lauantai 1. heinäkuuta 2017

Valde Varastaa Aseita

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706302200238186_u0.shtml

U s k o m a t o n t a !!!

Jumalauta; jopa Valtion rikokseksi oikeastaan melko USKOMATONTA, hyperhärski, teko !!!

En tiedä mitä tuohon edes sanoa enää, tuo on jo niin totaalista ylimielistä jumalanleikkimistä ja toisten kiusaa ja muiden alistusta ja kontrollia ja totaalista ympäriinsäsäteilevää typerää itsekästä ahmattimaista pahuutta että se jo jo melko röyhkeää jopa Valtiolle.

Haistakaa ensinnäkin "Valtion Työtekijät" pitkä vitun paska.


- Mies oli ripustanut kuusi kivääriä ja vanhan konepistoolin talonsa käytävän seinälle.
- Syytetyn mukaan aseet olivat koriste-esineitä, ja konepistooli kaupan päälle saatu käyttökelvoton   romu.
- Käräjäoikeus oli toista mieltä. Konepistooli oli kenen tahansa muutettavissa toimintakykyiseksi.


1. Siinä kaikki; äijällä oli seinällä kiväärejä. Joten mikä ongelma tässä on !?!!?
2. Koriste-esineitä. Nuff said.
3. "Käräjä"kusipäät "oli toista mieltä", koska tottakai ovat, koska ovat pinttyneen täysiä, totaalisia, kusipäitä. Absoluuttista vittupäisyyttä par excellance.

"Hei apua, toi kissa voi muuttua koska vain oikeaksi LEIJONAKSI !! Ei sellaista saa pitää kotona ! Läheskin sälli linnaan siitä!"

"Hei ...kääk, toi kaulin saattaa muuntua käärmeeksi, hetkenä minä hyvänsä ! Linnaaan!! Ja rahat Valdelle! Tää on oikein !"

-

"Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi keski-ikäisen kaarinalaisen törkeästä ampuma-aserikoksesta ja ampuma-aserikkomuksesta.

Käräjäoikeus katsoi vastaajan menetelleen piittaamattomasti.

Rangaistuksensa oikeus luki kuitenkin asteikon alarajalta ottaen huomioon sen, että konepistooli oli löydettäessä toki sellaisenaan toimintakunnoton.

Rangaistus on neljä kuukautta ja 15 päivää ehdollista vankeutta.

Kaikki seitsemän asetta määrättiin valtiolle menetetyksi.

Kaarinalaisella on kuitenkin mahdollisuus saada ne takaisin (koriste-esineeksi), jos hän teetättää niille kullekin de-aktivoinnin. Käytännössä asesepän tulee porata ja hitsata ne lopullisesti toimintakyvyttömiksi.


Kaarinalainen vakuutti näin haluavansa tehdä."



Ensinnäkin; kyse EI OLE mistään vitun "rikoksesta" vaan siitä että TE "käräjä"vittupäät KUTSUTTE toisten ihmisten tekoja ja sanoja ja mitä lie, "rikoksiksi". Se on TEIDÄN käyttämänne, MAAILMANKUVANNE, yksi "termi". TODELLISUUDESSA sillä ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.
Eikä tuolla itse ASIALLA ole minkään valtakunnan todellista MERKITYSTÄ, taaskaan. Jollakin äijällä oli kivääreitä seinällään. Siinä kaikki.

"Saaliin ´takavarikoi´Valde"...well; you don´t fucking say !!
Ylläripylläri; toisen omaisuus "tuomittiin" VALTIOLLE MENETETTÄVÄKSI.


OSAATTEKO TE "ihmiset" LUKEA ?!?! Tai onko teillä minkäänlaista, alkeellisintakaan LUETUNYMMÄRRYSTÄ !?!?

Siinähän se saatana SANOTAAN ihan selvästi ja peittelemättä. Valtio VARASTAA jos niin haluaa, "Valtio" on ISO läjä rikollisia kusipäitä ja muita kuriruuttia paskarottia ja vittupäisiä paskaläjiä. Siinä ihan KAIKKI.
Eikä se siitä muuksi muutu vaikka kuinka kieltäisi ja eläisiä harhoissa kuten Valtionkin jäsenet, ja leikkisi tyhmää.
Se on mitä se on, ja demoonista paskaa ja kiusaa ja järjestäytynyttä kiusaavaa rikollisuutta se ON.


Uskomattomia ja pöyristyttävän härskejä ja äimistyttävän OLETTELEVIA, pikku kusipäitä nämä "käräjien" hyypiöt ja muut, kaikki, "Valtion työntekijät" on. Sitä ei voi kuin inhottuneena ja tuskastuneena ja raivoissaan, ihmetellä suuresti, mistä noin totaalista pieleenmennyttä ja sielutonta koiranpaskaa tuleekin aina tähän apinain maailmaan.
AINA löytyy joku kusipää jatkamaan aiempien Sukupolvien muinaista kusipäistä tyhmyyttä ja pahuutta ja raivoisaa väärässäoloa.

C´est la vie tällä planeetalla.



Täytyy olla TODELLA(!!) omituinen vitun hyypiö ylipäätään HALUTAKSEEN "töihin" Valtiolle ja päättämään muiden ihmisten elämästä. Ja ollakseen tuollainen vitun lapsi, joka luulee kai sitten ihan oikeasti että sillä on kai sitten ihan oikeasti, jokin "oikeus" päätellä muiden kohtaloita muiden puolesta, ja kohdella aikuista ihmistä kuin jotain vitun holhouksenalaista lasta. Ja määräillä sitä sitten.

Tuollaiset vitun ällötykset ja yrjöläntit ovat oikea vitun lajitelma mitä erilaisimpia psykoloogisia ongelmia ja häiriöitä, alkaen narsistisesta persoonallisuushäiriöstä (yksi kytän "työn" perustason pääsyvaatimuksista) ja päättyen lasten raiskaamiseen ja murhaamiseen Molochinpalvonta rituaaleissa, jossakin Vapaamuuraritemppelissä. Juutalaisten hurratessa, ja silvotessa kikkelien nahkoja.

Vitun typerät Perkeleen primitiiviset muinaisbarbaarit.


Haistkaaa vittu ja kuolkaa.


MINÄ tuomitsen TEIDÄT; loppuiäksi pakkotyöhön ja maksamaan MINULLE sakkoja ihan KAIKESTA mitä olen joutunut tässä elämässä, tällä planeetalla, takianne sietämään. Ja kaikesta mitä olette kaikille muillekin tehneet.
Olkaa hyvät aja alkakaa maksaa !!!



Tämä EI OLE mikään vitun vitsi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti