tiistai 25. elokuuta 2015

Pakoloiset & Vuotavat rajat

Sitten heti tuon äskeisen perään jotain aivan kertakaikkisen kuvottavaa ja ällistyttävää ja toivottavasti: silmiäavaavaa. Jopa tyhmimmillekkin.Tämänhetkistä tilannetta Makedonian rajalta.
http://www.liveleak.com/view?i=6bc_1440430252

Kuten näette; Euroopan lopun alku on alkanut. Joku suomalainen tuon tuolla kommentoikin. Ja oli oikeassa (ja saanut 11 plussaa siinä vaiheessa kun katsoin tuon, eilen.)

Aivan uskomatona katsottavaa !!
Raja... vuotaa kuin seula. Joten; mitä hyötyä koko rajasta enää edes on ?+ Sinnehän ne kaikkosi, lähes KAIKKI neekerit ja murjaanit mitä siinä oli. Muutamia saatiin tilapäisesti huidottua vähän loitommas, mutta mitä luulette? jääkö ne rajan sillepuolen ? ....vaaaaai yrittääkö kenties yön turvin taas uudestaan yli ?
Ja jos, luoja paratkoon, joku rajavartija vähän huitaisee pampulla ja se SATTUU osumaan jotain sammakonnaamaa lärvään, niin siitä revitään MELKOMOISET OTSIKOT pitkin länsimaailmaa. Ja aasiassa kai nauretaan, tyytyväisinä. Valkoiset luopuvat maailmanherruudestaan ihan ilmaiseksi ja häpeillen ja pyytämättä ja luopuvat myös KAIKESTA omastaan. Maistaan, hengistään, omaisuudestaan, unelmistaan, suunnitelmistaan, visioistaan, teknologiastaan, tulevaisuudestaan, kaikesta. Ihan kaikesta. Kaikesta on nyt "fire sale".

Ei vittu voi olla enää edes totta.
Emmä.....mäen.... ei vittu sentään.... en olisi ainakaan HALUNNUT, mutta olisin kyllä ehkä USKONUT, että minunkin elämäni voi hyvinkin päättyä SOTAAN, ihan kuten tuossa juuri sukupolvi tai muutama, takaperin, kävi.
Olisihan sitä voinut ja saattanut KUVITELLA, koska minä PYSTYN SIIHEN !! (kuvitteluun), että jotain olisi opittu ja että se oppi myös PYSYISI teidän päässänne, mutta olisin / olisit väärässä.

Ja jos minä nyt alentuisin puhumaan teille teidän kieltänne ja laskeutuisin Hoi Polloin muulien tasolle, niin minäkin voisin laumassa sitten määkiä, että : luuletteko NOIDEN kaikkien "tyyppien" juoksevan kuin ne neekeriapinat mitä ovat, tuonne maahan tehdäkseen TÖITÄ ja MAKSAAKSEEN VEROJA  Valtio ? häh ? Ja tullakseen "integroituneeksi" Kansalaisiksi ?! ...Junou ...sellaisiksi siis, jotka ei ikinä edes KUVITTELISI änkevänsä väkisin ja pyytämättä, toisten maahan ja heittäytyvän siellä sitten vaikeaksi. Ja alkaisi vieläpä vaatia, VAATIA (!!!), pomon kohtelua.
Mitäs TÄSTÄ tuumaatte ?
Juokseeko ne sinne ninq et " jee! ihqua, töööitä ja veroja ja kunnollista, nuhteetonta, elämää !! jeeeeeejejejejeaaaaa!! " ?       ei taida, tod, olla ihan niin.

Ja kiitos tämän, Luojan tai jonkin, "siunauksen", tämän ihanan, ihanan internetin ja sen ihmeellisyyden, on joku kommentaattori tuolla saanut kaivettua tämän tällaisen, niin ikään melko vitun VALAISEVAN?! jutun esiin....Sis. kirjoitusvirheen. Se on Libya, ei "Lybia".


Eli: tuolla noiden PakolaisParkojen, seassa ja muassa ja joukoissa, vaeltaa pitkin maailmaa, myös noita vitun sekopäiksikin sekopäisiä, ISIL / ISIS militantteja tappokiimaisia hulluja murhaählämeitä.
Ja kuten tuo kommentoija sanoi, tulee uhriluku (Länsimaissa) taas nousemaan.
Kauanko LUULETTE, onko mitään arvioita(?), että kestää, ennenkuin tuokin vitun Jihadisti tekee jonkin iskun, jossainpäin Eurooppaa?
Viikko ? Kuukausi ? Vai muhiiko äijä ehkä jopa vuoden tai jotain, ennenkuin aktivoituu.

Tällaisia asioita ei ns Vasemmisto ja "Liberaalit" ja mitä näitä nyt on, tajua. Koska ne on aikuisia lapsia. niitä tyhmiä ja ongelmallisia lapsia, ei sellaista hyödyllistä ja taiteellisesti lahjakasta tyyppiä.
Epärealismi tuottaa tällaista. Hengenvaaraa MUILLE IHMISILLE. Jotka ei kiinnosta vittuakaan mitään "unelmoivaa" vihantäyteistä vitun vasuria.
Itsekästä kakaraa.

Ja KATSOKAA !! Katsokaa ny perkele tuota vitun APOKALYPTISTA näkyä, mitä tuo ON. Kun suuri joukko sekalaisia neekereitä ja aasin-nussijoita ja Marokkolaisia Murha-Raiskareita yms JOUKSEE rajoista piittaamatta, vähät mistään välittämättä, kuin jokin vitun villiintynyt lauma gnuita, ihan miten lystää, yli rajojen.
Pari rajavartijaa lähinnä näyttämässä siinä typerältä ja vähän, näennäisesti ja näön vuoksi, huitoen kepillään ilmaa.
Yhtä säälittävää kuin kammottavaakin.

TUO ON ongelma ja TUOSTA kannattaisi jo olla vähän huolissaankin. Ei mistään KEKSITYSTÄ ja väkisin esiinmanatusta "Rasismista™". Mutta TUOSTA.
TUO ON ONGELMA. TODELLA SUURI, ongelma.

Siinähän se on, koko tämä "juttu", pähkinänkuoressa. Suuri joukko kolmannen maailman villejä, juoksee yli Euroopan. Siinä KAIKKI.

Ikäänkuin Joku Jossakin, kasaisi ihan tieten-tahtoen, ongelmia meille, jottemme me ehtisi ja pystyisi keskittymään mihinkään muuhun.... Esim omaan elämäämme tai tutkimaan edes LÄHIavaruutta liian tarkasti ja syvällisesti ja hyvin....
Jotta emme kerkiäisi kuin huitomaan hädissämme ja sekasorron ympäröimänä, ympäriinsä. Kiljuen paniikista tai ollen hiljaisena kuin mykkä, ja ehkä jossain piilossa. Kunnes ehkä se jääkausi tulee ja vapauttaa.

Vittu tämä on kamalaa.

Vittu tämähän ON sotaa !!

Tästä tulee vielä PAHA !! This is gonna be BAAAAAAD !!


* * * * * * * * * *

VALKOINEN MAAILMA: sinua yritetään ihan tasan tosissaan TUHOTA.
Pyyhkiä pois.
Tukahduttaa Unholaan.

Ja jottei teillä idiooteilla olisi MITÄÄN luuloja ja illuusioita, otetaan ne pois heti ja sanotaan, että; jos sinulla on VALKOINEN "iho" (asia on melko paljon kyllä sitä SYVEMPI) niin SINÄKIN olet tulevien uhrien joukossa, vitun mielipuolinen typerä, höynäytetty, lapsellinen, reppana.
Eikä ole enää KETÄÄN joka ARVOSTAISI sinun mielisairasta ja hullua uhraustasi, koska kaikki ja ainoat jotka niin tekisivät, on toiset valkoiset. Ja ne on siinä vaiheessa jo ehkä kaikki kuolleet tai jossain ....ongelmissa. Sanotaan niin.

Te jotka "pakolaisia" autatte ja Maahamuuttoa TUETTE, kaivatte omaa hautaanne. Mutta ongelman siitä tekee SE, että te kaivatte myös MINUN hautaani !! Ja SE, ei kertakaikkiaan käy eikä vetele. Vitun läskipäät lapamadot.


PERKEEEELEEEEEEEEEE !!!!!


P.s Jos hetken voisi olla maltillinen ja rauhassa, niin miettikää itsekkin hetki, että : miten tässä oikein saattoi käydä näin ? Miten helvetissä NÄIN, kävi ?
Muistatteko kukaan enää sitä maailmaa ja mielentilaa ja asiaintilaa mikä vallitsi ennen kaikkea tätä, tämänhetkistä, hulluutta ?!

Kohta MENNÄÄN naimisiin TAAS hevosten ja ankkojen kanssa. Tämä on NIITÄ jaksoja Historian oravanpyörässä. Toki SE ei haittaa minua lainkaan, eikä sen tule haitata sinuakaan. Jollet ole ihan idiootti ja aivoton. Jos joku jossain nai jonkun elukan.
Mitä sitten ? siinähän nai. Omapahan on häpeänsä ja "juttunsa".
Naidaanhan sitä nykyään, ihan muina miehinä ja miettimättä (totisesti !!), jopa neekereitäkin !! Ja mitä lie vitun ählämeitä ja muita idän äklötyksiä.

P.s 2 Tässä se nyt sitten alkaa olla ja manifestoitua eli esiintulla / esiinkäydä; Hollywoodin kasvattaman sukupolven maailmankuva ja siitä seuranneet valinnat ja päätökset.
Vitun IDIOOTIT !! Vittu  NE  OLI   VAIN      ELOKUVIA !! Ei nekrut ole sellaisia TODELLISUUDESSA !! Ettekö te nyt PERKELE käsitä !! Mitä te olette JO TEHNEEEEET !!!!!?Tuossako on, todella (??), se mihin kaikki Valkoisten visiot johtavat ? Ja unelmat ja mitkä lie, vievät ? Ja TUO ^^ on teidän mielestänne HYVÄ ja TOIVOTTAVA ja SUOTAVA ja VÄÄJÄÄMÄTÖN, asioiden tila ?!

Suomi on kohta osa Kolmatta Maailmaa, ja te vain virnuilette ja irvistelette ja hymyilette kuin joku vitun vesikauhuinen hyeena, ilkeästi ja voitonriemuisasti. Ja kysytte varmaankin lopuksi, sitten siellä raunioilla, että "nii in !! hahahaaha, läl läl lää, mitäs ET pysäyttäny mua ! hahahahaahaa oma vikas ! nii läl läl lää !!"


P.s 3 Kaikki joilla on kykyä ja kapasiteettia OPPIA, pitäkää tätä aika helvetinmoisena kantapäänkautta saatuna oppikokemuksena, älkääkä IKINÄ, koskaan, unohtako tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti