lauantai 8. heinäkuuta 2017

Roskamutantti Roskiin !?

Sikäli kun tämä ketään / jotakuta kiinnostaa; näin jo melko kauan sitten sen inhoamani "sammakonnaamaisen vitun varkaan" kyttien pyydystämänä. Sitä retuutettiin juuri Maijaan kun menin siitä hässäkästä ohi, siinä se kouri ilmaa kuin vauva ja täysin seis.

Mutta nyt näin sen tuossa ehkä eilen tai toissapäivänä tai koska lie, yrittämässä käsittääkseni onkia joesta tai purosta tai mikä lie, ylös, sellainen iso musta-harmaa roskis. Mikä on aina joko roskis tai hiekkalaatikko. Se ihan perus "se sellanen iso roskis" - kannella.

Sellainen oli osittain vedessä ja tuo vitun hampuusi, joka on jopa hamppariksi HÄMMÄSTYTTÄVÄN likainen ja superpaskainen ! Se on niin vitun likainen ettei sitä voisi edes polttaa (en ole tosin VIELÄ konsultoinut ammattilaista) - ja jos sen lähettäisi aurinkoon; aurinko sammuisi.
Se ON jo LIKAA !! Se ei ole "Likainen" se ON LIKAA !! Ymmärrättekö ? Siitä on tullut yhtä lian kanssa, se on NIIN vitun töhnäinen ja kusinen ja paskainen ja likainen ja epäsiisti, että mikään ei enää tehoaisi siihen, se on DNA:ssa asti se tahraisuus.

Mutta eniwei, se vitun monninnäköinen kuvottava, ja myöskin inhottava(!), kammotus -tai näin minä ainakin tulkitsin tilanteen- aikoi kai vihdoin tehdä ITSE ja oma-aloitteisesti, ei vain JOTAIN, mutta sen mikä olisi tietenkin ja tottakai pitänyt tehdä HETI paikalla jo kun se jostain syystä ja jos-tain, syntyi, eli hän tai "se", yritti kai heittää itse itsensä vihdoin roskiin.
Ymmärtäisin asian niin.

Eli niin että tämä vetelästi ympäriinsä muljuva kiteytynyt lian ja sonnan yksi olomuoto, aikoi tehdä vihdoin jotain oikein ja vain vaivatta valahtaa sellaiseen isoon roska-astiaan.

Aattelinkin että "oikein hyvä!! Hei !?!? On muuten ihan hemmetin hyvä juttu ! Jess !! Vihdoin".
Jos siitä tuossa huomenna tai tänään, kuljen ohi ja kuulen jotain vaimeaa, tukahdutettua ja kännistä, epätoivoista örinää, jostain siitä ojanpenkalta tai joen pohjalta, saatan tietä mistä se on kyse ja mistä se tulee.

-

Toivon että roskakuski tulisi tänään aikaisin ja veisi / kyyyyditsisi sen kookkaahkon kakkaläjän jo äkkiä pois !! Pois "ihmisten ilmoilta".

Siellä se voisi vielä vähän aikaa "elää", siellä kaatopaikalla - ja kahlata ja uida niiden roskien seassa ja alla, jossa VARMASTI(!!), ihan tasan takuulla, myös viihtyisikin oikein hyvin.
Se luultavasti tuntisi saapuneensa ensikertaa kotiin.

En tiedä miten ne MUUT rupikonnat ja mutantit siellä paskan ja roskan ja pahvien ja vaippojen ja 80-luvulla poisheitettyjen patjojen seassa siihen uuteen tulokkaaseen suhtautuu, mutta..kyyyllä se kai jotenkin siitä, se tilanne, lutviutuu ? Kai. Tai emmätiä.
Ei sen niin väliäkään kylä edes oo.

Mutta summa summarum kuitenkin: on tai oli, oikein hienoa aloitteellisuutta tältä kyseiseltä "katumutantilta" ja mitä hienoin ja oikeamielisin idea !!

Täytyisi kai miltei ihan kiittää sitä siitä !!

Se oli siellä jo lähes puolittain, ja ehkä valui sinne hölmistyneenä öristen, poikittain siis, kokonaan.
Täytyy ehkä käydä tsiigaamassa.Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti