tiistai 18. elokuuta 2015

Marxismi Härmässä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015081720191717_uu.shtml

Ja nääääiin se vaan etenee. Nääääiiiin se vaan etenee. Ei mitään rajoja tai loppua näy.

Hallitus / Valtio on syöpä / rutto, joka tuhoaa isäntänsä. Se kestää sen kun kestää, mutta lopputulema on aina sama, isännän kuolema ja loisten lisääntyminen ja isännän kuoltua, niiden maisemanvaihto. Muutto uuteen isäntään.

Uskomatonta paskaa. Valtion konnat haluaa nyt "verottaa" eli varastaa toisten rahoja, siksi että näillä "porvarin paskoilla ja valkoisilla etuoikeutetuilla rasistimulkuilla™" on motskari tai vene tjns.
Hävetkää niitä laitteita !! Ni !!

Ja kommentoijille; se on "vesiSKOOTTERI" !! Suomeksi. Eikä mikään VITUN "suomlannin" "vesiJETTI" !!! vitun pösilöt. Mikä vittu on "jetti" teidän mielestä ?

Ja mitä vielä! Nekin rahat mitä tällaisella yleensä kootaan, käytetään sekä poliitikkojen omiin sikamaisiin "palkkoihin" ja etuihin yms sianpaskaan, ETTÄ sitten myös nykyään neekerien ja somalien ja mustalaisten ja muiden murjaanien sekä tänne raijaamiseen, että elättämiseen. Eli "yhteiskunnan" tuhoamiseen toisinsanoen.
TAI sitten ne vaan ANNETAAN Kreikalle ja voivotellaan vähän aikaa julkisesti ja sitten annetaan taas lisää.

Tällä syklillä ei näy olevan sen enempää alkua kuin loppuakaan.

Paitsi tietysti "Valtion / Maan / Hallituksen" muodostaminen.

" Meidän kaikkien tulisi olla aika hemmetin ylpeitä, että meillä oli kunniallisuutta varastaa paljon vähemmän kuin olisimme voineet. "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti