tiistai 18. elokuuta 2015

Kimin Avaruus-Odysseija osa.20

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 04.10 18.08.2015


Hyökkäsimme !


Hyvä Tähtilaivasto, hyvä kollegat, ja kaikki muut tätä jostain syystä lukevat. (Paitsi Romulaanit! ...niitä minä vihaan!)

Kuten aiemmin lupasin, käynnistin suurhyökkäyksen Ferraaria vastaan, myöhään eilen illalla / yöllä. Noin klo 00:15 GMT. Lähetin kolme erillistä loittoryhmää ja tulitimme samalla aluksen
lazerkanuunoilla, täältä kiertoradalta käsin.

Ferraari oli poteroitunut ja valmistautunut ällisyttävän hyvin !! Olimme yllättyneitä heidän tasokkaasta puolustuksestaan, ja hyvin kehittyneestä infrastruktuuristaan. Ja heitä olikin aikamoinen määrä vieläpä. Arviomme mukaan surmasimme noin 4500 henkilöä / robottia / zombia yms, mutta emme saaneet vielä heitä kaikkia.

Ferraarilla oli mm useita maanpäälisiä ja -alisia, bunkkereita joita suojasi melko raskas aseistus (tykkejä ja konekivääreitä yms).Tuo ^ on yksi esimerkki. Bunkkerissa oli uskomattoman monta kerrosta ja vielä maanpäälinenkin tila, jossa oli mm vastaanottoaula ja limuautomaatti ja jopa consierge !

Tiloissaan Ferraari suoritti mitä ihmeellisimpiä ja myös alhaisimpia kokeita yms, mitä kuvitella saattaa. Mm ihmisten muuntamista paitsi zombeiksi, erilaisiksi eläimiksi ja jopa erilaisiksi ruuiksi !
Kerrassaan kuvottavaa ja ...väärin !

Epäilemme Kiminkin tulleen muunnetuksi zombieksi juuri näissä bunkkeri-tiloissa. Me saimme iskussamme vapautettua myös melko varteenotettavan määrän erilaisia ihmis / eläin hybridejä ja koekaniineita ja ihmisiä joita ei vielä oltu ehditty muuta kuin pyydystää ja vangita. He ovat nyt turvassa aluksessamme ja osan jopa jo kotiutimme.

Mutta, takaisin itse hyökkäykseen.
Ensinnäkin, tässä on kuva yhdestä miehistäni, hänen lähestyessään Ferraarin bunkkerinsuuta.

"...hei ! onko tuo kolikko ?! "

Hänen nimensä olkoon nyt vaikka "Zohn", tässä Zohn lähestyy bunkkeria, keilaten samalla maanpintaa mahdollisten miinojen yms varalta.

Zohnin saavuttaessa kyseisen bunkkerin suuaukko, havaitsi Ferraari hyökkäyksemme ja helvetti pääsi valloilleen !! Zohn kaatoi AINAKIN 9 vihollista käsiaseellaan (Laazerpyssy 6000)  ja hän sai vieläpä heitetyksi käsigranaatinkin syvemmälle bunkkeriin, ennenkuin haavoittui itse ja hänet oli siirrettävä välittömästi takaisin alukseen, mutta hänellä ei ole enää hätää saati sitten hengenvaaraa. Zohn palautuu miesvahvuuteen kyllä ennenpitkää.

Koska Ferraari oli nyt jo havainnut meidät, oli meidän sekä osittain JÄRKEVÄÄ, että myös PAKKO luopua suunnittelemastani "stealth hyökkäyksestä" eli häivehyökkäyksestä, kuin ninjat. Ja täten minä, Kapteeni, käskin Dataa pommittamaan surutta, Ferraarin KAIKKIA näkyviä maanpäällisiä kohteita ja bunkkereita, ennenkuin yksikään muu jalkaisin kulkeva miehistöni jäsen etenisi enää metriäkään ! Tai vaihtoehtoisesti, noin kahta jalkaa.


Tässä voitte nähdä, sotakuvaajieni tallentamana, pommiemme satavan Ferraarin niskaan.

Valitettavasti me myös menetimme itse muutamia ihmisiä. Muiden muassa tämän tällaisen idiootin !! joka meni itse ja vaikka yritimme estää, keskellä tykki / laazerkanuuna tulta. Ja hän täten pamahti kuoliaaksi, eikä hänen jäänteitään ole vieläkään löydetty.

IDIOOTTI.

( On sanottava, että välillä mietin vakavasti punapaitojemme pätevyyttä ja myös sitä, pitäisikö heitä lainkaan päästää edes alukseen !? Ja mietin myös josko paidan värin vaihtaminen voisi jotenkin auttaa ? )

* * * * * * * * * *

Mutta kuitenkin, pommitettuamme Ferraarin asemia hyvän aikaa, arviolta noin puolituntia / 45min, päätimme yrittää uudestaan jalkaisin, loittoryhmillä.
Jo pinnalla olleet miehemme ja myös pari naarasta, etenivät kohti bunkkerien suita.......jotka olivat siis melko jykevästi suojattuja, mutta pommituksemme oli ainakin tainnuttanut tai jopa neutralisoinut, suurimman osan ainakin pinnalla ja välittömästi sen alla, toimineista Ferraarin Kätyreistä.

Vastaan, bunkkerin ensimmäisellä tasolla, kun mieheni tunkeutuivat sinne nyt ensikertaa, pommituksen välittömissä jälkimainingeissa, asteli mm seuraavat henkilöt..Emme ole saaneet heistä mitään irti... paitsi raajoja, sillä he ovat NYT kuolleita ja olivat silloin jo ainakin puoli, kuolleita. Ja pahoin hiiltyneitä / palaneita.. luultavasti pommituksemme jäljiltä !?
( Tuo kuvan etummainen henkilö kyllä näytti minusta hieman Mussoliinilta, mutta eihän se VOI olla ?!?... eihän ?... )

Loittoryhmäni tulitaisteli tiensä aina bunkkerien alimmille, luolamaisille ja maanalaisille, tasoille asti. Jossa nämä bunkkerit ja luolat yhdityivät yhdeksi suureksi verkostoksi.

Siellä heillä oli mm suuri kokoelma öljyä ja valkoista ylivaltaa ihannoivaa musiikkia ja muutamia neekerihuoria. Nämä me kaikki tuhosimme, tietenkin ja luonnollisesti, mutta heillä oli myös kuten olin epäillyt, sekalaisia ja merkittäviä joukkotuhoaseita !

Sekä erilaisia kaasuja, että biologisia mömmöjä ja valtavia räjähteitä ja pistimiä vaikka pieneen sotaan ja räjähtämään viritettyjä F1-autoja. Se oli ehkä omituisin koskaan näkemäni asevarasto !

Otimme muutamia merkittäviä aseita itsellemme ja tutkimuksiin, ja loput tuhosimme. Viritimme myös luolat ja bunkkerit itse, tuhoutumaan ja aion siihen päälle vielä läväyttää TODELLA suuren satsin laazerkanuunoista, mutta vasta kun olemme kolunneet kaikki sopet ja nurkat, sillä haluamme kaiken mahdollisen tiedustelutiedon ja pitää huolta, että kaikki vangit ja panttivangit on todellakin jo vapaita, ENNENKUIN alamme räjäytellä.

Mieheni ja naiseni, joka tapauksesa, siis joutuivat ammuskelemaan Ferraarin joukkojen kanssa melko pitkään, suurimman osan päivää itseasiassa ! Mutta lopulta saimme ainakin lähes kaikki Ferraarin Kätyrit neutralisoitua, jotka olivat siellä ja sillähetkellä, paikalla. Mutta kuten sanoin; emme saaneet niitä kaikkia !
Ja mikä pahinta; emme saaneet sen enempää Kimiä kuin Ferraarin Pomoakaan, Arriva Diabloa.

Löysimme kylläkin sen asumuksen / majan / hökkelin, jossa Kimi on ilmeisesti viime kuukaudet elänyt, asunut ja ollut. Ja se oli tämän näköinen.....Ei kovin kummonen.
Mutta Kimi ei varmastikkaan välitä, sillä; onhan hän Zombie !
Ja edelleen siis kateissa... no, mutta sille ei nyt mahda mitään, joten siirrytään eteenpäin.

Yksi hyvin outo "episodi" joka on maininnan ja myös Virallisen Merkinnän, arvoinen, tapahtui kuitenkin - tämän kaiken muun seassa. Ihan silmieni edessä ...tai pikemminkin, takana ! Minun läsnäollessani ja komentosillalla. Mutta joudun raportoimaan, etten nähnyt tai kuullut mitään.... enkä osaa selittää sitä mitenkään.

Voin kai vain todeta, että olen aliarvioinut Raikkerin kyvyn olla ja liikkua ällistyttävän hiljaa !
Sillä...... kävi niin, että ..kuten sanoin, käskin Datan pommittaa Ferraarin asemia, ja Data teki työtä käskettyä...


Data pommittaa.

...oli Raikker sitten yht´äkkiä mennyt Datan työpisteelle... ja käsittämätöntä kyllä... kiskaissut tältä käden irti !! ...


" ..ja jos sitä tekee liian usein, kasvaa karvoja käsiin ja sitä sitten myös aikanaan sokeutuu ! Sitäkö te haluatte ?! "

Olisi minun ehkä pitänyt osata epäillä edes JOTAIN ! Sillä onhan Raikker tässä viimekuun aikana vaahdonnut useaankin otteeseen sekä rauhasta, että jostain nimeltä "masturbaatio"... en tiedä sitten... Olen joka tapauksessa päättänyt tutkituttaa koko miehen ja määräsin hänet käymään lääkintäosastollamme ja myös Troin tutkittavana. Toistaiseksi minä joudun vain odottamaan tuloksia, mutta raportoin kyllä viipymättä myös teille, kun saan itse uutta tietoa.


* * * * * * * * * *


Eli siis kerrataanpa: hyökkäsimme Italiaan, Ferraarin bunkkereihin ja maanalaisiin onkaloihin, surmasimme noin 4500 Kätyriä yms ja saimme koko laitoksen / kompleksin haltuumme ja käymme nyt läpi sen sisältöä. Siellä on nytkin, par´aikaa, miehistöäni noin 153 henkeä, ja he koluavat kaiken mahdollisen, ja kun SE on suoritettu, aikeenani on räjäyttää koko paska. Totaalisesti ja täysin !
Ja viipymättä, välittömästi, sen jälkeen, lähdemme todella ripeään takaa-ajoon - metsästämään sekä itse Arriva Diabloa, että Kimi parkaa ... joka on toivottavasti vielä "elossa" tai zombin tilassa.

Saimme mielestäni hienon erävoiton ja suhteellisen minimaallisella panostuksella ja käytetyillä ammuksilla. Menetimme noin 10-15 omaa miestä ja ammuimme arviolta noin 7900 kpl laazerkanuunankuulia ja myös muutamia pienempiä pommeja. Mutta ne on äkkiä korvattu, mm replikaattorilla tai sitten Datan käsityönä. Ai niin, ja se hänen kätensä ! No... se saatiin kyllä sitten vielä takaisin ja on nyt toimintakuntoinen, mutta vähän kankea toistaiseksi. Kaiken kuitenkin PITÄISI palata normaaliksi ennenpitkää.

Juuri nyt, on Data imuroimassa tuolla aluksen käytäviä ja myöhemmin hänen on määränä tomuttaa myös komentosilta ja univormunikin. Katsotaan nyt. Ainakin luotan häneen sikäli, että hän saa ruokkia nuo kalani... . .jos NE ovat vielä elossa... tarkistetaampa... ... .
...ahhaa...mmm...niin no, tai palataan myöhemmin siihen asiaan. Ei se nin kiireellinen edes ole.

Italiassa ei Ferraaria enää ole eikä nähdä !! Sen uskallan jo luvata. Olemme kitkeneet sen pienimmätkin muut idut ja siemenet, kuin itse pääpomon, mutta saamme hänet melko varmasti pian kiinni, sillä saimme jo pari apuria ja hyviä vinkkejä ja sisäpiirin tietoa, hänestä ja mahdollisesta olinpaikastaan.
Hän ei pitkälle pötki !!Raportoin heti lisää, kun tilanteen kehittyminen sitä vaatii.
Pidän samalla silmällä myös Kardassiaanien ja eritoten Romulaanien (ne pikkupaskat !) rajoja. Ja tietenkin silmäni auki Kimin suhteen.

Kapteeni, Enterpraissilta, kuittaa.~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti