

C´EST LA VIE  !


* * * * *

Haluuttex viä pysyy €urossa ?! EU:ssa siis.
Mä en.

Katsotaa nyt josko "Sapiens-Idiootit" (kanavoin nyt Texas Arcanea hetken) kykenisivät ymmärtämään tai oppimaan jotakin edes TILAPÄISESTI kun se oikein tarjoillaan nokan alle ja alleviivataan.

" EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi. Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on uusi helposti hallittava rotu vailla luonnetta. "

Tietenkin siis lihavointi ja kursivointi yms, on MINUN lisäämääni.

Pureskelkaa ja märehtikää tuota jonkun aikaa. Ja siis koko tuota suomen tuhoamis artikkelia ylipäänsä. Mutta älä helvetissä ennen nukkumaanmenoa, koska olet niin raivoissasi ja veret kiertää niin vinhaa vauhtia, ettet saa unta ja turhaudut ja sekoat vähän enemmän.

" Coudenhove-Kalergi kirjoittaa (”Praktischer Idealismus”, v. 1925, s. 21), että tuloksena syntyneet ”sekarotuiset” jälkeläiset ovat ”heikkoluonteisia, pidäkkeettömiä, vailla tahdonvoimaa, kestävyyttä, pieteettiä ja luotettavuutta”. Euraasialaiset ja negroidiset ominaisuudet syrjäyttävät eurooppalaiset ominaisuudet. "

" Kirjansa sivuilla 32/33 Coudenhove-Kalergi toteaa, että bolshevismin ja kapitalismin takana on yksi ja sama juutalaisuus. Bolshevismia hän kutsuu kommunistiseksi henkiseksi aristokratiaksi ja kapitalismia plutokraattiseksi demokratiaksi (plutokratia = rahavalta, rahamiesten valta). Toinen on Coudenhove-Kalergin mukaan sosialistinen ja toinen individualistinen juutalaisen aivoaateliston haara. Molempien takana on hänen mielestään juutalaisuus.

Sivulla 178 hän sanoo, että ”kansainvälisten sopimusten nojalla” tulee KOULUJEN ja LEHDISTÖN avulla taistella vieraita kansallisuuksia vastaan kohdistuvaa kiihotusta vastaan, ts. isäntäkansa jätetään suojattomaksi ja vähemmistöjä ja vieraita suositaan. Myöskään juutalaisia vastaan ei saa nousta. "

Vieläkö jaksatte hämmästellä ja ihmetellä sitä, ettei tiettyjä "Kansanryhmiä" jotka ei ole lähelläkään MEIDÄN KANSAMME RYHMIÄ, ei saa edes silloin kritisoida KUN he VÄÄJÄÄMÄTTÄ näyttävät TODELLISEN ESSENSSINSÄ ja luonteensa ja vaikkapa raiskaavat tai tappavat tai ryöstävät tai tekevät mitä kaikki nekrut (ennenpitkää) tekevät  ?!!? Ihmettelettekö te tällaista sensuuria ?! No; älkää suotta ihmetelkö enää !! Sillä tuossahan se on ^^ selitetty melko suoraviivaisesti.

Ja ajatelkaa miten vitun VAAAIKEAAA olisi saada tämäkin tieto TEILLE, vitun tyhmät naiivit muulit, ilman i-Nettiä  !?!?!

Kuten olen sanonut; on netti LUOJAN LAHJA hoi polloille !! Ja sen puolesta on KAIKKI MAAILMAN SYY   T A I S T E L L A  !!
Kyllä !! Lehdistön munattomat ja hävyttömät ja häikäilemättömät kommari-marksistit, käytin sanaa TAISTELU !! Mein Vitun Kampf !


" EU:n takana on Coudenhove-Kalergin mukaan juutalainen pankkimahti. Hän kertoo (”Ein Leben für Europa” [suom. ”Yksi elämä Euroopalle”], s. 124/125), että vuonna 1924 juutalaispankkiiri Louis Rothschild soitti hänelle ja kertoi toisen juutalaispankkiirin ja Venäjän vallankumouksen rahoittajan, Max Warburgin, lukeneen Coudenhove-Kalergin kirjan, ja häneen tahdottaisiin tutustua. Warburg antoi Coudenhove-Kalergille spontaanisti 60 000 kultamarkkaa paneurooppaliikkeen edistämiseksi. Pankkiirit veivät Euroopalta itsenäisyyden. USA ja presidentti Truman saatiin paneurooppaliikkeen taakse, joten USA:kin kuuluu Euroopan ja Suomen tuhoajiin ja hävittäjiin. "

Ja sillävälin, massoille typerää viihdettä. On big brotheria ja laulukisaa, on salkkareita (joissa toljottaa SITÄ SAMAA mitä kai teidän todellinenkin elämänne on !! vittu te muuten OLETTE tyhmiä !! herran tähden sentään.. aivan USKOMATONTA !) ja on jos mitä vitun naisten länkytyksiä ja leukojen lenkotuksia ja sisustus-ohjelmia ja kaikkea muuta KUIN jotain asiapitoista ja kanssaihmisiä VALAISEVAA ja REHELLISTÄ raportointia siitä MITEN MAAILMA  OIKEASTI TOIMII !!
Näin ON, koska jos olisi muutoin, olisi PAHUUDELLA ja Luciferiaanisilla makakiapinoilla VÄHEMMÄN VALTAA. Ja ilman valtaa ne säälittävät nahjukset lässähtää kuin vanha ilmapallo. Tai sitten räjähtää typeryydestään kumpuavasta raivosta.
Niitä ei oikeastaan edes OLE (olemassa) jollei niillä ole VALTAA.
Se johtuu siitä, ettei niillä ole mielikuvitusta, sielua, lahjoja, persoonaa, älyä, viisautta, kelvollisuutta, kunnollisuutta, tunnollisuutta, rehellistä luuta ruumiissaan, tunteita, visioita, unelmia (muuta KUIN valta siis), mitään tähdellistä sisältöä eikä mitään erityistä "ihmisarvoa" jonka he vitun hyvin TIETÄVÄT itsekkin.

Ja usein he ovat myös, muuten, aivan saatanan rumia !! Ja jutkuthan tunnetaan nimenomaan ihan Virallisestikkin Maailman Rumimpana "Ihmis"rotuna.
Ja VITTU ne muuten voi olla kertakaikkiaan ABSURDIUTEEN asti groteskeja rumiluksia. Ne on niin rumia, usein, ettei sitä oikein saata uskoa näkemäänsä todeksi. Sitä olettaa katsovansa jotain "fotoshopattua" tjns.


* * * * *


" Ei-juutalaiset kulttuurit täytyy tuhota

Jo vuonna 1915 juutalaispäällikkö Nahum Goldmann julisti, että kaikki ei-juutalaisten kulttuurit ja traditiot on tuhottava demokratialla (kyllä: DEMOKRATIALLA!). Hän sanoi, että tämä on välttämätöntä juutalaisten intressien kannalta.

Kirjassaan ”Jüdische Geschichte, jüdische Religion” juutalainen professori Israel Shahak ilmoittaa, että juutalainen diktatuuri, jota Kalergi Eurooppaan ja maailmaan vaatii, on jo todellisuutta!


Kun EU:n perustajaisä Richard Coudenhove-Kalergin kirjoituksia katsoo, ei liene epäilystä siitä, että hän on 1900-luvun suurin rasisti. Paneurooppa-opillaan hän tahtoo tuhota muut kansat ja säilyttää yhden: juutalaiset. "Hei !!? ....hei ...nin miks niitä Juutalaisia nin...niin nin ..miks niitä aina vihataan ..?..hei ?!


" Mainitsen toisenkin uhkauksen Saksan kohdalla (lähde: Honsik: Rassismus legal, s. 42). Saksalainen juutalaisjohtaja, prof. Michael Wolffsohni, esitti (saneli pikemminkin !)25.9.2002 Jüdische Allgemeine Zeitungissa ehdot saksalaisten ja juutalaisten yhteistyölle Saksassa: Saksalaisten on hyväksyttävä ulkomaalaisten jatkuva muutto Saksaan, läntiseen liittoutumaan kuuluminen ja Israel-kritiikistä luopuminen. "

Taas kerran, lukekaa iiiihan koko kirjoitus itse. Se on PAKKO LUKEA tasoa.
Jos tuon luet etkä muuta mieltäsi neekerinrakastamisesta ja ählämien tappajapedofiilien sietämisestä ja "VASTUUSTAMME" upota nekrujen ja muiden vitun ruskeiden paskojen mukana niin sinä olet liian tyhmä elääksesi. Olet niin tyhmä, että oletan sinun myös uskovan kuun olevan juustoa ja maan litteä, ja että maa on noin 6000 vuotta vanha ja hirmuliskot jotain huuhaata.
Lienet niin naiivi, että menisit silittämään kalkkarokäärmettäkin kai ?

Texas Arcanehan toden totta, sanoi ettei Vasemmistolaisilla, eli suurimmalla osalla teistä muista, TOIMI LAINKAAN aivojen osa nimeltä "amygdala" eli suomeksi "mantelitumake". Jonka primäärinen tehtävä on periaatteessa pitää isäntäolio hengissä TUNNISTAMALLA UHKIA. Kuten Tex hauskasti siis sanoi, suurinpiirtein, "jos se ei toimi, se saa hiiret syleilemään kissoja".

Eli jos ja kun, se ei toimi tai on käytännössäkatsoen SURKASTUNUT kuten se Vasureilla ON ( ja Teksillä oli muistaakseni oikein joku Virallinen linkki johon Virallisiin tutkimuksiin joissa tämä on ihan tasan todella osoitettu FAKTAKSI, fyysisesti, oikeasti, todella, konkreettisesti, de facto ja jure, IRL ) - ei kyseinen "heebo" tai "mään" kykene, KYKENE, enää TUNNISTAMAAN mitä ilmiselvintäkään uhkaa. Ei vaikka se tuijottaisi suoraan silmiin, suoraan edessään tai istuisi naamalleen.

Ja kuin tilauksesta, tuli iltalehti tarjoamaan tosielämän esimerkin siitä kun aivot EI TOIMI kuten pitäisi. http://www.iltalehti.fi/mieli/2015082820257685_md.shtml
Se on, tuo tuossa, ihan FYSIIKKAA apinat / ihmiset, ihan vain biologiaa ja mekaniikkaa yms paskaa. Ehkä MYÖS jotain metafyysistä ja henkistä paskaa, mutta AINAKIN fysiikkaa. Kun ei nin ei.

Alexityymikko ei tunnista tunteita, ei omia saati sitten muiden, ja Perus Vasuri ei tunnista saatana itseään TODELLISUUTTA ympärillään ! Hahahahahaha.... . oijoi ...ei vittu tätä saatanan sakkia..... perkele... huoh.... !  Säälittävää.
Kertakaikkiaan.

Ja NÄMÄ saatanan KEHARIT ja typerykset on saarnanneet j saarnaavat edelleen, myös MINULLE, koko vitun ELÄMÄN !!! Siitä mikä on JÄRKEVÄÄ ja hyvää ja VIISASTA ja VISIONÄÄRISTÄ ja oikein ja näinpäinpois.
Tälläst tää on, elämä TÄLLÄ pallolla.

Mielisairasta ja pahaa. Tunteettoman ilkeää ja tarpeettoman julmaa ja EHDOTTOMAN typerää ja vaivaannuttavan monimutkaista.

No, mutta ....siinä oli nyt vähän suuntaviittaa taas. Vaihteeksi.
Ottakaa helvetissä opiksi "Metsästäjä-Keräilijät" ja sopeutukaa tilanteeseen ja MURSKATKAAMME Jutkut, kerran ja lopullisesti.
Ja kuten se blogi-"idolini" sanoi ; "..kaikki pelkäävät juutalaisia, siis KAIKKI ! Enkä ymmärrä miksi, juutalaisia on helpompi työnnellä ympäriinsä (eli komennella tai "kiusata" tai "hoidella" tjns) kuin 6 vuotiasta"

Älkää siis PELÄTKÖ suotta, juutalaista, ei se pysty pitämään edes ITSE ITSESTÄÄN huolta, saatikka sitten TUHOAMAAN Valkoista Lajia, jollei Valkeat ääliöt ja 80-luvusta edelleen päissäänolevat vitun idiootit, tee sitä niiden puolesta, ihan itse.

Mutta Summa Summarum: kiitos Magneettimedia ! KIITOS !!
NYT minäkin ymmärrän, miksi teitä niin vihataan (Virallisesti) ja YRITETÄÄN hiljentää.
Saittepahan veret kiertään ja muistutitte taas tästäkin pelin osasta. Nyt suomlantilaiset sitten !!
"Nyt sitten jätkät ihan oikeesti!"
No... muistin tuon sitaatin väärin, mutta hyvä tuo minunkin versio on. Parempikin oikeastaan.


P.s Vielä tuosta Jutkujen / Khasaarien / Skyyttien / Hyksos-jengin (jos näin todella ON) kiittämättömyydestä: nehän sai, muistatteko, AngloSfääriltä saatana hopealautasella ja platinatarjottimella, purppuraisella tyynyllä, ilmaiseksi, LAHJAKSI, koko vitun ISRAELIN !!! Ja luuletteko niiden KIIIIITTÄNEEEEN SIITÄ !!?? ....hahahahaaa. . ..pah !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti