tiistai 11. elokuuta 2015

IsisiiISIsisiISIsisisisisi Sisisin Kartta

Tosson toi.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015081120161187_ul.shtml

Isi-sisi-sisisin kartta.
Maailmanvalloitusta varten. Mutta koska isisisisisin sekopäät EI ole kuitenkaan ihan Hitler (eli kaiketi; valkoisia ja TEHOKKAITA) ei kukaan, tai ainakaan Maanpetturisto, ota heitä TARPEEKSI vakavissaan.

Mitä nyt räjäyttelevät päivät pitkät toisiaan ja muita ählämeitä ja sekalaisia muitakin, kappaleiksi jne.

http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1205214/Barbaric-video-shows-ISIS-militants-blowing-10-apostates.html

Sitten on tämä....
Toinen ählämeihin tai kyseiseen "Kansaryhmään" liittyvä kartta. Johon toki pitäisi lisätä tuo äskeinen isku niinikään, mutta ..kuka niitä enää jaksaa edes laskea ? Se on jo yhtä itsestäänselvää ja jokapäiväistä kuin missä vain muussakin Lähi-Idän Muslimivaltiossa.

Käy ruotsia jopa vähän sääliksi. Välillä ja satunnaisesti.
Muuuutta toisaalta, itsehän ovat antaneet tilanteen rappeutua noi pahaksi. Ja kuvitella, että täällä on vieläkin.. jumalauta VIELÄKIN !!! sellaisia vitun viiripäitä jotka kuvittelevat, että he voivat jollain vitun Valtion taikasauvalla loihtia tänne jotenkin ERILAISEN VERSION tuosta !!
Jotenkin "rauhallisemman" ja "sopuisamman" jne... Moista sekopäistä horinaa ja ärsyttävää ja jonninjoutavaa sontaa, voi ensi-sijassa virrata lähinnä naaraan tippaleipäaivoista ja kipeästä päästä.

Pala helvetissä, kuka oletkin, joka keksi antaa NAISILLE vittu "äänioikeuden" !! Saatanan tyhmä, heteronkusiainen, nilkki, vittupää, luuseri, typerys !
Kynnysmattokin olisi sille tyypille liian YLEVÄ asema.

No, mutta eniwei: toivon että ainakin jokunen länkkäri herää tuohon tapporyhmään ennenkuin ne todella kolkuttelee jo (taas) Wienin Portteja.

Nyt olisi sitten jo aika herätä. Olkaa kuinka vitun jästipäisiä vain ja omasta tyhmästä mielestänne oikeassa, vain. Niin NYT. On aika heräillä.
Huhuu ?!?! herätys... ?!....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti