lauantai 15. elokuuta 2015

Manipulated Mänistä sitaatti

Sitaatti melkolailla kirjan lopusta. Taitaa ollakkin ihan tasan lopusta.

" Naisten Vapautus on epäonnistunut. Se tarina sorretusta / epä-etuoikeutetusta naisesta, oli valetta (keksittyä) - eikä keksittyä humpuukia vastaan voi järjestää / nostaa kapinaa. Taas kerran, miehet ovat niitä surijoita.
Maassa jossa nainen niin häikäilemättä ja katumuksetta, sortaa miehiä, kuin U.S.A:ssa, liike joka taistelee yhä vain enempien etuoikeuksien, naisille, puolesta, on reaktionäärinen, ja niin kauan kuin kiljunta naaraan tasa-arvon puolesta ei lopu, miehet eivät ikinä käsitä sitä ideaa, että HE ITSE ovat niitä UHREJA.
Ei edes "naisen emansipaatiota" ole saavutettu. "Naisten Vapautus" tarkottaisi hänen luopumistaan nyt jo omaamistaan etuoikeuksista. Se oli juuri Naisten Vapautus joka piti siitä huolta, että näin ei ikinä tapahdu.

Psychology Todayn naispuolinen lukija kirjoitti: ´on parempi antaa heidän luulla olevansa linnansa herroja, nojata ja tukeutua heihin, ja jatkaa heidän kontrolloimistaan ja manipulointiaan, niin kuin on aina ollut´. "

Suomensin siis itse, ja lisäsin sekä suluissaolevan sanan, että KOROSTUKSET ja alleviivaukset.

Ja aatelkaa; täällä, suomessakin, sitä EDELLEEN jumalauta hössötetään, milloin missäkin muodossa, tuota ämmien "emansipaatiota" !! HAhhahaaaaaaaaaaaa. Vitun idiootit !

Hankkikaa elämä.
Ja lakatkaa TUHOAMASTA toisten olentojen elämiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti