torstai 20. elokuuta 2015

Ruukinkusiaisesta taas

" Mut mullon tää ! ...nii hei ?!... tää ! ... "" Ruukinmatruuna on itse sitä mieltä, että yhtään turvapaikkaa ei ikinä pitäisi antaa yhdellekään 20-35 -vuotiaalle miehille. Heidän kuuluisi olla sodassa taistelemassa isänmaansa puolesta ja turvaamassa omien äitiensä, siskojensa, puolisoidensa ja tytärtensä elämää. Naiset ovat aina arvokkaampia kuin miehet, koska naisissa on äitiys. Siksi turvapaikanhakijoissa pitäisi aina suosia naisia ja lapsia sekä vanhuksia, koska he ovat turvattomia. "

Plus ne lukemattomat kerrat kun Matrushka jankkaa siitä miten raiskaajan "tekoväline tulisi tuomita Valtiolle menetettäväksi" ja miten miehet ovat "vain välttämätön silmukka ihmisen lisääntymisessä, NAISEN ollessa SE primääri ihminen" !! HAhahhaa lol. Yms totaalista potaskaa.

Vittu, että voi muuten olla melko ylimielinen, typerä, itseääntäynnäoleva, norsunluutornissa ja hybriksessä elelevä ämmä tämä "Matruuna" !!
Hengitätkö sinä jotain omia pimppihuurujasi? vai mitä ? Olet nimittäin TÄSMÄLLEEN sen kammottavan vitun demonisen kanan ja manipuloivan laiskan / tyhmän ämmän perikuva - josta Eshter Vilar meitä miehiä varoittaa loistavassa kirjassaan "The Manipulated Man"
Matruunaa "parempaa" esimerkkiä saa suomestakin jo HAKEA !! Ja täällä juurikin ÄMMÄT voivat leveästi ja pitävät valtaa.

Se on älykääpiö, itsesiylistäjä, ensinnäkin kyllä niinpäin; että MIEHET on ihmisessä se absoluuttinen Primääri Olento ja nainen on vasta se sekundäärinen, vittua kantava, kävelevä kohtu. Eli silmukka jota toistaiseksi tarvitaan lisääntymiseen tai vain lajinsäilytykseenkin.

Ja toisekseen; olet Marksisti ja Sosialisti ja ns Konservatisti eli Sosialisti edelleenkin, mutta vain vähän laimeampi versio.
Valtio sitä, Valtio tätä, VALTIO tota, pitäisi antaa Valtiolle, pitäisi kunnioittaa Valtiota blääblääblää ad nauseam.

Mutta olethan yhdistelmä Jutkua JA ämmää !! Haha... ei pahemmasta väliä !
Ja tuo mitä miehistä ja sodasta sanot... huh helvetti !... se on paitsi TÄÄÄYSIN umpisokeaa moraalisesti ja älykääpiömäistä (eli täysin juutalaista) ja aika helvetin loukkaavaa ja ylimielistä ja ITSEKÄSTÄ ja aivan uskomattoman RÖYHKEÄÄ niin myös täydellisen täsmällisesti sitä mistä Eshter Vilar puhuu kirjassaan. Eli naiset yrittävät keinoja kaihtamatta saada miehet tekemään elämässä IHAN-TASAN-KAIKEN ! Ja vielä kuolemaan saatanan tyhmä lahna, puolestasi jossain vitun sodassa ! Josta me miehet emme yleensä kostu juuri mitään muuta kuin ehkä sotavamman ja sekopäisen trauman yms.

Vittu, että KEHTAATKIN saatanan juutalainen paskakasa !! Vitun solipsistinen imbesilli.
Haista vittu ja haista paska !

Ja tuohonkin juttuun, eli niistä Kirkkonummen neekereistä, Matruuna pystyi ja kykeni jotenkin änkemään tuon miestenruoskimisen ja alentamisen mukaan. Ei..saata... miltei ihailtavan röyhkeää ja hävytöntä ja tääääysin häpeämätöntä. Eli JUURI niinkuin Ester sanoi; naisilla EI OLE häpeää sen enempää kuin tunteitakaan.

* * * * *

Ja: mitä ihmettä sinulla, vitun pallopää, on miehiä ja kyrpiä vastaan !?!? MIKSI olet aina niin vitun "high centered" miehistä ja eritoten RAISKAAJISTA ?!? Inhottaako NE erityisesti naisia, koska ne vie teiltä sen luulon pois, että TE olette niitä johtavia olentoja ja että näin jopa KUULUISI olla !? hahaahahahaaaaaaaaaaaaaaa.
Tiedoksi kaikille, että: itse asiassa näin ON. Se on 1 syy miksi naiset suuttuvat miehille ja esim tappelussa jos naaras ei saa otetta / kontrollia urokseensa joka ei sillä hetkellä kuuntelisi edes Jeesusta, kun hän näkee vain vihollisen ja punaista. Tämä on naaraalle traumaattista, koska se tympeän tyhmä tyttö on kasvanut siinä USKOSSA, että SEN mielipiteillä ja tunteilla ja käskyillä ja millä lie, on AINA jotain vitun väliä ja jopa ENEMMÄN kuin miehen omilla. Ja kun mies EI käyttäydykkään sen mukaan mitä naaras HALUSI ja ODOTTI, se tuottaa trauman.
Ja mm TÄMÄ ärsyttää naisia suunnattomasti, ja on kai yksi syy miksi NAINEN haluaisi miesten olevan tappelematta edes keskenään. Koska; nainen ei voi HALLITA sitä, eikä miestä sen aikana !

Vitun typerykset.

Minä en pidä naista edes ihmislajiin kuuluvana olentona vaan jonain paaaaaaljon alempana silmukkana, jonain vitun atavistisena jäänteenä jostain jurakaudelta, siitä tyhmästä ja vaarallisesta vitun ameebasta mikä ihminen ikinä sitten silloin olikaan. Ja SIIHEN olentoon on ne muukalaiset mitä todennäköisemmin pistäneet jotain luomiaan tai omiaan, geenejä. Ja SE niiden vaikutus näkyy lähinnä miehissä, se näyttäisi KARTTAVAN "ihmisen" / "homon" -lajin naarasta.


* * * * *

Matruuna on
- häiriintynyt
- kollektivisti
- Marxisti
- typerys
- ylimielinen
- solipsistinen
- juutalainen
- mielipuoli
- ja eräänlainen kiusaaja itse. Ehkä se olikin MATRUUNA ITSE !! Joka kiusasi sen jonkun pojan, ala-asteella itsemurhaan asti. Ja NYT kehtaa saatanan demonikana kerätä sillä sitten jotain sympatia ja yleistieto ja ymmärrys -pisteitä netissä.
Häpeä saatanan typerä horo !! HÄPEÄ !!

SHAME ON YOU !!!P.s Vittu mitä paskiaisia ne tytöt ja naiset oikeasti olette !! Vitun sydämmettömät ja itserakkaat saatanan typerät tyhjäpäät ja ääliökakarat.
Täysin vailla yhtäkään IHMISEN ominaisuutta syntyneitä kusipäitä.
Tietäisittekin miten paljon PAREMMIN voisi ihan KAIKKI olla, ilman TEIDÄN JAAAAATKUVAA vitun manipulointianne ja yrityksiä hidastaa kehitystä ja yrityksiä tukahduttaa miestä ja sen unelmia ja minunlaisiani liian viisaita / älykkäitä ja siksi VAPAITA(!!) miehiä.
Jos te lakkaisitte manipuloimasta niitä koirankaltaisia PerusHetero miehiänne ja usuttamasta niitä esim ...minun! kimppuuni ja jos minunlaisiani EI poltettaisikaan roviolla.... junou... voisi kaikki olla lähes paratiisia. Mutta ei !
Vaginaattorin on oltava omasta typerästä apinanmielestään AINA ja KAIKKIALLA ja KOKO AJAN korokkeella ja ihailtu ja mitä kaikkea.
Haistakaa sitä vittuanne.

Painukaa kaikki vittuun.   (En tiä... alan jo aatella, että; ehkä se Islam ei sittenkään niiin paha juttu olisi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti