lauantai 22. heinäkuuta 2017

Nokia 8

https://www.youtube.com/watch?v=S9B8W6dvGC0Yksi "ensi-silmäys" video ^.

Näyttää melko coolilta, saatan hommata. Tuen mielelläni Nokiaa jos se on sen väärti.

https://www.youtube.com/watch?v=dumroKL9TGA


Tää on Nokia 8 !!!


Oikein hyvännäköinen tuo violetinsininen pinta / väri !! Tykkään. Ja se tuo mieleeni Fazerin Sinisen.
Ehkä se on jokin ovela ideakin, sekä "disainin" eli tuotesuunnittelun että / tai "markkinoinnin" puolelta. Huono puoli on että ainakin esim eräs nimeltämainitsematon Sam Heedbär tulee yrittämään syödä tuon, mutta se on aika pieni haitta, sillä häntä harvemmin kukaan koskaan missään näkee.

Suunnaton HAITTA ja HUONO PUOLI taasen on tuo että Uusio Nokia on kuunnellut, ilmeisesti Neanderthaali, idiootteja ja siirtänyt "paluu / takaisin" näppäimen ihan tasan VÄÄRÄLLE puolelle !!! Vittu kun sen on Samsung tehnyt aina oikein niin MIKSI se piti nyt pilata !? Perkele !

https://www.youtube.com/watch?v=9s80ad4vuEE

Tuossa se näyttää kyllä ihan TÄYSIN liian suurelta, kuka vittu HALUAA tuollaisen jätin käteen sopivan "kännykän" ?!?! Hulkille se ehkä sopisi muttei suurimmalle osalle ihmisiä ja apinoita ja kyttiä yms.
Liian vitun iso ! JOS se on noin iso.


Yksi valituksen aihe on tietenkin se itsestäävselvyys että; miksi hevon helvetissä tätäkään ei voida, "voida", tai haluta tai edes YRITETÄ(!!) tehdä ihan koto-suomessa !

Vitun vittu. Miksi helvetissä kaikki pitää aina "ulkoistaa" Aasiaan, Kiinan vitun vittupäille vinosilmille luiskaottille ?

Mutta odotetaan nyt ja tsiigataan minkälainen vehje tämä on.
Ei se ainakaan silmiin satu, katsella tuota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti