torstai 6. heinäkuuta 2017

Rannikkotykki

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707062200248876_u0.shtml

Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nin sitä vaan, että; kun siinä vitun idiootti-apina-heteroheterohetero-näennäismachomiehet aina uhoatte ja mesoatte ja olette olevinanne niiiiiiiiiiiiin vitun sota sitä ja sota tätä tyyppejä, niin JOS tuo olisi MINUSTA kiinni; tuo vitun tykki KUNNOSTETTAISIIN ja RE-aktivoitaisiin eikä missään vitun nimessä myytäisi johonkin niin vitun tympeään ja mauttomaan ja triviaaliin ja mundaaniin tarkoitukseen kuin jollekin baariksi tai kesämökiksi !

Käyttäkää edes Kristus perkele sentään sitä vähää mitä olette päähänne saaneet JOS kerran sotaa ja reviiristäriitelyä on oltava !! Toki NEEKERIT ja ÄHLÄMIT yms tulee "pitää loitolla" mutta nähkää, niissä on SE hyvä, TODELLA HYVÄ, puoli, että ne pysyisi ihan ITSE omasta aloitteestaan loitolla - jos niitä ei erikseen käytäisi tänne hakemassa ja kutsumassa !!!!

Joten SEN suhteen rajat VOISIKIN ihan hyvin olla TÄÄÄÄÄÄÄYSIN auki, eikä tänne eksyisi luultavasti koskaan luultavasti yhtäkään em. murjaania. Eikä kovinkaan montaa ryssääkään.

Sitäpaitsi tuo on melko hienonnäköinen tykki !! Khuul. Kuin jotain Command & Conquer pelistä.


Eli: rakentakaa mieluummin tilalle uusi, isompi ja moderni, tykki ! Älkää mitään yhdentekvää juottolaa. Johon vain kerääntyy muurahaiset ja havunneulaset ja känniläiset, ja jonka sää pieksee tylsäksi skeidaksi hyvin pikaisesti.


(JOS sellainen wanhan-ajan sota tulisi ja tuossa lipuisi Känniläisten laiva [Ryssien] niin olisittekin yht´äkkiä ninQ että "vittu kun olisi jokin tykki tai jotain, tossa kalliolla!" ja siitä olisikin enemmän hyötyä siinä tilanteessa kuin kännissä kalliolla kailottavista juopoista.)


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti