torstai 27. heinäkuuta 2017

"Ulos Paskahuusistamme!!" -Stockman

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707262200288696_u0.shtml

Jaaha, akka lähti niska-perse-otteella pytyltä pihalle, nuoren vartijanulkin takia ?!

Saatanan pikku kusiainen perkele.
Olen koettanut antaa edes vähän "löysää".... vartijoille, mutta kyllä ne näyttää olevan järjestäin ihan yhtä typeriä kovakalloisia kyylääviä idiootteja kuin kytätkin. Jotka on toki vielä muutaman pykälän seinähullumpia ja neuroottisempia ja häiriintyneempiä. Mutta ei vartijat paljoakaan kummempia ole.

Minunkin taskujani on yksi vartija pyytänyt nähdä kerran teiniä kun vain kävin liian monta kertaa yhden päivän aikana samassa kaupassa. Sori siitä.

Vartijat ja kytät; menkää sotaan !

Menkää sotaa käyvään "maahan" ja saatte sen mitä tilaatte ja haluatte koko ajan, mutta paljon turvalisemmalta viholliselta / vastukselta, eli EI vastusta. Eli siis saatte VASTUKSEN joka ampuu takaisin !

Vitun ääliöt vitun vittupäät.

Se EI OLE Kaikkien Meidän syy ja  vika että isänne on piinkova häiriintynyt taisteluapina ja pistänyt ahdistaen teistä sielun pihalle ja nuoruudessa. Se ON teidän OMA ongelmanne, kuten typeryytennekin. Sille ei oikein voi mitään.

Mutta se ON teidän VALINTANNE mitä TEETTE nyt KUN TIEDÄTE, koska MINÄ VALAISIN teidät tällä blogilla.

Vitun kusipäät luopiot. Paskalakit rotat.

Te ette ole mitään Hyvyyden Sotureita Pahuutta Vastaan vaan hyvin yksinkertaisesti Pahuuden Sotureita Hyvyyttä Vastaan ja Naisten käyttämiä käpyaivoja öykkäriapinoita kaikkea Liian Älykästä ja tietoista ja siksi PAKOON Kykeneväistä vastaan. Ja ihan vain Vapauteen Kykeneväistä.

SITÄ te OLETTE.

-

Jos ja kun kyttä työntää typerän rutikuivan älykääpiölärvänsä autosi lasiin tai siitä sisään, tivaten jotain ja /tai änkien pilliä suuhusi ja sanoo, ikäänkuin se olisi jotenkin itsestäänselvää että niin vain TEHDÄÄN vain koska hän niin vaatii, että "puhalla tähän" - niin nin tuossa tilanteessa, ihanteellisessa maailmassa, kytältä ammuttaisiin päälaki irti, ja sen melko vähäinen sisältö pitkin asfalttia.
SE olisi ihan oikeasti ja DE FACTO "OIKEIN" ja oikeutta ja mitä kaikkea, eikä luoja siitä välitä, päin vastoin; saatat saada jopa jonkinlaisen urhoollisuus mitallin !


Kyttä on vain ähisevä seinähullu mielisairas mielenhäiriöinen MEGA-ylimielinen häiriintynyt kovakalloinen ja älytön, kusipää joka vaatii ventovieraita tottelemaan itseään tai muuten...

Vartija taas....yleensä jokin itseään täynnä oleva nuori mulkku / nulkki tai jopa tyttö tjns, joka tykkää näyttäytyä jonkinlaisena "Rambona" tjns, ja pullistella livenä tuolla kaikkien nähden, ja joka on yhtä virkaintoinenkin joskus kuin on myös vailla mitään merkittäviä "laillisia oikeuksia" tehdä millekään mitään.

Ja "laki", kuten muistanette, tulee Luciferista Juutalaisten ja "poliitikoiden" kautta, ja läpi suodatettuna. Se on Pahuuden Tukahduttavaa Valtaa tämän ulottuvuuden sisällä ja yli. Koska pahuus INHOAA olentoja ja niiden vapautta ja toimintamahdollisuuksia, ja etenkin jos niitä ei ole valjastettu em. instanssin eli PAHUUDEN käyttöön.


Yksi tapa MÄÄRITELLÄ "politiikka" olisikin vain; loputonta vatvomista ja soutamista ja huopaamista ja hyörintää ja pyörintää ja näyttelemistä ja abstraktia sanahelinää jolla pyritään HUIJAAMAAN hoi polloin himmeät ja vähä-älyiset muulilaumat LUOVUTTAMAAN OMA VALTANSA ja VOIMANSA "Valtion" omaisuudeksi ja käyttöön.
Tätä kutsutaan "saatananpalvonnaksi" ja "satanismiksi" ja "Perkeleen tieksi" ja "Vasemmankäden poluksi" ja mitä kaikkea muutakin.


Ihan sama miksikä sitä kutsuu, minä kutsun sitä yleensä vain "kusipäisyydeksi". Mutta tuo termi on jo käytössä laimentunut.


Mutta eniwei; häpeä "stokka" ja HÄPEÄ vartijakloppi.
Joskus ihan toivon että joku vartija tai kyttämulkku kävisi MINUN päälleni ! Ai jukolauta saaaatana ! HAHAHAhaaa VITTU että sitten lähtisi ! Mutta minä pelkään että tappaisin sen koiranpaskan siihen samantien, ja se on ONGELMA   JOS   siinä on näitä typeriä pällisteleviä-kauhistelevia "Kansalaisia" kakka housussa ja päässä, ympärillä toljottamassa epäuskoisina. "Voi kauhia! Kuinka sinä nyt noin, Hra Smithin voit tappaa!?"..........siksi että Hra Smith kävi päälle ja luulee OMISTAVANSA minut ja komentavansa kohtaloani ja koska minä inhoan häntä jne ja koska minä olen hänestä ERILLINEN itsenäinen ja itse itseäni ohjaava olento joka saattaa REAGOIDA tavalla jota Lauman Hallintanaaraat EIVÄT ole hyväksyneet.
Kuten minä mitään Naaraita minua hallitsemaan.


Hra Smith siis kuten "Matrixissa".

Ei vain systeemin totaalinen orja, mutta sen jäsen ja osa ja sisäsyntyinen systeemiin kiinnijuotettu osa ja piirre. "Feature".Täytyy vielä sanoa että; MIKSI tuo koko vitun muinainen ja tunkkainen ja naurettava vitun "stokka" -jonka nimen tulisi ainakin vähintäänkin muuttua ja olla "kakka"- niin nin miksi se on yhä a) olemassa ja b) jonkun, mummojen kai lähinnä, mielestä jotain niin vitun ihmeellistä ja kummallista ja hämmästyttävän älistyttävää ja ihaltavaa ?!?!? Vittu se on muinaisempi ja tunkkaisempi kuin Forum ffs !!!

Niille joillekin mahdollisille, ehkä "Jänkhä", lukijoille jotka eivät useinkaan käy Stadissa tai ole ehkä ikinä käyneet......*sirkkojen siritystä*..kai sellaisiakin on(?), niin tiedoksi että "Forum" on siis Hellsingissä vaikuttava muinainen tai "antiikkinen" "ostoskeskus" - lähinnä sellainen vanha ja tunkkainen ja ehdottoman ajastaanjäänyt ja ruma ja likainen paikka jossa muslimit ja neekerit ja mustalaiset ja muut luihut joita taas "Asematunnelista" nousee aina välillä / joskus pintamaailmaa likaamaan ja rumentamaan ja ryöstämään jne, menevät liukuportailla ylös-alas, mölyten "kuin" älykääpiöt ja mölyapinat ja mölyävät älykääpiöt apinat.

Varsinaisia KÄÄPIÖITÄ taas en ole kovinkaan usein siellä tavannut tai havainnut. Ehkä Stadissa ei OLE kääpiöitä ?! Ehkä niitä on täällä pöndellä-landella-susirajan väärällä puolen, missä lähes(!) kaikki muutkin vitun mutantit ja megerumat rumilukset ja muut lietesäiliön pohjan alaosan olenot piileskelee ja murjottaa.
Täällä on kaikkea melko samaa kuin Ameriikassa siellä Woolmartissa. Jonka asiakkaat..."asiakkaat" ?!? THAhahahaa, niin nin jonka nämä "asiakkaat" saavat Per-Looks Gallerian groteskit rumilukset ja mutantit näyttämään Bräd Pitiltä kun vertaa.
En voi varmaksi sanoa mutta; niitä ehkä VILJELLÄÄN, kuten Meitä Kaikkia Matrixissa(!!), jossakin labrassa josta niitä sitten joko vapautetaan IHMISTEN sekaan ja ilmoille tai sitten ne vain kertakaikkiaan karkaa / "vuotaa" sieltä omille teilleen, ja päätyy lopulta Prismaan jonottamaan jotain halpoja tyynyjä ja tarjouskolaa tjns.


Pääskää nyt jo helvetti sentään asian yli Helsinkiläiset; Foorum ja Stokka EIVÄT OLE "cool" ! Eivätkä ole olleet sittemmin 1970-luvun !!


Kristus perkele sentään !


Ja vielä loppukaneetiksi; mitä sitten vaikka tuo Pullukka vai mikä sen nimi nyt olikin, olisikin ollut narkkarizombie? Onko siitä jotain selkeää HAITTAA jollekkin jos sellainen käy laittamassa jotain pulveria suoniinsa paskahuussisa ? Jota kukaan muu ei luultavasti edes käytä muutenkaan ?

Ja jos niille olisi niitä hygieenisiä ihan "Virallisia" autonperässätoimivia tai mitä lie, niitä nakki-kiskamaisia paikkoja missä käydä täyttämässä itsensä mömmöillä - ei niiden tarvitsisikaan etsiytyä mihinkään Julkisiin Paskahuusseihin kuten "Eduskunta-Taloon" tjns.
Joka on, sivumennen sanottakoon vielä, suomen kaikkien ongelmien de facto lähde ja ydin.
Muttei sitä haluta että sanotaan, sitä ei saa sanoa ! Se on tabu ! Sitten olisi Kaaos ja Anarkia !

Kääääääääääääääääk.
K Ä Ä K !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti