lauantai 1. heinäkuuta 2017

Pipilä Pääpaskaksi ?!?

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706302200237779_pi.shtml

Mistä näitä vitun vittupäitä idiootteja oikein tulee ?!?!?!

KUKA helvetti tuota vastenmielistä kusipäätä oikein "äänestäisi" ja "pääministeriksi" ja eikö se saatana jo OLE jokin sellainen !? En tiedä itse MIKÄ vittu se on eikä  kiinnosta.
Mutta kristus sentään ihmiset ja apinat !!?!?

P I P I L Ä ??!!

Yksi kaikkien aikojen vastenmielisimmistä jo pelkästään NAAMALTAAN, ja te HALUAISITTE SEN "edustamaan" ....lähinnä itseään ja "intressiryhmiään" ?.... Ei jukolauta että te voitte sitten olla INHOTTAVAA ja supertyperää saatanan paskasakkia. Vitun prehjuhousuiset paskapäiset zombi-mutantti-mehtäjuntit.
Haistakaa vittu !!!!

Jotkut käy ottamassa liian ankaria ja rankaisevia, ihon polttavia löylyjä, ja suurin osa muista ottaa itseään käristämään tuollaisen vitun tyhmä isopäisen höhlännäköisen supernörtin vittupään körtti-idiootin paskaläven, koska.....koska ovat tyhmiä ja ilmeisesti muutoin, ilman Pipilää, liian onnellisia ja tyytyväisiä jne, eivätkä tiedä mitä tehdä sillä olotilalla.
joten se on äkkiä pilattava.


Ja jos noista valitsette jonkin "Pääministeriksi" niin listalla on tasan YKSI oikea ja kunnollinen, itsestäänselvääkin itsestäänselvempi nimi, mutta koska olette tyhmiä tuittupäisiä ylimielisiä ja aivoittasyntyneitä idiootteja; osoitatte oikein typerää Neanderthaalin tyhmää uhmaikäistä kapinaanne totuutta vastaan ja olette "äänestämättä" juuri häntä.
Mutta onneksi HÄN on jo Persujen jonkinlainen Johtohahmo, joten hänestä on kai sitten jotenkin jossakin asiassa johonkin.



Suksikaa vittuun.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti