maanantai 10. elokuuta 2015

Viesti Nuorille Miehille & Pojille osa.1

Olen ajatellut antaa joitakin sekalaisia elämän-neuvoja ilmaiseksi teille modernit ja nuoremmat urokset.
Neuvoja joita te ETTE osaisi itse millääntavalla todeksi havaita ennenkuin on auttamatta liian myöhä. Vaikka LUULETTE äärimmäisen VAHVASTI minun olevan väärässä ja itsesi oikeassa, mutta ikä korjaa sinun ylimielisen, lapsellisen, pikku TYPERYYTESI kyllä, don´t cha worry.

Haluan ensimmäisenä oppituntina antaa teille linkin yhteen kirjaan joka olisi jokaisen urospuolisen ja lukutaitoisen olennon PAKKOLUKEA ennenkuin menee edes kouluun !! Saati sitten kun on / jos on -menossa naimisiin tjns.

Kyse on tietenkin kaikkien naisten INHOAMASTA ja kaikkien miesten RAKASTAMASTA lahjasta mies-sukupuolelle, courtesy of one Eshter Vilar, eli legendaarinen "The Manipulated Man" jonka suomenkielinen nimi oli muistaakseni "Hyvinkoulutettu Aviomies".

Minulla on tämä mestariteos ollut jo vuosia PDF:nä ja aloin sitä tässä taas selailla ja otin tällaisen sitaatinkin siitä talteen...

" Niin absurdilta kuin se kuullostaakin, nykymiehet tarvitsevat Feministejä paljon vaimojaan enemmän. Feministit ovat viimeisiä naisia jotka kuvailevat miehiä tavalla, jolla miehet haluavat itsekkin itsensä nähdä: egosentrisinä, vallasta päähänpinttymän saaneina, häikäilemättöminä ja estottomina, mitä tulee heidän eläimellisten vaistojensa tyydyttämiseen. Tämän takia, kaikkein aggressiivisimmat Naisten Vapauttajat huomaavat olevansa siinä oudossa patti-tilanteessa, että he tekevätkin enemmän kuin kukaan muu, ylläpitääkseen Staattus Quuoa. Ilman heidän ylimielisiä syytöksiään, Macho Miestä ei olisi enää olemassakaan. Paitsi ehkä elokuvissa.
Jos lehdistö ei kuvailisi / tyylittelisi, miehiä raivoisiksi susiksi, ne oikeat uhrilampaat tässä "miesten yhteiskunnassa(maailmassa)" eli miehet itse, eivät enää parveilisi niin tottelevaisesti tehtaisiin (työhönsä). "     - Suomennos on omani ! btw -

..ja ajattelin, että tämä kirja on teille kaikille, ansaitsemattomille pikku paskoille, annettava. Taas ja jälleen.
Tästä täytyy ihmis-apinoita muistuttaa aina tasaisin väliajoin, koska TE itse, toisin kuin kultakala, ette MUISTA ikinä yhtään vittu mitään ! Muuta kuin muutaman kuukauden segmenteissä, jos sitäkään.

Elikkä, nuorit klopit !
https://dontmarry.files.wordpress.com/2008/08/the_manipulated_man.pdf

Lue alusta, lue loppuun. Ymmärrä. HYVÄKSY.
Elämä elämäsi SEN pohjalta.
Ja jos absoluuttisen täsmällisen tarkkoja ollaan ja nussitaan pilkkua ja ehkä vältetään se, että joku asiasta älähtäisi, ainakin hiljaa mielessään, niin sanon tämän ihan itse ensin; kyllä ! on totta, että KAIKKI tuo pätee ENSI-SIJAISESTI ja aivan ERITYISESTI ja vahvasti, nimenomaan AngloSfäärin naisiin ja muutamiin muihin. Ehkä myös jutkuihin, jollainen Esteri itsekkin on. Mutta se PÄTEE kyllä täälläkin, mutta on hieman yksityiskohdiltaan erilainen ja muuttujia on näet AINA !!
Mutta yhtä kaikki; muuttujia tai ei, on itse asian YDIN - AINA - SAMA. Ja muuttumaton.

Opi poikaseni ! Opi !
Ja kumoa vitun valta ! (minua se EI ole IKINÄ haitannut, minä OLEN yksi niistä miehistä minkä Eshter mainitsee tuossa alussa, jonkinlaisessa päivitetyssä alkuosuudessa / puheessa, eli niitä miehiä, niitä HARVOJA miehiä jotka EI SUOSTU manipuloitaviksi [ja siis; joita naiset ei yksinkertaisesti VOI !! eikä PYSTY !! eikä KYKENE !! manipuloimaan] eli yksi niistä joille koko kirja on OMISTETTU !! Joten... kiitoksia vain ! Esterille. Ty. )

P.s Tämä koskee siis, hyvä ja tyhmä nuori, sekä elämääsi LIITTYVIÄ (eli mukaanänkeviä jne) sekalaisia naaraspuoleisia "ihmisiä" (minä itse EN pidä ihmis-naista IHMISENÄ lain !), että myös -paljon tärkeämpää vielä!- omia läheisiäsi kuten isoäitiäsi (manipuloiva, häikäilemätön, pikku, vitun paska !) ja ÄITIÄSI (sama kuin edellinen) ja mahdollista siskoa, IHAN TOTAALISESTI KAIKKIA !!
Älä kuvittelekkaan, että näin EI olisi. Näin ON.


C´est la vie. (Miserable !)









Eli........ niin, tässä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti