maanantai 31. elokuuta 2015

Kansankodissa Paukkuu (taas ?!?)

http://rahmispossu.net/2015/08/30/teloitus-rinkebyn-torilla-keskella-paivaa-sivullisia-loukkaantunut/

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015083020271951_ul.shtml

Juutalaisten masinoima VITSAUS nimeltä "Monikulttuurin VÄKIVALLAN Rikkaus" on taas kultamuninut moninaista osaamista pitkin katuja ja paareja ja ruumishuoneita. Jiiiaahhuuuu, me tykätään erilaisist !! Koska meillä ei o aivoja eikä munaa. Eikä mitään muutakaan !! Ja kohta ei enää omaa MAATAKAAN!! Eikä me käsitetä mitä SITTEN tapahtuu, me käsitetään hädintuskin mitä NYT tapahtuu.... onks tässä siis jotain ?.... mitä on menossa..... onks ...jaa...hei ?! onx tää nyt ninqu sitä elämää..? ...vai ..? ...tä ?!

Mainitsen teille nykyiset nuoret, että minun teiniydessä tällainen olisi ollut kuin olisi lukenut uutisotsikoista päivittäin, PÄIVITTÄIN(!!), Marssilaisten kahakoista keskenään. Tai jotain.
Kenties siitä kuinka Jupiterlaiset taistelevat henkihieverissä mahdollisuudesta tulla Maapallolle keräämään kaikki mahdolliset kissankuset ja näädänpaskat ja siitä kuka saa syödä kaikki mahdolliset syylät juutalaisten syyläisistä perseistä !!

Eli; melko vitun POIKKEAVAA ja järkkyä ja paheksuttavaa ja järkkyä ja järkkyä !
Mutta myös kuvottavaa ja aivan kerrassaan pöllämystyttävää. Mutta totta on, että "kaikkeen tottuu".

En osaisi varmaankaan, rehellisestisanoen, elää päivääkään jollei uutisissa olisi jotain ählämien autopommiräjähdystä tai pommi-iskua tai pommin-nussintaa ja rakennusta, tai pommin räjähtämättäjäämisiä tai itsemurhapommituksia tai pommitusta Amerikkalaisten HumVeeitä vastaan tai jotain.
Se olisi outo päivä.

Sillävälin, kaikessa hiljaisuudessa, kaiken taustalla, liitelee ja häärii häiriöttä jutku !! Der juuude !!
Syyläinen Satanistinen pikku Rotta. Suoraan Perkeleestä ja hävyttä.

Täytyy sen verran Ählämeitä kuitenkin kehaista, että : ainakin ne ON täysin REHELISIÄ ja SUORAVIIVAISIA ja omalla apinamaisella tavallaan siis "miehekkäitä" strategioissaan. Ne ei luihuile ympäriinsä ja manipuloi. Vaan juoksee kuolemaa huutaen kimppuun, pommivöineen AaKooNeljäseiskoineen päivineen.

Riispekt !"...hei, rikautta toi on.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti