perjantai 28. elokuuta 2015

Typeriä kuvia Ysäritähdistä

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015082820261539_vi.shtml

MITÄ VITTUA !

Ehkä paskimmat kuvat koskaan mistään. Onko sekä kuvaaja, että nuo kuvat käytettäväksivalinnut tyyppi, ihan tahallaan ja piruuttaan halunneet nolata kuvattavat kohteet ?!?!
Siis.... kattokaa nyt niitä !
Herran tähden !! Natalie on kuin jokin vitun hihittävä kehari joka ei ole nähnyt aurinkoa kuukausiin ja kihertelee innoissaan nähdessään sen ja tuntiessaan sen ihollaan, ja Natalie näyttää myös melko tyhmältä ja keharilta, joltain vitun dementoituneelta vajakilta joka ei tiedä mitä tulisi tehdä ja mihin mennä. Joka vain heittelehtii nokka pystyssä pitkin ja poikin lavaa ja välillä pysähtyy tekemään jotain mitä VOISI kai kuvata "maailman tyhmmimmäksi ilmeeksi".

" NNgggööööh ...!...say whaaa ? "


Ja tuo läski tai "lihava" - mies, tuossa ekassa kuvassaan, näyttää itkevän kuin iso pikkuvauva. Tai ehkä rääkyvän kuin jokin seinähullu potilas Kakolasta, joka pääsi lavalle kiljumaan sydämmensä kyllyydestä, osana jotain hevonpaska(?) hoitomuotoa ja menetelmää.
Eikä meno parane muissakaan hänestä ja bändistään otetuissa kuvissa. Jeesus ristus perkele sentään. Se on kuin / kai, kännissä.
Näyttäisi tuossa yhdessä fotossa tömistelevän kuin jotain elefanttitanssia tai norsun askelia, kännissä kun on. Ja samassa kuvassa näyttäisi kitaristi tekevänsä niinsanotusti "hätänsä housuihinsa". Joka on ehkä yleistäkin keikkamuusikoille, en tiedä.

Aivan JÄRKYTTÄVIÄ vitun kuvia !! Uskokaa pois !

Erottakaa kuvaajanne ja se vitun simpanssi mikä nämä saa siellä summamutikassa valita.

P.s Kuvat on jo niin tyhmiä ja siis niiden esittämät ilmeet yms, että ne kelpaisivat he-le-posti sinne "naurettavia kuvia Celine Dionista" sivustolle jonka se naurettava kuminen, rutikuiva ämmä poistatti netistä. Koska ....joku onnistuu joskus siinäkin. Minä tosin sain napattua muutaman sellaisen kuvan itselleni ja teille, silloin, jostakin sivulta. Ihailkaapa ....tätä !!.....


Järkkyä !! (Kun puhutaan jumalauta "järkyttävästä" ... )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti