tiistai 18. heinäkuuta 2017

Kuulat Poltti ...Liivinsä

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707182200272176_u0.shtml

Jaha, Kanuunankuulat poltti tissiliivinsä ! HAhahahahaa....Thaahahahaa, aijaijaijai Kapteeni! huippu heitto. H U I P P U !
No mutta kuitenkin, ja PALJON vakavemmin(!); me täällä Tähtiliitossa emme eroa ja / tai polta, päreitämme, saati sitten liivejämme. Ensinnäkään meillä ei OLE(!) liivejä, ja toisekseen näitä spandex-haalareitamme ei kannata polttaa sillä siitä syntyy ihmisille ja muutamille muukalaisillekin - haitallisia pienhiukkaspäästöjä ja myrkyllisiä kemikaaleja.
Ja sellainen ei vain ole erityisen järkevää täällä aluksen muutoinkin vähän ahtaanlaisissa sisätiloissa.

-

Huomasittehan kuvassa olleen hiiienon hienon "menopelin" ?
Jos TUO on se millä kuulat on ajelleet niin emmätiä..........ei kai se sitten niin ihmeellistä ja erikoista ole että sitä hajotaan ja lässähdetään ? En tiä.
Tuon voi käsittääkseni ensinnäkin vaikka juosta kiinni !


Mutta eniwei, ihan kiehtova tapahtuma sinänsä.

Jos haluatte mahdolliselle uudelle järjestöllenne ilmaisia nimiehdotuksia, jotka raaskin antaa ilmaisena ja anonyymihkönä, vaikka tunnettehan te kaikki minut jo kuitenkin, niin nin täältä pesee !!


- Läskit Paskat ?

- Prätkähiiret Marsista.. ?

- Ihmiskuulat ?!!! TUO !! Tuo se on !!

- Kunnanvaltuusto ?

- Samojedit Mopolla ?

- ...Tykit ?.... ....njääääh?Keksin kyllä ihan oikeasti ihan loistavia, mutten annan niitä ilmaiseksi ja täällä ja nyt ! Take fucking THAT !


Sitäpaitsi, minun on nyt mentävä, paitsi valvomaan aluksen korjauksia ja varastojen täydennyksiä, niin olin myös sopinut Datan kanssa ajan jolloin tapaamme komentosillalla tai sen tuntumassa, jotta minä potkin häntä ns "kasseille".
En tiedä, jonkin aikaa.Kiitti !Nähdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti