tiistai 18. elokuuta 2015

Sam pudotti kolkyt
Myös "Suomen Stand Upin Syöpä"nä tunnettu, kuuluisa ja lihava Koomikko Sami Hedberg on laihtunut !! (Ja syönyt myyriä !)

Haastattelimme erästä nimetöntä Espoolais maanviljelijää jonka myyrät Samin epäillään syöneen.
Maanviljelijää kutsumme nimellä EMV Espoolainen Maan Viljelijä.

K.B "Niin.. miten on, uskotteko Samin syöneen kaikki teidän myyränne?"

EMV "No perkele !... k...no tottakai !.. se se oli !! Sa sama saatanan läski ! Se käy täällä aina viikoittain, ja syö kaikki, siis saatana KAIKKI !! meidän myyrämme ja kaalimme ja joskus jopa muutaman jäniksen !"

K.B "Elikkä... sanotte, että ei ole epäilystäkään tekijästä ? niinkö on ?"

EMV  "Niin ! näin on, se oli ...se Sami vaimikäsenytoli. Se saatanan läski se oli !!"

K.B "Jaaha jahaa ...ahaa.. no mutta rauhoitutaan nyt vähän? jooko?"

EMV  "...äääÄÄÄÄSSH !!... ... helevettiäkö se täällä käy? nappailemassa suuhunsa saatana, kaikki mitä näkee?!"

K.B "Sitä en osaa sano, mutta ehkä siksi, että sellainen on tyypillistä lihaville ja muille läskeille. Mutta kiitos haastattelusta kuitenkin ja parempaa onnea tulevaisuuteen."

EMV  "No juu ...joo no tack så mycket vaan."

- Hän huutaa vielä lähteissämme perään : "kiitti vaan TAAAAAS Sami !! kiitti nii vi..-

Ja kuten Virallisesta Jutustamme näette, on Sam alkanut myös ns "treenaamaan". Hän on alkanut myös syödä erilailla kuin ennen. Ennen hän söi paljon mm rasvaa ja sokeria ja ihraa ja snägärillä ja Mäkissä ja kakkuja ja leivoksia yms ja joi lähes puhdasta ihraa ja olutta, mutta nyt !! NYT on uusi ääni kellossa !
Sillä nyt hän kiskaisee heti aamutuimaan mm lasiinvatkattuna pari kananmunaa ja siirappia, siitä hän jatkaa salaatilla ja hapankorpulla (ja ehkä sillä myyrällä tai parilla! hahahaa) ja iltaa kohden hän pyrkii syömään vain kynsiään ja vähän jugurttia tai ehkä pari banaania ja yhden viinirypäleen.

Sam on alkanut myös siis "treenata" eli harjoittaa lihaskuntoaan. Hän mm pyrkii aina välillä käyttämään portaita ja avaamaan ITSE(!!) auton ovet ja kaikki !
Hän on myös alkanut juosta mm puistoissa ja "jahdata" pikkutyttöjä, ja tästä on myös tullut läjäpäin erilaisia väärinkäsityksiä ja vaarallisia tilanteita. Mm Tampereella koettiin juuri edellämainitunlainen tapaus kun "mies seurasi teinityttöjä ja esitteli ja heilutteli heille veistä".
Mutta vähänpä ymmärsivät mitä on tekeillä ! Hah !
Se oli Sami "treenaamassa". Hänen yksi rutiininsa on nimenomaan heilutella noi 3kilon painoista näennäisveistä jolla harjoittaa sekä kyynärvartta, että ranteita ja jopa sormien lihaksia. Ja tyttöjä hän "jahtasi" vain koska hän vain yksinkertaisesti JUOKSI !! Ympäri Koskikeskusta ja Tamperetta, eikä hän vain kohteliaisuuttaan kehdannut heitä ohittaakaaan.

Joten; höllätkää vähän pipoa jengi !

Voisitte miltei ottaa hänestä sekä oppia, että itsellenne malli-esimerkin. Äijä alkaakin jo olla melkohyvässä "rantakunnossa". Niin paljon, että hänet kuvattiinkin koko komeudessaan, hänen paistatelleessaan päivää Hietaniemen hau...siis Hietalahden rannalla. Sitä tarkoitimme sanoa ! (Vaikkakin hänet on myös jostain syystä nähty paistattelemassa päivää sielä Hautausmaalla...?!..)


Samin rantakunto alkaa olla jo hyvällä mallilla.

Ei muuta kuin aploodeja, jos mitään, äijälle !!

Sam on sekä laihempi ja terveempi kuin ehkä IKINÄ !! Mutta myös lähdössä uudelle Ständapkiertueelle. Hän kiertää mm leirintäalueita ja kapakoita ja ehkä muutaman huoltoasemankin, ja on lupautunut esiintymän myös "Me Olemme Naiiveja Idiootteja" kesäkonsertissa Helsingissä, myöhään syksyllä.
Siellä esiintyy myös jotain kuuluisia neekereitä !

Asiat näyttää Samille nyt hyvältä ja "laiffi" hymyilee. Joten mekin toimituksesta toivomme Samille hyvää kesänloppua ja kaikkea hyvää ja khuulia ja onnea ja menestystä.Onnittelut Sam !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti