torstai 20. heinäkuuta 2017

Petersonin Jordaani & "Valkoisten Etuoikeudet"

https://www.youtube.com/watch?v=8kqj9R19rmcTuo tyyppi ja "valkoisten etuoikeudet".

Ihan jees. Vaikka hänellä on välillä vaikeuksia pysyä edes tuolissaan. Mutta minä ymmärrän tuon tuohtumuksen kun puhuu typerille edes itsestäänselvyyden tasoisista asioista.

Siinä sanotaan ihan "tyhmiksi kakaroiksi" "postmodernisteja" ja muita lobotomiavasureita. Hyvä.
Ja sekin että "jos tarvitset Turva-Alueen, mene terapiaan" ! AHahaa hyvä. Täsmälleen näin.

Ja tuokin on oikein hyvä kuvaus, että tapa jolla nämä kaikki "vasurit" "remontoivat talon, on polttaa se maantasalle ja kävellä tiehensä". T I S M A L L E E N.

HAhahahahaaaa...täsmälleen.

Vitun ääliökakarat.

-

Mutta siitä joudun olemaan räikeän ERI MIELTÄ mitä tuo säpsähtelevä luunaamainen hyypiö sanoo "valkoisten etuoikeuksista" yms kuviteellisesta paskasta; ne KUULUUKIN olla valkoisilla.

Ylemmälle olennolle KUULUU alempaan nähden AINA jotain minkä se alempi näkee "etuoikeutena". Minulla esim on "etuoikeus" asua SISÄLLÄ, eikä ulkona märässä pusikossa, kuten jollain kurjalla vitun supikoiralla tai neekerillä tai katuvasurilla tjns.

Ja valkoiset ovat "etuoikeutettuja" ihan tasan TOTAALISESTI ja vastaansönköttämättä ABSOLUUTTISESTI; koska ovat ihan itse kykeneväisiä rakentamaan kaiken oman "shittinsä" ja näin tehneetkin. Jos nekru olisi olento joka kykenee siihen; se olisi jo tehnyt niin. Plein än simpl.

Jos OSAA ja VIITSII tehdä majan; saa asua siellä.
Kommari-Marxisti-kolletivisti paviaanilauma taasen tulee ja Julistaa että "maja kuuluu kaikille" ja "kaikilla" yleensä tarkoitetaan heidän ryysyistä reppanalaumaansa, hylkiö Neanderthaaleja ali-apinoita imbesillejä idiootteja. Vitun vatipäisiä vittupäitä ääliöitä. Käytöstavattomia pikku mulkkuja ja megaärsyttäviä rakkeja.

MINÄ odotankin kun kävelen ympäriinsä omassa, tai "omassa ja omassa", mutta kuitenkin, "omassa maassani" eli "VALTION omistamalla maa-alueella" jota typerä vitun kyttä kiimaisena "valvoo" - niin nin kun käppäilen ympäriinsä tässä kotimaisessa maisemassa, minä oletankin ja odotankin että MINULLA on KAIKKI MAAILMAN ETUOIKEUDET.
Olen ylempi elämänmuoto ja ihmisen se paras mahdollinen ja harvinaisin mahdollinen, versio, joten minulle KUULUUKIN räikeän paljon ENEMMÄN kuin hoi polloin likaisille typerille turvenuija-idiooteille paskapäille. Tämä on yksinkertainen FAKTA eikä mikään mielipide tai "asenne" tai maailmankuva tjns. Fakta.
Tämä on fakta, tällaista kutsutaan faktaksi.

Paitsi te riitaa iäti haastavat maaplaneetan pikku "kapinalliset", sieluttomat demoniapinat, teillä on asenneongelma par vitun excellance. Ja se johtunee jo siitäkin mitä sanoin tuossa juuri pari kirjoitusta sitten; kollektivisteista tulee aina katkeria happamia pikkuihmisiä, pikkupaskoja jotka alkavat pureskella ja järsiä toisiaan, kuten P-Korean villi-ihmiset, koska ovat liian typeriä ja kykenemättömiä ja pelokkaita ja säikkyjä apinoita sysätäkseen "valtaistuimelta" syrjään sen läskin mikä siellä määräilee ja komentaa. Ilman MIN-KÄÄN-LAISTA "taivaan mandaattia" ja oikeutta yms. Koska sellaista ei OLE. Missään koskaan kenelläkään.

"Valta on vallan VAIKUTELMASSA".
- Napoleon.

-

Mutta eniwei, ihan sama se on MITÄ vasurit haastaa ja sanoo "valkoisten etuoikeuksista", samalla kun itse asuttavat melko valkeaa nahkaa.... se on HEIDÄN saastaisesta sianpaskasuustaan vain pelkkää manipulaatiota ja valehtelua ja sekalaisen sonnan lentämistä jolla saada ärsytettyä muita, itseään luultavasti paljon parempia, ja millä toivottavasti saada kahmittua VALTAA. SIIHEN pyrkii kommarikollektivistivasuri nyt ja aina, niin kauan kuin niitä on olemassa.

JOS te OPPISITTE edes TÄMÄN, kaikki ei-vasurit; saattaisitte joskus, kerrankin, PÄRJÄTÄ niitä vastaan erilaisissa tv-väittelyissänne yms idioottien karsinnoissa. KESKITTYKÄÄ vain VASTUSTAMAAN heidän sitä kaikenkattavaa ja ylimalkaista TODELLISTA PYRKIMYSTÄÄN, eli totaalikontrolli valtaa kaiken ja kaikkien yli !!

K E S K I T T Y K Ä Ä.

Älkää jääkö inttämään heidän kanssaa ITSE ASIOISTA, sillä ITSE. ASIAT. Eivät lainkaan KIINNOSTA vasurin kusiruuttia. Keskittykää REPIMÄÄN heidän käyttämänsä METODIT ja strategia KAPPALEIKSI !!!

Kuinka vitun vaikeaa tämän käsittäminen, sisäistäminen ja HYVÄKSYMINEN VOI olla ?!?!?!

Vai onko siinä esteenä OMA vallanhalu !? Se sulkee suunne; olettehan sentään SAMASSA pelissä, samalla hiekkalaatikolla, samassa juonessa mukana, ja sen nimi on "politiikka".


Vitun ääliöt läskipäät paskat.

Haistakaa kaikki vittu.

Minä olen teitä PAREMPI !


Ja PA-LA-JO !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti