perjantai 21. heinäkuuta 2017

Korkea-Arvoisten Apinoiden Esikunta Laskeutui (ei puista!)

Putinin esikunta saapui Lappeenrannan lentokentälleVenäläinen lentokone saapui perjantaina Lappeenrantaan.

Joka siis on merkittävintä ja kiehtovinta ja äxön-painotteisinta mitä Lappeenrannassa on tapahtunut sittemmin.........ehkä ikinä !


Mutta takaisin asiaan; Puuttinin Esikunta saapui Lappeenrannan lentokentälle, josta he poistuivat ympäristön eilaisiin puihin, joissa he nyt istuvat murjottaen. Osa heistä alkoi syödä puun lehtiä ja jotkut maistoivat myös niissä olevia hyönteisiä, kuten Arabit ja Neekeritkin tekevät(!), ja osa taas keksi raapia puiden kaarnaa irti ja maistaa sitten sitä.

Osalla heistä oli oma "taskumatti" mukanaan ja he näyttivät aina välillä hörppivän sieltä jotakin, luultavasti likaista Venäläistä votkaa, ja sitten he kiroilivat sjiihen pjherään vähäsen.

Suurin osa Esikuntaa näyttää koostuvan vain minimaalisella tajunnantasolla siunatuista juopoista simpansseista, mutta(!) myöskin sekalaisista ja sekopäisistä marakateista ja muutamasta vanhemmasta paviaanista, joiden karva alkaa jo harmaantua. Mukana oli myös 1 makaki. Luultavasti tulkki...


- Kyseessä oli Putinin esikunta, Lehti kertoo.

...tästä huolimatta noin 30 ihmistä kerääntyi aidan taakse ihmettelemään tilannetta.

On totta ettei joillakin ihmisillä / suomalaisilla on paljoakaan tekemistä, ja eritoten tämä pätee Lappeenrannassa, jossa tekemistä EI OLE, ellei ole rikkaita Venäläisiä turisteja passattavana.
Jolloin Lappeenrantalaiset ja koko hela Lappeenranta(!), sinänsä, heräävät hetkeksi henkiin ja juopottelemaan Venäläisen Veljen kanssa, vain sammuakseen taas myöhemmin takaisin oletusarvoiseen horrostilaan.

Syy miksi tämä unelias paviaanilauma saapui Suomeen ylipäänsä, on se että niiden Johtaja Uros, Vanha Pallopäinen Kalju, on saapumassa märehtimään myöskin, suomalaisten puiden erilaisia lehtiä ja hän/se syönee myös muutakin, kuten ehkä multaa ja sammalta ja saattaa maistaa makkaaraakin - ja Kaljun tiedetään syöneen myös suklaata, mutta koska hän pitää sitä "homona" hän syö sitä vain harvoin, ja yksin, ja pimeässä.

Toisin kuin Esikunta, Kalju osaa suurimmaksi osaksi edetä kahden(!) jalan varassa, ja näytellä osittain ihmistapaista. Sille on jopa opetettu muutamia lauseita Venäjän kieltä, muttei mitään ihmiskieltä.
Valitettavasti yksi Delegaation tai Esikunnan, jäsenistä, ehti jo niinsanotusti, anteeksi moinen töykeä kielikuva, mutta "vetää överit" - ja hänet löydettiin maasta retkottamasta kuvassanäkyvällä, hieman jopa moukkamaisen välinpitämättömällä tavalla.
Mutta ei hätää, sillä siihen on melko pätevä syy, sillä myöhemmin kävi ilmi että Esikunnan Arvovaltainen Jäsen olikin jo kuollut.
Joten tämä Käytöksen Etikettivirhe voidaan antaa siihen syyhyn vedoten ainakin osittain anteeksi.Iltalehti kysyi asiasta myös ulkoministeriöstä sekä tasavallan presidentin kansliasta. Kumpikaan taho ei kommentoi millään tavalla venäläistä lentokonetta Lappeenrannassa eivätkä sitä, miten se mahdollisesti liittyy paviaanien ensi viikon vierailuunIhmisiä pyydetään kuiten, sillä Hoi Polloin heikkolahjaisia ja älyisiä ja hermoisia tällainen paviaanien saapuminen ymmärrettävästi kiinnostaa ja kiihottaa kovasti ja monet menettävät täysin malttinsa ja senkin melko maltillisen määrän tietoisuutta mitä heillä on käytettävissään, niin on siksi siis muistutettava että; älkää menkö näitä eläimiä lähelle ja myöskin että niiden ruokinta on ehdottoman kiellettyä !

Vanha Kaljukin voi näyttää päällepäin melko harmittomalta epeliltä / elukalta, mutta vain noin viikko sitten tuossa itänaapurissa hän sai taas Totaalisen Kaaoksen aikaiseksi, tässä on aiheesta yksi lehtiotsikko (iltalehti)..
...yksinkertaisella ja melko harmittomalta vaikuttavalla, vaikuttavalla siis huom(!!!), sähkökatkolla, jonka hän on saanut lehti-tietojen mukaan aikaan yksinkertaisesti vain istumalla, kostealla, punottavalla perseellään puhelin (tai mjitä lie..) ljinjojen päällä muutaman tunnin ajan.

Ja hänellä on muutakin "Rikos Historiaa" joten taaskin; pysykää kaukana !


Tässä on vielä kuva Kaljusta nuorempana, kun hän ei vielä siis ollut, kuten kuvasta näette, kalju.Suomeensaapuneiden apinoiden, eritoten siis paviaanien, tarkemmista suunnitelmista ei vielä toistaiseksi ole mitään virallista lisätietoa, mutta heidän / niiden odotetaan esim vierailevan Savonlinnan Oopperajuhlilla kirkumassa ja jossain vanhassa lahossa talon rotiskossa "Punkaharju" - viskelemässä ainakin ulostetta ja ehkä vähän aukomassa typerää tyhjää perkeleen vitun paskapäätään ja syömässä ihmisten eväät.

Suurin syy niiden tuloon Maahamme, on ilmeisesti se että he/ne aikovat veljeillä meidän omien paikallisten jästipäisten loisten / "poliitikoiden" kanssa ja juonitella yhdessä ja käydä syvällisiä kirkumisia ja keskusteluita yhteisestä elämäntyylistään. Elämäntyylistä johon kuuluu mm hävytön ja läpi elämän kestävä Totaalinen Varastelu ja ahmiminen ja anastus, kaikkien muiden loputon komentelu ja painostus ja manipulointi, kiipeily kalliissa verhoissa ja paskominen sisälle, teennäinen Hyvyys joka peittää silkkaa PAHUUTTA, loisiminen itseään hyödyllisempien (idioottien) työn ja rahan avulla ja päällä, toisten pyytämätön ja epäoikeutettu paimentaminen ja kaikki muu vastaava hauskanpito. Aiheesta kirjoitettiin aikanaan jo hyvä kirjakin nimeltään "Simpanssi Politiikkaa".
Tutustukaa teokseen jos halua löytyy, ja rahaakin on, ja arvostelkaa se johonkin päin nettiä niin minäkin näen sen, vaikka olen sen tottakai ja toki jo lukenut... mutta siitä ei sen enempää.

Tässä kaikki tästä aiheesta ja tältä erää. Nyt vain jännittämään, eritoten Lappeenrannassa, mitä tuleman pitää !


Adios.


Esikunnan / koneen laskeutumisesta Lappeenrantaan kertoi ensimmäisenä Etelä-Saimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti