keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Puuttini Saapuu!! Varokaa!!
1. Katso että SEKÄ ovet ETTÄ ikkunat on MOLEMMAT hyvin ja tiiviisti, kiinni ja lukittuna !
Tee tämä nyt, minä odotan.....

2. Aja itsellesi ns "pälvikalju" kuten Herralla, Suurella Jodattajallakin, on - jottei hän suuttuisi ja pitäisi sinun "omaa" ja "henkilökohtaista" ja "uuu, iiiiindividuaalista" hiustyyliäsi provokaationa ja Neuvostovastaisena toimintana. Ja täten aloittaisi ydinsotaa koko muuta maailmaa vastaan.

3. Tarkkaile pihapiirin lintuja.

4. Tarkkaile missä avaimesi ja lompakkosi on. KOKO AJAN ! HUOM !!!

5. Myös pöytähopeita on syytä tarkkailla tiiviisti.

6. Jos ET, jostakin (Neuvostovastaisesta?), syystä halua Herra Puuttinia (Putin, Venäjää, "pyllynreikä") sisään kotiisi, eritoten yht´äkkiä, niin tuki myös savupiippusi ja/tai takkasi ja kaikki mahdolliset ilmastointihormit ja liesituulettimenkin hormi yms.
On suositeltavaa myös tilkitä jopa postiluukku ja jos asunnossasi on ikkunoiden yllä tuuletusaukot, niin siinä tapauksessa myös ne.

7. JOS kuitenkin käy niin että Puuttini pääsee kuin pääsekin änkeämään kaikista yllämainituista varotoimista huolimatta asuntoosi, neuvon jättämään sen varalle esim keittiön pöydälle tai olohuoneen lattialle tai ehkä vain parvekkeelle tjns, valmiiksi vähän keksejä ja maitoa ja blinejä ja soijajuustoa ja yrttejä plus pullo vodkaa.

8. Säätä.

9. "Poliittisten" (mitä ikinä "politiikka" sitten onkin) hepuleiden sekä määrää, että myös intensiteettiä.

10. Vasemmiston eli "lehdistön" eli kommunistien erektioita SEKÄ Puuttinin fyysissä läheisyydessä, ETTÄ(!) myöskin hänestä vähän loitompana, esim vain jossakin suuressa yleishaastattelussa missä on satoja "lehdistön" kollektiivisopuleita kuhisemassa ja sinkoilemassa kiihkoisina sinne-tänne ja huohottamassa, kun yksi typerä kusinen paskaläntti kommari-diktaattori joka elelee toisten rahoilla ja komentelee kyseisiä toisia menettämään KAIKEN koko olemassaolostaan, ja joka uhoaa kuin teini-ikäinen rikollinen, saapuu puhumaan heille ympäripyöreää mutta siltikin uhkaavaa "poliittista" paskaa.

+

11. Tarkkailkaa myös taivasta.Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti