maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kysyntä-Tarjonta-Valta (Laasasen Henkka linkki)

http://beta.oikeamedia.com/o1-31302

Mainittakoon että selain pitää "ei turvallisena" tuota sivua. Oikeaa Mediaa.

Mutta ihan kiehtova juttu Henkalla tuossa.

Tuota on syytä AJATELLA useinkin ja PITÄÄ TUO MIELESSÄÄN koko ikänsä. Kysyntä ja tarjonta ja sen suoma VALTA.

Soveltakaa TUOTA "politiikkaan" ja AJATELKAA.

MINULLE tulee HETI mieleen, että "mitä vitun HYÖTYÄ on YHDESTÄKÄÄN poliitikosta?!?!? MIKSI KUKAAN antaa heille YHTÄÄN valtaa?!??" enkä rehellisestisanottuna keksi YHTÄKÄÄN syytä. En hyvää tietenkään, mutten edes huonoa.

Kenteis joku teistä tympäännyttävän persoonattomista Tavallisista nahkiaisista voisi valaista minua ?! MITÄ te noin niinkuin omin sanoin LUUUUUUUUULISITTE "poliitikoista" HYÖDYTTÄVÄN ?!?!?!?!!!?!??!

Minkätyyppinen HYÖTY on siinä on että OLEMASSA "politiikkaa, poliitikkoja, kyttiä ja lakeja" ?!?!?! Minkälainen on noiden Luciferin yrjöämien paskalänttien HYÖTY !??!

Minkälainen Yleishyödyllinen Hyöty niistä on saatavilla ?! Ja vastaukseksi EI kelpaa "Kaaos ja Anarkia" - koska se on liian ilmeinen, sen oivaltaa aivokuollut ja kahtiamennyt kissanraatokin. Mutta jotain muuta ? Mitä ?

Eikä vastaukseksi oikein käy sekään että "no höhlä! sen avulla naaraat, eritoten vanhat ja happamat  rumat ämmät, saa totaaliseen kontrolliinsa Lajin liian älykkäät nuoremmat uros-jäsenet, ja siten typistettyä heidän elämänsä ja sielunsa ja lobotomisoitua heidän terävän mielensä!" koska SEKIN on aivan liian itsestäänselvä ja ilmeinen ja naurettavan helppo käsittää.
Mutta jotain muuta ? Mitä ?


Kutkuttaa ihan, mitä joku saattaakaan tähän vastata !!

" Oi vaaaastatkaa nyt jotakin, kilin vittu sentään! "

MIKSI Timo Soinin kaltainen saatanan hyper-vastenmielinen vitun ruma sika-sammakko VOI vain istua plösöllä läskiperseellään ja ODOTTAA että TE(!!), vitun aivottomat pulliaiset ja muut imbesillit idiootit, menette ja lappaatte sen leipäläpeen paitsi ruokaa, myös VALTAA !?!?!?
MIKSI ?!?! MIKSI ??!?!! M I K S I ?!?!?!

Ja jos aikanne hölmisteltyänne ette keksi muuta vastausta kuin "...näimmevaantehään!" - silloin kyse on geeneistänne. Silloin se on biologiaanne ja kohtalonne.
Silloin teillä vaan on kai sitten ihan de facto ORJAN geenit. Plain and simple.

Eikä sille kai voi mitään, en tiä.


Ainakin tuo Henkan mainitsema kysyntä-tarjonta-valta juttu suhteutuu Suomlannin Lantapäihin seuraavasti; he ovat kollektivisti-Statisti-iddiootteja.
Siinä kaikki.
Samaa saatanan planeetan pohjasakkaa ja iljettäviä ja irvokkaan typeriä idiootteja kuvotuksia kuin Pohjois-Korean sammakonpäätkin. Toivottomia paskoja suoraan historian roskakorista ja Beelsebuubin perseestä.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti