tiistai 18. heinäkuuta 2017

Keinotekoiset Makeutusaineet & Lihavat Imbesillit™

http://www.iltalehti.fi/terveys/201707182200271154_tr.shtml

Hah hah haa. Ja ylläri pylläri.
Vitun läskit. Makeutusaineet EI OLE milläänlailla sokeria terveellisempiä, vaikka joku vitun rutikuiva nörttirotta labratakissa niin inttäisikin, vitun typerät perkeleen LIHAVAT pässit.

Kiitti vitusti että olette pilanneet ja tuhonneet monet tuotteet tuon TYPERÄN typerän typerän vitun terveellisyys vouhkauksen ja hössötyksen takia. Kiitti vitusti tästäkin hei !
Hei kiitti !!

Spritekin on jäänyt hyllyyn sittemmin kun siihen alettiin sokerin sijaan käyttää jotain VITUN hippi-hipster-hamster-vittupäävasurien vaatimaa kusilitkua kissanpaskaa.

Vittu; jos haluatte syödä ja juoda jotain kurjaa mautonta saatanan kuraa ja koiranyrjöä ja sekalaista vitun soijasontaa niin vittu TEHKÄÄ NIIN mutta ANTAKAA MUIDEN OLLA !!
KUUUUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIINKA vaikeaa tämä VOI olla !?!?
Häh ?!?! KUINKA VAIKEAA ?!?!?! MIKÄ siinä on VAIKEAA ?!!?

ANTAA           MUIDEN            OLLA ?!?!

Sama koskee teitä KAIKKI "poliitikot" ja kytät ja muut kusipäät läskipäät vittupäät saatanan koirankyrvät; painukaa VITTUUN puuttumasta muiden olentojen elämään; tiedätte itsekin vallan vitun mainiosti ettei teillä ole MITÄÄN oikeutta siihen puuttua ylipäätään. Mutta mitä teillä ON on TUNNE. TUNNE siitä että "...näin pitää tehä!" "tää on oikein!" jne jne mutta idiootti; sinun TUNTEESI on VÄÄRÄSSÄ ja vääryydestä kumpuavaa ja pahuutta. Plain and simple.

RAISKAAJILLAKIN, kuten "fundamentaali uskovaisilla", vitun kaalipäillä, on TUNNE. VAHVA TUNNE !!
Ja eritoten oman oikeassaolemisensa suhteen; mutta lapset ei KUUNTELE kovinkaan helposti, vaan USKOVAT omaan härkäpäiseen ja typerään ja VÄÄRÄÄN käsitykseensä ja uppoavat sitten sihisten, mieluummin kuin myöntävät virheensä.
Ja kaiketi "päästävät maailmaan kaaoksen ja anarkian" - jota eivät suinkaan ITSE LEVITÄ day in day out, 24/7/365. Mutta jotkut muut sitä aina haluaisi levittää ja tuottaa. Jotkut jotka EIVÄT järjesty "maiksi ja kansoiksi" ja rahasta siitä sitten muita ad infinitum ja nauseam.

"Kaaos ja anarkia" ei tuo TUOTTOA näille em. tahoille joten "kaaos ja anarkia" on "pahaa ja kamalaa ja kaikille aina vaarallista ja kannattamatonta" jne jne.

-

Mutta eniwei, eksyin näköjään jo aiheesta, tässä piti vain keskittyä tuohon lihapullien terroriin.

LAKATKAA pilaamasta joka saatanan asiaa ja tuotetta tuolla typerällä hysteerisellä vitun vouhkaamisellanne ja levottomalla hyörinnällä ja pyörinnällä; ne ei auta MITÄÄN, jos olet läski, tulet elämään ja kuolemaan läskinä, se on geeneissäsi vitun imbesilli. Vitun idiootti. Vitun Lihava Perkeleen (typerä!) Paska !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti