lauantai 8. heinäkuuta 2017

2 coolia asiaa

1. https://www.hobbyhall.fi/elektroniikka/aanentoisto/kotiteatteri-ja-soundbarit/vsx-s520-b-5-1-slim-kotiteatterivahvistin-hh1000957.html

Katsoin tuota tuollaista^. Ja tunnustettakoon että olen käynyt sitä siellä ihailemassa jo parikin kertaa aiemminkin.

Mutta sai nyt päähäni "jakaa" tuon, teidän(!!), vitun Idioottien Perkeleen Pölvästien kanssa. Lähinnä kai siksi että; se on ihan helvetin khuulin ja tyylikkään ja siistin näköinen laite !!
Ihan oikeasti kaunis vehje. Wanha kunnon Pioneer ja vanhan hyvän ajan tuttu disain.

En tiedä tarvitsisinko edes tuollaista, mutta se on NIIN vitun tyylikäs ja ihana ja rakastettavan kaunis ja khuul, kaikessa yksinkertaisuudessaan, että sen hommaaminen tulee vain mieleen ihan jo siksi. Jotta sitä voisi sitten katsella. Ja ihmetellä miksi vitussa ostin tuollaisen kalliin laitteen ?
Vaikka halpahan tuo vielä lopultakin on. Kai.


Ja sitten....


2. SANNI !!!

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201707082200253824_vd.shtml

Tässä ei ole mitään muuta ideaa kuin vain sanoa että...


wau.


Ihan oikeasti ja in bona fide; tyylikästä !! Khuulia ja kaunista. Oikeasti melko vitun khuuli luukki !

SANNI on ihastuttava nykyaikainen väriläiskä ja tuollainen itsensä näköinen ja lainen "hahmo", näin tunkkaiseen paskamaahan kuin "Suomi".
Sanni onkin suomen nyky"popin" tai mitä lie tuo oikeasti ON, en tarkoita HAUKKUA sitä "popiksi", mutta sellaiseksi se kai Virallisesti määritellään, mutta kuitenkin niin, nin Sanni on tuon tai minkä lie NykyMusiikin ehdottomasti khuulein tyyppi ja miellyttävin ja kaunein katsella ja paras kaikin tavoin.

Tähkän Late on OIKEASTI melko vitun juntti tyyppi, 2-metrinen tervainen turvenuija, ja mitä niitä muita edes on?
Sanni on suvereeni !

Nuo on hienoja fotoja katsella nuo ^ !! Vähän toista kuin nämä vitun karvaisen ja näppyläisen perseen näköiset muotopuolet vitun paskamutantit ja perunannäköiset (parhaimmillaan!!) rumat vitun örvelöt joiden seassa tässä on joutunut koko vitun elämänsä kitumaan ja kärvistelemään. VITTU että minä sitten VITTU VIHAAN TEITÄ !!
Ja INHOAN niin P A L J O N !!! Sou match !! Sou fakin match.

Mutta "Sandström" ei inhota minua kai yhtään !! Tosin tunnen ja tunsin, PALJON Sannia kauniimpia / kauniimman naaraan, mutta mitä tulee KUULUISIIN tyyppeihin, on Sanni mitä nätein hahmo.Tämä minä vain halusin tuoda esiin.
Ihan aidosti ja vilpittömästi ja oikeasti jne jne; hieno luukki. Ainakin parissa fotossa, muttei kaikki fotot aina onnistu.P.s tällaista ei osannut edes kuvitella tämän kurjan vitun paskan joskus olevan, nuoruudessani.
Sanni näyttää jo vähän siltä miltä KAIKEN olisi AINA pitänyt näyttää. Myöhäistä se nyt enää on, mutta ............................jaa. Siinä sitä nyt sitten vihdoin on.Haistakaa vittu paska ! JA vittu JA paska !
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti