maanantai 31. heinäkuuta 2017

Hankis & 50-miljoonan sakot

http://beta.oikeamedia.com/o1-27608

Taaskin; sivusto ^ EI OLE turvallinen. Kai sitten ?...En tiä.
Siellä kai vaanii jokin PETO. Ehkä Rasisti™ tai jokin vastaava. Ehkä muuten Halla-Aho !! Se se luultavasti on. Hah ! Keksimpäs senkin!

Eniwei, Hankiskin pitkästä aikaa. Nyt uudessa lippiksessä eikä siinä samassa rätissä kuin aina ennen. Ja ihan PROFIILISTA !

Herran jestas !

Jumalauta sillä on muuten iso vitun NAAMA ! AHahahaa, ainakin tuon kuvan perusteella sen lärvä on PULLEA ja valtava kuin pullapojalla. Tjns.Vitun Saksa.

^ siinä on koko tämä loppujuttu jo pähkinänkuoressa, eli tästä eteenpäin ei ole PAKKO lukea, mutta saat ehkä asiasta laakemman käsityksen ja loukkauksen itseäsi kohtaan jos jatkat. Haluatko jatkaa?

Paina Enter.
Tai
Paina Esc.

Vittu mitä idiootteja, demoneita, Sakut onkaan TAAS. Ne ei vain opi eikä parane. Vaikka ovatkin sinänsä, planeetan älykkäin kansa / rotu, muttei ne täydellisiä ole lainkaan.
Ei.
Vanha kunnon tyhmyys on taas vallannut Germaanian, ja oikein jukolauta KUNNOLLLA !
Natsi-Saksa tuli takaisin ja mitä omituisimmassa muodossa. Hah.....kukapa olisi arvanut ?


Jos sanot jotain mistä Valtion Demonit tykkää kyttyrää; 50 miltsin sakot.
Kappas vain kun ei suoraan vain vanhaa kunnon "polttakaa se ! se on noita!" kiljuntaa ja rovioita.
Mutta odottakaa vain !

Saattaa näillä näkymin ollakin muuten itse asiassa NIIN että; SAKSA, kaikista maailman maista ja Nevadoista, ehtii täkäläistä turvenuijasakkia "edelle" siinä mitä sanoin aiemmin, eli se onkin SIELLÄ kun aletaan pitkästä aikaa paskantaa ikkunasta pihalle, wanhan kunnon keskiajan hengessä, johon eurooppa on lopullisesti jumiutunut ja luutunut ja jämähtänyt ja rakastunut. TÄSMÄLLEEN kuten lempparikirjoittelijani aikanaan sanoi. Euroopassa TODELLA eletään keskiaikaisesti ja tunkkaisesti.
Se on ihan kirjaimellisesti totta ! Ja samoin eräs toinen asia minkä hän sanoi, nyt kun sitä tulin ajatelleeksi, ENNEN kuin luin mitään näitä linkkaamiani tekstejä, niin nin hän sanoi MYÖS että jos Hitler olisi voittanut, Euroopasta olisi sen seurauksena tullut itse asiassa ihan aidosti ja oikeasti Edistyksellinen !!

Olen aina välillä palannut miettimään tuota, ja kyllä. Kyllä se niin ON itse asiassa; eurooppa olisi hyötynyt aivan vitun VALTAVASTI Hitlerin VOITOSTA ! Ja mitä vielä; jutkujen LOPULLISESTA joukkotuhosta ! Mutta edes MINÄ en osaa EDES KUVITELLA miten Eedenmäinen ja paratiisinomainen planeetta Maa olisi ilman "Juutalaisia". En vain kertakaikkiaan osaa kuvitella, olen jo liian ehdollistunut tälle tunkkaisuudelle.

NYT Eurooppa ☭  hukkuu typeriin ylimielisiin ämmiin ja lehmiin, ja toistensa niskaanhönkiviin patongin hinnasta taisteleviin idiootteihin Marxisteihin, jotka eivät ole tehneet edes lapsena taksvärkki-duunia saati sitten mitään edes välttävän Yleishyödyllistä. Muuta kuin siis komennelleet koko vitun MANNERTA ympäriinsä jostakin syystä. Kusipäisyydestä ja valtavasta harhaisesta Hybriksestä jos nyt VÄLTTÄMÄTTÄ, vitun mäntit, haluatte kyseisen syyn ihan vallan "artikuloiduksi".


Ottakaa muuten ihan oikeasti hetki ja AJATELKAA tätä ensikertaa kurjassa rotanpaskan elämässänne tyhmät sieluttomat ääliöt; kuvitelkaa edes ohikiitäen sen Hybris-ylimielisyyden ja NAURETTAVAN(!) typeryyden ja HARHAISEN kusipäisyyden todellinen määrä ja olemus, mikä saa jonkun ajattelemaan että hänellä on jokin oikeus "verottaa" tai "sakottaa" jotain toista apinaa planeetan pinnassa, ViidenKymmenen MILJOONAN rahayksikön verran(!!!) jos ja kun se toinen päästää suustaan ja näppiksestään jotain mikä EI miellytä kyseistä byrokraatin paskarottaa.
Ajatelkaa vittu tuota !


KUN tuollaisten lapsellisten autististen, kiukkuisten pikku pyllynreikien elämää ja tekoja "punnitaan totuuden sulkaa vasten" siellä Toisella Puolen, joka ON todellinen, niin mitä LUULISITTEN tuollaisenkin "aseman" tai "mielipiteen" tai "maailmankuvan" PAINAVAN siinä ?!?
Se EI ainakaan ole HYVÄ ja EDUKSEEN !! Trast mii.

Toisaalta; ei "luoja" OIKEASTI VÄLITÄ hevon vittuakaan "hyvistä ja pahoista" - kas SIINÄ se ONGELMA onkin.
Ja se lienee SE mikä on johtanut "Lakeijat ja kytät ja poliitikot" ja muut JUUTALAISET ottamaan tuo MAAILMANKUVA omakseen, missä HEIDÄN on "KORJATTAVA maailma". Sille on ihan jutkuilla nimikin ja käsite, mutten halua Blogiin jutkuja joten en mainitse niiden nimiä tai käsitteitä kuin pahimmassa hädässä.

Ja TE MUUT ?....no teee..menette luultavasti siinä vain mukana, sivussa, ikäänkuin, koska "ne näyttää itsevarmalta ja tietävän mikä on oikein ja väärin ja mitä tekevät ja näin nyt vaan on aina tehty ja tää on tosi yleistä ja laajalle-levinnyttä ja universaalia" jne. Kuten kelta-tautikin ja mikä vain vitun paskarokko. Muttei se tee siitä mitään HYVÄÄ HYÖDYLLISTÄ tai OIKEAA !!!!

Oppikaa EROTTAMAAN nuo asiat toisistaan vitun apinat ! Vitun saatanan simpanssit.


MIKS te ootte edelleen APINOITA ?!?!? Hei !? Mitä VITTUA tässä on oikein tekeillä, tai JO tapahtunut !?!?

W T actual F ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti